|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Koroška
8.6.2007 12:23:09   
frrrr
l_p, full luštkan avatar user posted image
poznam pa piscancka ja in v nedeljo sm celo familijo srečala, mala je full luštna, mami pa cela fit
ampak tebe pa ne poznam, pa sm fotke pregledala po dolgem in počez user posted image
drgač pa je pr nas zdej kr fejst otežkočeno previjanje zaradi sedenja, plazenja,... pri miru je zelo težko bit, ker lahk kaj zamudi user posted image

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 151
8.6.2007 13:08:32   
lex
frrrrrrr čaki, da bo 2 leti, ker pol te že nažveka, da ni kakani, da je samo lulani in ne rabi druge pleniceuser posted image
l_p ni blema, samo ko jaz uspem prit do SGja pol je samo merkator pa domov. no kaka kavica v merkatorju še pade, pa še tam ni mira, je treba po hodniku laufat, pa pri intersportu vse becikle pregledatuser posted image , da ne govorim o kakih kosilnicah!
saraja - kje si? kako kaj zobki?

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 152
8.6.2007 13:32:58   
Strawberrie Cherrie
Lex, glede na to, da je za mojga Intersport drugi dom...sploh ni blema user posted image user posted image user posted image

Frrr, ja, piščanček and companyuser posted image so ful luštkani, Ajda pa sploh! Prava princeska!!!!

Jaz nisem videla nobene tvoje slikce, tako da niti ne vem, ali te poznam ali ne...čak grem čekirat tvoje albume, če jih imaš user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 153
8.6.2007 13:33:44   
Strawberrie Cherrie
Ja, jih imaš- zaklenjene user posted image user posted image user posted image

Aja, hvala za 'luštkan avatar'...tudi ti ga imaš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj pa ostale korošice...kje ste user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 154
8.6.2007 13:41:20   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: lex

frrrrrrr čaki, da bo 2 leti, ker pol te že nažveka, da ni kakani, da je samo lulani in ne rabi druge pleniceuser posted image

user posted image  user posted image a to nas tut še čaka? user posted image

l_p, maš zs

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 155
8.6.2007 13:45:30   
Strawberrie Cherrie
Frrr, tebe ne poznam user posted image - niti ne vem, kam bi te dala...dobro pa poznam Majo V. user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 156
8.6.2007 13:47:43   
Strawberrie Cherrie
Ful luštne fotke...ful si luštkana user posted image user posted image user posted image , Jaša pa itak user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 157
8.6.2007 14:10:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris

Kaj pa ostale korošice...kje ste user posted image user posted image user posted image user posted image

V izgnanstvuuser posted image user posted image user posted image   No vsaj jaz! Ampak je na srečo prostovoljno. user posted image

Kako je kaj na Koroškem? men očitno res ne bo ratalo vas spoznat.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 158
8.6.2007 14:44:07   
frrrr
london_pariz - a vsi majo poznate, al kaj user posted image  user posted image sem že piscancka posredno preko Maje spoznala... no, tam se je začelo tako, da sem prejela na ZS naslov, kamor bi naj en CD poslala in je bil pač sosednji blok mojega moža, pa sm rekla, da osebno dostavim user posted image pol sva pa pogruntale, da sva že ble skup pr maji na RDju nekaj let nazaj user posted image
bom vprašala majo, če te ona tut pozna user posted image taščo sem že, pa pravi, da te ni nč učila user posted image user posted image

matovilčica - pa sej se ti ne mudi kam... js tut nobene od čvek na tej temi ne poznam... enkrat nas že zanese pot skup... a ti si v lj al mb? če si v lj, se lahk pa midve kdaj dobiva na čveku user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 159
8.6.2007 14:49:03   
Strawberrie Cherrie
ktera je pa tvoja taščauser posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 160
8.6.2007 14:49:26   
Strawberrie Cherrie
drgač sem jaz hodila na gim ravneuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 161
8.6.2007 14:50:24   
frrrr
evo, sm jo po MSNirala in sm zvedela kje si delala... ampak se te vseeno ne spomnem, pa čeprav smo kofetkali tam ob sobotah ali nedeljah -> torej london_pariz, te moram še spoznat!
pa hvala za vse komplimente! user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 162
8.6.2007 14:50:59   
frrrr

drgač sem jaz hodila na gim ravneuser posted image
js tut, sam mau pred tabo user posted image tašča pa na 1. osnovni uči

Neposredna povezava do sporočila: 163
8.6.2007 15:04:43   
Strawberrie Cherrie
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

evo, sm jo po MSNirala in sm zvedela kje si delala... ampak se te vseeno ne spomnem, pa čeprav smo kofetkali tam ob sobotah ali nedeljah -> torej london_pariz, te moram še spoznat!

Ja v Santani sem delala ful dolgo preko študenta...

Pol si bla sošolka od Mete P.??

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 164
8.6.2007 15:07:22   
frrrr

IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

Ja v Santani sem delala ful dolgo preko študenta...

Pol si bla sošolka od Mete P.??

ne od Maje user posted image , Meta pa njena prijateljica... ti si pa bila sošolka Metine sestre, če sem prav zaštekala tole user posted image svet je kr majhen...

Neposredna povezava do sporočila: 165
8.6.2007 17:16:34   
Strawberrie Cherrie
Jap user posted image

Aha...ja nisem vedela, da onidve nsita bili sošolki! user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 166
11.6.2007 9:04:53   
frrrr
ojla, ste ble včer kaj v centru SGja?
mi smo šli zjutraj na sprehod in na kavico... blo prav luštno... sm vam pa hotela povedat kaj smo doživeli user posted image smo se bolj dolgo zadržali in je mali postal lačen.. se šetkamo po Kuharjevem parku in tuhtam kje ga bi lahk podojila... pa za Rottenturnom vidim stopnice in senco... gremo tja, pa se z malim spraviva v akcijo... itaq se nič ne vidi, ampak vseeno se je mimo pripeljalo enih 5 avtov in so vsi take zijale pasli, da je blo prav smešno user posted image je očitno vse tk blizu v SGju, da folk ni navajen na dojenje zuni al kaj? user posted image

no, lep teden!

Neposredna povezava do sporočila: 167
11.6.2007 11:19:22   
Strawberrie Cherrie
Jap, preberi si mojo temo dojenje v javnosti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 168
11.6.2007 13:29:37   
lex
Mene so pa v Vuzenici vsi navajeni, da moji otroci jedo ko so lačni, pa mi je čisto vseeno kje in kdaj! Brezveze se obremenjevat s tem!

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

Neposredna povezava do sporočila: 169
11.6.2007 15:23:57   
frrrr
london_pariz - nisem našla tvojega prispevka na temo dojenje v javnosti user posted image

lex, sej js se ne obremenjujem, sem se jim samo smehljala user posted image

dojenje v janosti - ma ne vem no, a je to za zjokat al ne... sladoled lahk vsak liže po trgu in steguje z jezikom okol, a otrok pa ne more iz joške jest, čeprav se nč ne vidi user posted image kakšna omejenost  user posted image

grem svojemu joškovisniku dat hrano user posted image lepo se mejte!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 170
12.6.2007 6:53:59   
mala Tinka
Dan!

No, še ena Korošica se javlja. Ravenčanka, z dvema user posted image (ena 3,5 leta, druga 1,5).

Kaj več pa drugič!

LP

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 171
12.6.2007 8:42:08   
lilka
Jaz sem vas tudi našla, sem končno mela cajt da sem vredo pobrskala......mamica 2 meseca stare Tinke iz Dravograda.

A mi lahko katera pomaga urediti ta moj profil in avtar jaz mam še zdaj nosečniškega, pa ga ne znam popravit, sploh ne vem kako sem si ga prvič naštimala..... 

< Sporočilo je popravil lilka -- 12.6.2007 8:43:49 >

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu mala Tinka)
Neposredna povezava do sporočila: 172
12.6.2007 10:29:12   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: lilka

Jaz sem vas tudi našla, sem končno mela cajt da sem vredo pobrskala......mamica 2 meseca stare Tinke iz Dravograda.

A mi lahko katera pomaga urediti ta moj profil in avtar jaz mam še zdaj nosečniškega, pa ga ne znam popravit, sploh ne vem kako sem si ga prvič naštimala..... 

na vrhu pojdi na moja ringaraja/moj profil... pri dodaten opis izbriši link svojega tickerja, mogoče si lahko tudi novega narediš in ti bo štelo starost tvoje princeske Tinke... slikico pa naložiš s klikom na okence pri  naloži avatar... prej jo ustrezno pomanjšaj npr. v paintu (image/strech)
če potrebuješ še kaj oz. sem čudno napisala, pa sporoči...

pa pozdravček tvoji Tinki od našega tamaučka Jaše

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 173
12.6.2007 10:30:42   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: mala Tinka

Dan!

No, še ena Korošica se javlja. Ravenčanka, z dvema user posted image (ena 3,5 leta, druga 1,5).

Kaj več pa drugič!

LP
js tut Ravenčanka bla user posted image celih 25,5 let user posted image
kako pa je ime tvojima princeskama?

(odgovor članu mala Tinka)
Neposredna povezava do sporočila: 174
12.6.2007 11:18:17   
lilka
Joj hvala frrr, prej je bla pa ta zadeva na levi strani, ko sem jaz na ta forum prišla, zdej sem pa vse prečekirala in nisem našla. no zdaj sem uredila, za slikco pa rabim malo več časa, bom drugič.
Tinka vrača Jaši pozdravčke!

kaj več pa kasneje morem kuhat.....

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Draga tašča, vzgojila si svoje otroke, jaz...
Anonimno pismo, ki ga je mama napisala tašči, so objavili na Scary Mommy in mnoge mame so se strinjale z vsako besedo.
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.