|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Koroška
14.5.2007 16:12:02   
Strawberrie Cherrie
Ojla babnce...
Sem že nazaj user posted image

LEX - držim pesti, da bo mali čimpre OK user posted image user posted image , pa da bosta s tvojim čimprej doma user posted image

No, dejmo se zmenit za neko srečanje.
Sedaj so takšni lepi dnevi, bi lahko kamot ble na kakšni terasici.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 101
15.5.2007 11:35:21   
frrrr
lex - držim pesti, da boste čimprej vsi doma - tut ti s štručko!

nas tut ne bo na piknik... gremo zjutraj do Snovika na kopanje... potem pa moja mami RD praznuje

midva pa ravno kakava user posted image user posted image user posted image ampak sm mogla posredovat s termometrčkom user posted image je že 5. dan spet brez kakane plenice user posted image prva dva meseca pa nisem nikoli nepokakane vidla... tale GH mi sploh ni všeč!
no, se beremo... ohladitve so user posted image

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 102
15.5.2007 13:08:59   
mojcab
user posted image Zdravo,
tudi jaz iz Slovenj Gradca. Včeraj smo imele 3 mamice iz SGja turistični izlet po prekrasni poti, ki smo si jo začrtale. športale smo celo popoldne in se krasno imele.

Doma imam 3,5 letno frajlo in 8,5 mesečno frajlico...

Trasa je bila::.start cerkev v SG, do Mercatorja in merkurja čez cesto, pred ta novim mostom zavile v gozd, ob gozdu pešačile do cerkve SV. Jurija...tam je res super plac  za dekco in otročke na dekco in potem malo čveka...saj vidite danes posledice našega klepeta...dežuje kot iz škafa...potem pa čez krnice v Šmartno in po kolesarski poti nazaj v SG.

Torej, če bi se nam katera pridružila, se zmenimo takoj za naslednji teden, ko bo lepo vreme....user posted image

Več nas bo, bolj bo zanimivo...

pozdrave in lp
mojca

Življenje je lepo, zato ga je vredno živeti.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 103
15.5.2007 21:38:42   
saraja
Pozdravljene,

Mojcab - ste pa res mele tako fejst turo, ni čudež, da nas z točo zalivajouser posted image user posted image .
Midva imava jutri posvetovalnico in danes je prikukal prvi zobek user posted image user posted image , juhu ŽAn!!
No, kdaj bomo naplanirale za čvek ob kavici?

Lex - kako je z vami, nič ne poročaš? Kdaj pa že maš rok, sem že pozabla!

Ja,nič lepo se mejte
nočko

Samo pravi prijatelj si upa povedati prijatelju tisto resnico, zaradi katere ne bo več njegov prijatelj!

(odgovor članu mojcab)
Neposredna povezava do sporočila: 104
16.5.2007 15:31:14   
lex
Trenutno še v enem kosu (PDP 22.5)user posted image , pa ne bi bla več rada dolgo.
Aleks je včeraj prišel domov ker je dovolj pil v bolnici, doma štrajka s pijačo. Pa tud če mu zagrozim, da gre nazaj me ne jeuser posted image  za 5posto ne. No malo več je doma tako da vsaj nekaj. Če bi bilo vreme kaj drugačno bi pa že pil. Tako pa saj tud jaz nisem žejna. No zdaj lahko mala kar počaka še kak dan v bušiju, ker ne bi rada da se okuži.

Saraja in Žan čestitam za zobekuser posted image .
Mojcab dobrodošla med nami in čestitke za tako turo. Vsi, ki niste v Vuzenici doma vam kar zavidam, ker pri nas maš pa dve cesti in to je to. Pol pa naredi turo če jo lahko user posted image  (na vse strani so sami eni klanci - saraja saj veš o čem govorim) - komu se pa ljubi v klanc tišat voz? Sem se že z Aleksom šetal 5 krogov okol Vuzenica, tak da so me mele že vse bice poln kufer ko ni bil kdo drug (saj veste špeganje skoz zavese,....).

No ne vem če ne bom šla kar neki pojest, ker mojega spat ni pravi čas domov, mali itak štrajka z vsem in se je odločil, da bo raje vse skupaj prespal.

Aja zdej ko je bil v bolnici sem bila jaz pri mojih starših. Pa sva komaj 2,5 leti v stanovanju, pa se mi zdi da mam čist drug lajf ko oni. Sem se počutila kar na počitnicah. Sicer pa kdaj me pa bodo razvajali če v takih primerih neuser posted image user posted image user posted image ?

Ajde se tipkamo, če ne se pa vidimo na kaki kavici, dejte se že zmenit za termin.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu saraja)
Neposredna povezava do sporočila: 105
16.5.2007 21:55:10   
frrrr
mojcab - fajn turca ja... super!

saraja - čestitke za zobek! mi smo še škrbasti, no men je začela prejšnji teden rast prva osmica user posted image

drgač pa še vedno nismo kakali user posted image nazadnje prejšnji četrtek... dans bli pr zdravniku, pa mu user posted image babji nč ni hotla dat... je rekla naj še do konca tedna počakamo... pa masiramo in čajčka turimo... samo kaj, ko mali noče pit, mu je joška zakon... pol se pa matram pa preizkušam flaško, magični lonček, plastično žličko, kovinsko žličko, navaden kozarec, slamico... enkrat eno zapali, drugič drugo... in po dveh dneh mu spet ne paše nekaj, kar mu je blo čist fajn prejšnji dan user posted image eh, bo že... samo drekec pekec vn spravimo in bo bolje...

lepo noč!

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 106
16.5.2007 22:36:26   
lex
Jaz sem mu kar termometer s pol kile kreme v rito potisnila pol smo pa pritislkali. je ati rekel, da se mu zdi da glih tak pritiska ko pa ko sem ga rojevala.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 107
17.5.2007 10:03:30   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: lex

Jaz sem mu kar termometer s pol kile kreme v rito potisnila pol smo pa pritislkali. je ati rekel, da se mu zdi da glih tak pritiska ko pa ko sem ga rojevala.
 user posted image js sm tut zdej fino namazala in termometerček potisnila v rito... pa fejst sladkan čaj mu turim kolkr gre... pa trebušček masiram... sm se odločla, da dans bomo pa definitivno kakali! user posted image

lex - bomo skup pritiskali? user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 108
17.5.2007 16:02:32   
saraja
Hojla,

samo na hitrco,

Frrr - koliko je pa mali star? Jaz sem danes ŽAnu skuhala suhe slive pa marelice, ob pol enih je to pojedel, ob 4, pa tako kakal, da sem ga mogla direktiva v umivalnik nest user posted image Tak, da to fulll pomaga, če je že dosti star!

Mali me kliče, da moram se že enkrat 'primrdat'', dijo
pa za kofe se naj ena okorajži no!!!

Samo pravi prijatelj si upa povedati prijatelju tisto resnico, zaradi katere ne bo več njegov prijatelj!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 109
17.5.2007 17:10:34   
Strawberrie Cherrie
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

IZVIRNO SPOROČILO: lex

user posted image js sm tut zdej fino namazala in termometerček potisnila v rito... pa fejst sladkan čaj mu turim kolkr gre... pa trebušček masiram... sm se odločla, da dans bomo pa definitivno kakali! user posted image

lex - bomo skup pritiskali? user posted image

LEX - prejle sem se peljala mimo vaših koncev, pa sem videla na travniku eno ful lepo štorkljo. Bo verjetno vam prinesla kaj počasi user posted image 100% je namenjena k vamuser posted image

Frrr - mi tut nismo kakali, pa sem mu kupila glicerinske svečke za otroke, se je pokakal za vse dni nazaj user posted image Jaz si termometra enostavno ne upam prakticirati.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 110
17.5.2007 18:19:13   
frrrr
saraja, star je 7 mesecev in 6 dni user posted image pa suhe slive ne pomagajo... ko sva uvajala kuhano jabolko je bil en dan nesralen in sm mu drug dan kr suhe slive zravn poturila, pa nč... takrat je blo prvič 5 dni... no, pol je ratal že standard... dans je pa po 7ih dneh potička čakala v plenici user posted image aja, prvih 6 mesecev je pa 3-5x dnevno sračkal

l_p, sm pričakovala, da mi bo včeraj dohtrca dala svečke, pa je rekla NE user posted image babji... za termometer sm pa tut js bla prepričana, da mi ne bo šlo... ampak, ko je kriza in hočeš otroka rešit, se vse da

no, vglavnem današnji dogodek dneva je polna plenica dreka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu saraja)
Neposredna povezava do sporočila: 111
17.5.2007 18:28:30   
Strawberrie Cherrie
To je bil naš včerajšni dogodek dneva. Za 5mesecev se je pokakal kot velik fant user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 112
17.5.2007 21:25:24   
lex
Jaz sem še vedno TUKAJ v enem kosu, pa še zdej ne misli prit. No sicer imam še pet dni, ampak jaz bi žeuser posted image  user posted image  že zdaje me jeziuser posted image user posted image user posted image user posted image  in ne uboga! No sicer me je pa že Aleks navadil, da otroci ne ubogajo (no razen tisti v vrtcuuser posted image user posted image user posted image  - pol pa svizec zavije čokolado v folijo).

L-P ko bi le že prišla tale štorkljica.

Ej termometer v rit potisnit sploh ni tako hudo. A antibijotike se že dajele (kak ospen) - misija nemogoče. Jaz sem pol kupla Daleron sirup za zbijanje temperature in not je pumpica. Ta boljš, drugač sploh ne gre. No moj je res že tolk velik, da sem mu pumpico kr potisnila v usta pa bombon na vrh pa je šlo. Prej je blo pa za znoret. Je tulil vsakokrat ko me je videl s sirupom v rokah. Ampak mami se ne da, se že najde kaka finta.

Se vam javim jutri, če bom še v enem štikluuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 113
18.5.2007 7:36:10   
Strawberrie Cherrie
Mami vedno zmaga user posted image user posted image user posted image user posted image

Lex, držimo pesti.... user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 114
18.5.2007 22:09:45   
yennika
No, da nas spravim malo na vrh seznama.user posted image

Ma tukaj je nastala pa prava debata o drekecu pekecu.user posted image Ma kaj vse se mamice ne zmenimo kaj?user posted image Mi naredimo že tudi klobasico.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Je sicer še mičkena ampak smrdi pa za veliko!user posted image user posted image

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!

Življenje je tukaj in zdaj!

Neposredna povezava do sporočila: 115
19.5.2007 15:01:33   
lex
London-Paris a nisi ti vidla štorklje??????????????? KJE PA HODI??????????????????????? Jaz grem rodit!!!!!!!!!!!!!!!!! Sam ne vem če je Alina že zatouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Poln kufer mam tega trebuha. In zaradi PDP nisem mogla na poroko, pa tak dolgo že nisva bila na kakiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

No našim se že meša (še posebej drugič na novo pečenemu oču in njegovemu fotru - dedanu). So včeraj kupovali sestavine za bograč, ker bo menda 30 folka na piknikuuser posted image user posted image user posted image  Men je pa to najbolj glupa zadeva kar je je. user posted image Tist keš bi lahko ponuncala za Alino magari. 100€ je blo sam sestavin za bograč, pol je že 40 l vina v kleti. Pa kaj user posted image  dedi vejo, da bi blo boljše, če bi tist cajt koristno ponuncali, pa kaj naredili po bajti, pa mogoče bili poleg nas? Mislim BREZVEZE!!!!!! No moj itak ve moje mnenje tak da mi ekstra itak ne omenja tega, samo, eh sem že tečna. Mislim da imam svoje nosečnosti že res poln kufer. Ampak še nič ne kaže (so vsi milsli, da bo že včeraj piknik, pa sma jihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image )

Ajd lep vikend

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 116
19.5.2007 15:09:15   
Strawberrie Cherrie
Lex...zgleda da se je zgubila. Najbolje, da jo povabiš na kavicouser posted image user posted image user posted image user posted image

Saj bo. Jaz sem tako srečna, da sem rodila 15dni pred rokom (rok 31.12 - rodila sem 16.12), ker bi me tole čakanje ubijalo.
za poroko pa se ne sekirat user posted image , ziher bo še kdaj kaka!

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 117
19.5.2007 21:00:40   
saraja
Čer!

Lex - držim pesti za obe, da bo čimprej minilo, ker si že res tako srčno želiš v Rim!Na ohcet boš pa že na kako še šla! Ja, dedi si pa res takrat naredijo tako gavdo, namesto, da bi tist dnar šel v bolj pametno korist, ko pa samo pitje pa žretje user posted image , no malo pa more bit a ne?

Danes mi je ŽAn spal samo enkrat, zvečer sma se okopala, potem pa ni mogel niti flaške več spit, kar padel je!!

PAPA

Neposredna povezava do sporočila: 118
19.5.2007 23:09:51   
lex
Saraja Aleks je pri teh mesecih tud spal samo enkrat, je bil pa zvečer ljubi mir, ki ga tako pogrešamuser posted image user posted image .

a veste, da me panika lovi kako bom ponoči, ko me je moj tolk razvadil, da včasih Aleks niti slišim ne samo stisnem ga k sebi, ker ga da on v najino posteljo? Eh bo že. Zdaj grem pa tole štorkljo lepo prosit naj že pride.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu saraja)
Neposredna povezava do sporočila: 119
20.5.2007 9:32:41   
Strawberrie Cherrie
Lex - kako kaže? 

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 120
20.5.2007 13:43:51   
lex
Da ne bo še NIČ!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  A ste vidle? Že zdaj me ne uboga, kaj šele bo???????????
Po moje je štorklja falila smer????????? Si bo mogla nov zemljevid kupituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 121
20.5.2007 21:13:36   
saraja
Oj,

Lex  --  si še ti kar doma? Vidim da je tvoj status prisoten. Sem se prej no dopoldan peljala mimo tvoje hiše in sem ti zatrobla, si bila ziher v senčki? No, upam da te pa štorklja le obišče čimprej, pa da boš rešena! Držim pesti, mislim nate!!!! Ko pa bo pa javi!user posted image

Mi gremo jutri morje plačat v Mb, smo se odločili za Krk in sicer Klimno, a ma katera že kakšno izkušnjo s tem krajom? Našli preko interneta, a morja pa ni nikjer naslikanega, tak da situacija ne vem kaka bo!

Tak, babike lepo se mejte!

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 122
20.5.2007 22:26:28   
frrrr
yennika, ja drekec pekec nas osrečuje user posted image nisem si mislila, da se bom kdaj tolk razveselila pokakane plenice user posted image  user posted image mi še nimamo klobas, je pa že mau bolj gosto, pa fejst smrdljivo user posted image

lex, js sm pa hotela it na poroko, pa me je mali prehitel... imela rok 31.10., poroka bila pa 14.10., ko sva s tamaučkom že iz porodnišnice lahk šla user posted image
js pa na trenutke že mau pogrešam trebušček... še posebej, če pofirbcam k nosečkam, me prime... ampak bomo kr počakali ene 3 leta...
žura ob rojstvu pa ni glih blo... je imel mož naslednji dan eno hudo zadevco v službi in je moral bit trezen in zbran... sva pa itaq v LJ, kolegi za žur pa na Koroškem user posted image
navijam zate!

l_p, tut naš mali je bil napovedan za 31., ampak oktobra user posted image je kr fino, ko te tako preseneti, a ne

saraja, Krk Klimno... mi smo bli čez morje v Čižičih... lahk pa preplavaš do Klimnega... med tema krajema je ena plaža iz mivke, kjer moraš ob oseki it eniih 100 metrov, da si zmočiš kolena user posted image fajn je... gledaš na Crikvenico, morje je toplo... no, nazadnje sem bila tam v osnovni šoli, torej enih 13 let nazaj user posted image mislim, da boste uživali...

piknik
... je blo kej prisotnih?

mi bili na Koroškem... včeraj zjutraj še v Snoviku skočili v bazen, potem pa proti SGju... mali bil pri babici (no, spal je), js sm se pa potepala - šla dedku v bolnico na obisk in v Merkur zapravljat (blo nujno treba kupit mušje mreže, da nas ne bo mrčes požrl user posted image )... danes smo pa še k mojim skočili na piknik - se mami jutri postara in je blo potrebno rečt kakšno na to temo user posted image
vglavnem babice in dedki so se nacrkljali s tamaučkom in drgu vikend lahk spet skočimo kaj v prikolo na morje

lepo spite!
pa lep teden...

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 123
21.5.2007 8:30:15   
saraja
Jutro,

Frrrr - kolk je pa od Klimna pa do Čižičev? Saj ne vem kaj naj naredim, danes pa morm it rezervirat. Joj.Da ne bo pol ene plaže za otroke, pa tiste punkle tovorit semm ter tja. Ne vem!

Lex - kako pa je s tabo?Mislim nate, veš!

Se še oglasim!

Dijo

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 124
21.5.2007 13:06:41   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: saraja

Jutro,

Frrrr - kolk je pa od Klimna pa do Čižičev? Saj ne vem kaj naj naredim, danes pa morm it rezervirat. Joj.Da ne bo pol ene plaže za otroke, pa tiste punkle tovorit semm ter tja. Ne vem!

Lex - kako pa je s tabo?Mislim nate, veš!

Se še oglasim!

Dijo
od Klimna do Čižičev je dober kilometer... ta plaža z mivko je pa na sredini poti... v Klimnem sm se samo tk kopala, ko smo šli s pedalinom tja, drgač pa ne... ne vem točno kakšna plaža je, ampak v skrajnem primeru nafilate v avto senčnike, ležalke, brisače in hladilno torbo, pa se do mivke zapeljete... tako smo mi delali... smo šli peš, ata nam je pa pripeljal vse in nam naredil tabor user posted image

(odgovor članu saraja)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.