Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 9.1.2008 21:04:07
|
|
|
|
*ajetam*
|
ja sej full pozitivno razmišljam. joj sem kar nervozna kdaj pa imaš ti naslednji uz ? 14ga ?
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 9.1.2008 21:08:07
|
|
|
|
monikap
|
Saj tudi jaz sem ful nervozna ampak poskušam to skriti. Nasledni Uz pa imam 14.1 ja in bomo videli kaj bodo rekli že komaj čakam. Kam pa ti hodiš v Lj ali Mb?
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 9.1.2008 21:11:19
|
|
|
|
*ajetam*
|
v ljubjano hodim... jest se bom poiskušala zaposlit 100 na uro, ker drugače bom preveč nervozna. ker sem bila že full mirna, ker se ni nič posebnega dogajalo, sedaj, ko pa sem na postopku pa mi je dalo več upanja in sem zato bolj živčna
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 9.1.2008 21:18:09
|
|
|
|
monikap
|
Tudi jaz sem bila že en čas ful mirna in sem rekla kar bo pa bo sedaj ,ko pa sem končno začela s postopkom pa me tudi malo zdeluje se bom tudi morala zaposlit,da nebom toliko mislila na to.Tako sedaj pa grem počasi v pojstlo še malo pred Tv pol pa ajat nočko in lepe sanje ti želim.
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 9.1.2008 21:21:44
|
|
|
|
*ajetam*
|
enako!! upam da bomo kmalu praznovali nočko...
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 10.1.2008 7:28:21
|
|
|
|
biba77
|
jutro... ja, jaz tudi mislim, da ne bi ob stimulaciji ciklusa potem rekli, zdaj pa lepo doma . sicer pa je nama bilo naroceno, da dva dni pred IUI nic ne , potem pa lahko zvecer po IUI (seveda, ce se jaz tako pocutim). smo se prvic tega drzali, pa se bomo se letos.
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 10.1.2008 8:07:05
|
|
|
|
*ajetam*
|
aja? no verjetno bodo še povedali ka več na uz... danes se začnemo špikat...
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 10.1.2008 9:28:19
|
|
|
|
*ajetam*
|
katera od vas je folno kislino ? jest sem danes vzela eno tabletko... zde je sicer nisem jedla... sam glede na to da zdej bolj upamo da bo uspelo, jo bom kar jedla.
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 10.1.2008 15:58:56
|
|
|
|
*ajetam*
|
danes pa nikjer nobene ? verjetno tipkamo zvečer....
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 10.1.2008 16:06:37
|
|
|
|
monikap
|
ajetam jaz jemam folno in sicer Elevit in sem zelo zadovoljna z njimi.Kako pa je kaj bilo pikanje a si že uspela?
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 10.1.2008 16:08:30
|
|
|
|
monikap
|
Biba77 a dva dni pred IUI ne smeš meni niso še nič rekli.
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 10.1.2008 17:49:08
|
|
|
|
*ajetam*
|
ne nisem se še pikala. zdele se mo uči pa sva rekla da malo kasneje... sva prej šivala da sva njegove hlače zarobla pa sem še 4rat zabodla z iglo pol sem se pa kar prestrašla ko sem pomisnla da se bom pol mogla v trebuh. jajks... poročam... ko bova oba pripravljena za špik. sva pa rekla da en bova komplicirala ampak bova poiskusla opravit čimhitrje ker drugač bova samo vedno bolj živčna...
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 10.1.2008 20:59:37
|
|
|
|
*ajetam*
|
evo, pa sva se špiknla... peklo je.... kako gre vam ?
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 11.1.2008 17:28:04
|
|
|
|
snežinka7
|
Pozdravljene punce. Septembra sem imela laparoskopijo in histeroskopijo in včeraj sem imela kontrolo, izvid je ok, našli niso nič kaj dosti edino majhno pregrado, ki pa so mi jo odstranili. No in ker še nisem zanosila mi je gin. predpisal Klomifen za dva meseca. Ker mi to ni nič še znano bi vas lepo prosila, če bi mi napisale kaj več o tem. Vem samo to, da ko dobim moram od 5 do 9 dne jemati po dve tableti klomifena. Potem pa se moram naročiti na uz. Kako dolgo se čaka na uz in kaj sledi potem. Omenil mi je še tudi, da če Klomifen nebo dovolj, grem v postopek IUI. lp
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 11.1.2008 20:33:30
|
|
|
|
*ajetam*
|
aja zdej mi je jasno... ti še nisi v iui postopku... nič, ti boš samo klomifen jemala. to ti bo spodbujalo jajčnike.... uz boš imela da bo videl, če klomifen deluje... tako da za enkrat "spadaš" pod klomifenke. kasneje če pa greš v iui postopek pa k nam. ne razumi narobe. vsekakor kar klepetaj z nami
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 11.1.2008 21:33:58
|
|
|
|
monikap
|
Živijo Kako ste kaj borke ? Ajetam a pikica je malo pekla ubožica.Tudi jaz sem se včeraj nekam nerodno piknila in mi je kar kri pritekla danes pa je spet bilo v redu no bo že bomo preživele za takšno nagrado kot nas čaka se splača vse potrpeti. Kaj pa pivo kaj pijete?Jaz vsak dan ruknem eno pločevinko seveda brezalkoholnega. snežinka7 tebe pa sedaj čaka zdravljenje s klomifenom UZ pa boš imela da bodo videli kako deluje klomifen želim ti,da ti prinese željeni rezultat. biba77 kje pa si ti papaš klomifenčke ?
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 11.1.2008 22:09:36
|
|
|
|
*ajetam*
|
ne jest piva ne pijem.mi je ful zanič. meni pa skos mal kri priteče... dones me je tut peklo. ne vem kaj narobe dalava.sam me full peče še pol kakšno minuto..so eni rekli da more mal bit igla še notr, pol pa počas daš ven pa ne peče.sam mene vseen...
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 11.1.2008 22:09:43
|
|
|
|
biba77
|
evo me... sem bila 3 dni zelo zaposlena in danes sem opravila: narocili smo kuhinjo za naso novo hisko. papam klomifencke. se 2 dni, potem pa... cakamo. imam pa se vedno malo M. . sem bolj leteca te dni, pa nic kaj ne cvekam na RR...
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 11.1.2008 22:16:23
|
|
|
|
*ajetam*
|
čestitam za kuhno.pa velik sreče da bo
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 11.1.2008 22:20:05
|
|
|
|
biba77
|
hvala. bom javila cez 1 mesec.
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 11.1.2008 23:16:15
|
|
|
|
*ajetam*
|
ja zdele smo ene tri čisto na kupu. bomo pribljižno isti čas izvedele rezultate :D kamaj čakam
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 12.1.2008 11:39:19
|
|
|
|
monikap
|
Biba za kuhinjo tudi jaz sem lani februarja dobila kuhinjo za najino stanovanje sedaj pa že veselo kuham je tako fajn ,ko imaš svojo kuhinjo. ajetam a tebe pa inekcije tako bolijo jaz si ponavadi fajn kožo skup stisnem in se na hitro piknem držim pa inekcijo bolj ravno in nato lepo počasi vbrizgam tekočino ter še enih 10 sekund počakam nato pa počasi izvlečem in me nič ne boli si pa vedno tisto mesto kjer se piknem malo potegnem z vlažno gazico lahko z alkoholom ali pa namočiš samo z vodo. Ja na rezultate pa bomo vse tri nekje skupaj čakale in trepetale.Naj bodo sami .
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 12.1.2008 12:20:09
|
|
|
|
*ajetam*
|
ne mene sama inekcija ne boli čisto nič.sam potem me peče precej... pa naredim vse isto kot ti...
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 12.1.2008 12:30:33
|
|
|
|
DaisyE
|
Vsake tolk vas malo pošpegam in navijam za vse. Mateja, mene špike pečejo, če pozabim zrak ven stisnit. A je mogoče to krivo?
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 12.1.2008 12:56:12
|
|
|
|
*ajetam*
|
možno.. sam se fulll trudiva da ni zraka... kakšne male pikice še ostanejo. kako jih ve stran spravite ?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......