Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 8.1.2008 12:40:45
|
|
|
|
*ajetam*
|
a res ??? vino... ma noseča ziher nisem.. sva full malo seksala v tm obdobju ker sem itak jedla tabletke za sprožitev tko da zdej čakam.... joj upam da bo res kmalu mal sem nestrpna ker bi res čimprej rada šla na špikanje
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 8.1.2008 12:45:39
|
|
|
|
biba77
|
Ma, saj, ves, da dokler bos najbolj cakala, bo ziher zamujala. Zato pa je po neg. testu hitro tukaj. Malo le vpliva psiha. Pa, da ne bo pomote: niti slucajno pa ne podpiram stavka, da psiha vpliva na zanositev! Drugace pa: nic obupat. Bos videla... ...par dni ni nic v primerjavi s celo nosecnostjo. Kaj sele z zivljenjem. Bo. Ce imas moznost, se raje idi danes se kopat ali na kako masazo... nekaj, kar je z M tezje izvedljivo. Ali pa z dragim enostavno iz uzitka. To tudi pase za spremembo.
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 8.1.2008 13:30:56
|
|
|
|
tosja
|
IZVIRNO SPOROČILO: *ajetam* ma noseča ziher nisem.. sva full malo seksala v tm obdobju a veš, da je sam 1-krat čist dovolj... Držte se punce Vsem dober štart s postopki, pa čimveč
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 8.1.2008 13:51:48
|
|
|
|
*ajetam*
|
ja biba lepo si napisala sej ni tko hudo :) ma ne dvomim da je psiha zdele ker sem itak jemala tablete tko da imajo tableti prednost pred psiho :) če je do konca tedna ne bo, potem pa ne vem kaj je narobe.a katera kaj ve da če v nosečnosi ješ dabroston ... zdej bom že počas začela razmišljat da sem noseča sej ne
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 8.1.2008 14:00:56
|
|
|
|
monikap
|
UZ bil uspešen še dobro da ga je delala moja zdravnica ,ker bi mi sicer bilo pošteno nerodno saj iz mene še vedno lije.Sem pa dobila že prvo šprico in sploh ni bilo tako hudo jutri pa sama startam z pikanjem potem pa v ponedeljek spet na UZ. Ajetam naredi test in potem bo packa ziher prišla vsaj pri meni je vedno tako ,ko naredim test takrat pride jaz pa se jezim sama nase zakaj sem ga sploh delala.Morda pa ti bo pokazal željeni rezultat kdo ve pusti se presenetit. Biba77 tebi pa jutri želim uspešen start z Uz.
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 8.1.2008 14:24:10
|
|
|
|
*ajetam*
|
priznam da sem res začela razmišlat o nosečnosti. ker sem malo po netu pogledala in videla da večina punc, ki je imala dabroston je dobila že med jemanje in da je baje najdaljše obdobje da pride 2 do 3 dni po nehanju jemanja. jaz sem jih nehala jemat v soboto tako da sem že v 3 dnevu. počakam do jutri in če še ne bo bom res delala test. čeprav se bom počutila neumno, saj že precej časa nisem delala testa... bomo videli kaj bo
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 8.1.2008 14:31:45
|
|
|
|
monikap
|
ajetam ti le delaj test ti pošiljam ogromno da ti prinesejo željeni rezultat.
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 8.1.2008 14:38:47
|
|
|
|
*ajetam*
|
ma se mi zdi prav neumno po moje bom raje še ene 4 dni počakala predno bom delala test ne dva pa res... sovražim teste
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 8.1.2008 14:39:49
|
|
|
|
*ajetam*
|
aja dodajam še, da bo itak zdej prišla vsak čas ker debatiram o testih in razmišljam o nosečnosti
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 8.1.2008 14:40:00
|
|
|
|
biba77
|
*Ajetam*, M naj bi prisla v sedmih dneh po prenehanju jemanja Dabrostona, tako, da "zamudila" se nisi nic. Dabroston ne skodi v nosecnosti; je celo eno od zdravil, ki se predpisuje v tem casu. Ne vpliva pa na ovulacijo, ki si jo ti naravno lahko imela. In, kot si ze dobila en komentar, samo 1x je dovolj, da rata. Upam, da ne bos rabila nobenih postopkov in da zagledas plusek. Lp, b77
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 8.1.2008 15:20:50
|
|
|
|
*ajetam*
|
7 dni ???? to pa nisem slišala se nikol. tooook dolgoooo
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 8.1.2008 18:24:02
|
|
|
|
biba77
|
ja, do 7 dni je normalno. jaz jo dobim vedno drugi dan po prenehanju; najbolj obicajno je med 2. in 5. dnem. zdrzi, b77
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 8.1.2008 20:21:04
|
|
|
|
*ajetam*
|
a tako... ok.. bom še čakala... kako e kaj pri vas ? ste že imele uz ? kdaj se pa začnete špikat ?
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 8.1.2008 23:38:12
|
|
|
|
*ajetam*
|
dobila jutri grem na prvo inekcijo sem vam rekla. samo razmišlat je treba o nosečnosti pa že priteče
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 9.1.2008 12:10:47
|
|
|
|
monikap
|
Ajetam ja tele imajo radar takoj ,ko začneš razmišljat,da ti je uspelo že pritečejo. Sedaj se pa le pridno pikaj jaz se danes tudi začnem sama pikat včeraj me je sestra bomo videli kako bo to izgledalo
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 9.1.2008 15:54:26
|
|
|
|
*ajetam*
|
joj obvezno moreš poročat. jest se začnem utri. oz. moj mož ker se sama ne bom mogla... kaj pa imaš ? jest imam menopur...
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 9.1.2008 18:27:56
|
|
|
|
monikap
|
Ajetam sem se piknila zraven pa imela tako tremo ,da so mi roke kar trepetale in sem mislila ,da se bom kar mimo piknila imam namreč grozen strah pred iglami,vendar sem se lepo piknila in nisem skoraj nič čutila kot vidiš sem preživela in tudi ti boš .Boš videla ni tako hudo kot izgleda za naše se splača potrpeti.Imam pa Gonal. Me pa sedaj že dva dni boli glava in nevem,če od inekcij ali kaj drugega .
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 9.1.2008 19:05:29
|
|
|
|
*ajetam*
|
oh mogoče zaradi lune. mene je tudi včeraj in danes zjutraj bolela glava... jest se sama sigurno ne bom, ker ne bom zmogla. me bo moj možek, jest bom pa mižala
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 9.1.2008 19:45:58
|
|
|
|
biba77
|
Oj, vecer... Punci, a vidve nista reagirali na Klomifen, al so vama ze iz prve dolocili stimulacijo z Gonalom oz. Menopurjem? Sicer pa: Mi pa papamo Klomifencke, mi pa papamo Klomifencke! Torej, UZ je bil popolnoma OK in dobila sem zeleno luc za IUI. Uz mi je delala dr. Gavriceva, ki me je med drugim vprasala, ce me da kar na IVM? Za tiste, ki ne veste: tisto uspesno inseminacijo pred dvema letom mi je ona delala in ze med samim postopkom sva se dogovorili, da bi se raje kot za tretji IUI odlocila za IVM pri dr. Kovacevi, ker so bile moznosti za uspeh res minimalne. No, pa ni bilo treba in ... mogoce tudi tokrat ne bo. Naslednji UZ pa imamo 16.1. Hvala vsem navijacicam!
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 9.1.2008 20:12:38
|
|
|
|
*ajetam*
|
biba jest tut 16 ga ultrazvok. ja jaz sem jedla že lani al celo predlani ene pol leta klomifen pa ni pomagalo... punce jest sem koka! sem čisto pozabila vprašat kaj sledi po uz ?? kaj bodo sploh na uz videli ? a je treba zdej med jemanjem inekcij ful seksat ali to pide potem kasneje ? sem res jezna nase da nisem nič vprašala.. zdej pa nič ne vem... ajaj...
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 9.1.2008 20:18:09
|
|
|
|
monikap
|
biba77 meni je gonal napisala kar dr. Gavričeva nevem mogoče zaradi tega ker sem se s klomifenom že zdravila pri mojem G vendar neuspešno in pred kratkim so mi na laparoskopiji odkrili tudi endimetriozo.Ti pa le pridno papcaj klomifen in kako pivo zvrni zraven . Ajetam saj ni tako hudo ne bo treba mižat želim ti čim manj bolečo pikanje.Kdaj pa se boš pikala?Meni je rekla da naj se vedno ob istem času.Na mojo glavo pa mogoče res vpliva luna.
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 9.1.2008 20:23:14
|
|
|
|
monikap
|
Ajetam nič nisi koka tudi jaz vedno pozabim kaj vprašat.Na Uz opazujejo rast foliklov pol ,ko so pa dovolj veliki za oploditev dobiš stop inekcijo in nato sledi osemenitev z partnerjevo spermo vsaj toliko sem jaz razumela . pa itak lahko škodit ne more
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 9.1.2008 20:36:56
|
|
|
|
tosja
|
IZVIRNO SPOROČILO: monikap Na Uz opazujejo rast foliklov pol ,ko so pa dovolj veliki za oploditev dobiš stop inekcijo in nato sledi osemenitev z partnerjevo spermo vsaj toliko sem jaz razumela . pa itak lahko škodit ne more Jap, nekako tako - ko dobiš stopko opravijo v 36 urah IUI - partner zjutraj odda seme, ki ti ga potem okol poldneva (po prečiščevanju v laboratoriju) vbrizgajo...in vojla! Sama sicer tega nisem dočakala v bolnici (monika - verjetno poznaš štorijo ), smo doma v tretjem krogu uspeli! Punce - navijam na fuuuuuuuuull
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 9.1.2008 20:52:27
|
|
|
|
*ajetam*
|
meni je rekla da ni treba da je prov ob isti uri ampak da je nekako pribljižno... midva bova verjetno zvečer.... jest morem povedat, da imam prav čudno situacijo. zato sem tok zmedena in mi ni veliko jasno, ker mi ni noben dejansko reku da imam iui. samo da imam stimulacijo z inekcijam. zde pa ugibam ali bodo oni naredili oploditev ali bodo samo rekli da naj seksava. to res ne vem. sam nisem še zasledila, da bi kdo rekel, da so mu rekli samo naj seksa... tako da ne vem kaj bo... pustimo se presenetit me pa kar razganja ker me full zanima če bo uspelo joj da bi bila v naslednjem mesecu že si sploh ne znam predstavljat
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 9.1.2008 20:59:57
|
|
|
|
monikap
|
Tosja hvala,da si tako zvesta navijačica pa pobožaj svojga bušija. Ajetam mislim ,da boš imela kar IUI saj ti nebi dali inekcij in pol rekli ,da samo boš imela kar postopek tako kot je napisala tosja.Drug mesec pa bomo itak niti ne smeš drugače razmišljat so slabe misli prepovedane
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......