|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Koroška
3.5.2007 20:50:55   
saraja
Hojla,

London_Paris - kako smo luštkani kaj? Vam je dopust dobro del? Oh, komaj čakam, da že zagledam morje, ampak fora je v tem, da še kar iščemo kam bomo šli. Ogledujemo si Krk, tak da bomo mogli se kar podvizat, da ne bomo prepozni.

Danes je pa Žan jedel zeljno juhico, upam, da ne bo danes svetla noč.

Babike lepo se imejte, papa

Samo pravi prijatelj si upa povedati prijatelju tisto resnico, zaradi katere ne bo več njegov prijatelj!

(odgovor članu mici 2)
Neposredna povezava do sporočila: 76
3.5.2007 22:02:50   
Strawberrie Cherrie
Saraja in Mici - Hvala user posted image

Mici, tudi jaz sem bila skeptična zaradi kože, ker je imel skoz neke flekece pa mozoljčke, sem že sumila na atopični dermatitis, pa se je potem s kremo A DERMA pošlihtalo. Bili smo po 20minut v bazenu, nato pa hitro pod tuš, in sem ga fino namazala s kremo in je bilo OK. Kakšne probleme pa imate?

koliko so kaj stari vaši sončki?
Mi smo 4,5m.

(odgovor članu saraja)
Neposredna povezava do sporočila: 77
3.5.2007 23:02:22   
frrrr
luštkan Ožbej! user posted image user posted image user posted image

mi imamo tut suho kožo, stari smo skoraj 7 mesecev, pa vseeno plavamo kdaj pa kdaj... Fredov obroč mi je zakon - je otrok res varen v njem
pediatrinja mi je rekla, naj ga po kopanju fino stuširam, potem pa z oljem namažem ali kakšnim hladilnim mazilom kot je Bepanthen... sem pa prejšnjič nabavla Bepathol in je tut fajn... kožo ima pa zelo suho na nogah in obrazu, drugje pa ne

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 78
4.5.2007 7:23:53   
mici 2
dobro jutro jan ima nevrodermitis in njegova koža je kot,da bi se lupo in je rdeče.jaz mislim,da njega peče,ker je bilo od začetka samo jok bilo s katero mažo sem ga namazala pol sem ga pelala  k dr.remsu na ptuj pa je on dal eno mazilo pa je čez 3 dni bilo boljše samo,da nesmem mazati več kot 3 dni ker tanjša kožo

lp

SEM MATI 3 SONČKOV SINDI ,SANJA IN NAŠ MALI JAN

[

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 79
4.5.2007 7:52:33   
Strawberrie Cherrie

IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

luštkan Ožbej! user posted image user posted image user posted image

mi imamo tut suho kožo, stari smo skoraj 7 mesecev, pa vseeno plavamo kdaj pa kdaj... Fredov obroč mi je zakon - je otrok res varen v njem
pediatrinja mi je rekla, naj ga po kopanju fino stuširam, potem pa z oljem namažem ali kakšnim hladilnim mazilom kot je Bepanthen... sem pa prejšnjič nabavla Bepathol in je tut fajn... kožo ima pa zelo suho na nogah in obrazu, drugje pa ne

Evo enako. Pa sem poizkusila vsega i svašta, od bepanthena, olivnega olja (mandljevo je lahko vzrok za alergijo), linole fett, mustele....pa edinole A Derma je Ok. Sicer je user posted image draga, ampak kožo ima pa LEPOOOO .. če bo katera kupovala, jo imajo v lekarni user posted image .
Pomojem bi mi mogli mal procente od prodaje dat, ko jo tako hvalim user posted image user posted image

Mici, upam, da bo čimprej tako OK, da boste lahko šli v bazen. Ponavadi tele alergije izvenijo tja do leta in pol. Držim pesti user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 80
5.5.2007 9:05:04   
mici 2
no kje pa ste a še vse pančate,pri nas je že sonček in peljem otroke malo na luftek user posted image

lepo preživite vikend  lpuser posted image

[

Neposredna povezava do sporočila: 81
5.5.2007 19:27:54   
mici 2
živijo   19.5.07 bomo naredili družinski piknik vsi zainteresirani se napišite

bo pa na havajih-spodnja vižinga igrišče.za uro se bomo še dogovorili

lep pozdrav

[

(odgovor članu mici 2)
Neposredna povezava do sporočila: 82
5.5.2007 21:21:19   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: mici 2

živijo   19.5.07 bomo naredili družinski piknik vsi zainteresirani se napišite

bo pa na havajih-spodnja vižinga igrišče.za uro se bomo še dogovorili

lep pozdrav
sporočim takoj, ko bo mau bolj jasno kje bom tist vikend...

(odgovor članu mici 2)
Neposredna povezava do sporočila: 83
5.5.2007 21:25:14   
frrrr
mi imamo prehlajenega fanta... ubožček bil zaprt od ponedeljka, včer se zbudil s polnim noskom, danes ponoči je pa še vročino fasal... no, vročina je mau padla takoj, ko mu je uspelo plenico nafilat, nosek je pa še vedno zabasan user posted image
no, morej je odpadlo... bo pa drug teden tolk lepši vikend, ko bo na morju sonček (upam) user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 84
6.5.2007 8:11:43   
Strawberrie Cherrie
Oj babe... user posted image

Frrr - tut mi imamo še zabasan nosek, vročino pa smo uspešno zbili. je imel 2x kar fino povišano do 38.5 (to je zame že kar dosti) . sem pa porabila na litre fiziološke razstopine, pol je itak šlo po tleh, ker ne pusti not ulit user posted image
HITRO SE POZDRAVITE PA ČIMPREJ NA MORJE!

Mi smo zapovrh fasali še alergijo - sem se predvčerajšnim jaz fino napapcala jagod in borovnic, pa je mali bil včeraj cel flekast, danes je malo bolje. Sem jezna nase kot user posted image - mah, bo že....

Nič, grem jaz malega poizkusit še malo uspavat, pa bom še kasneje kaj napisala.

Glede pikinika bom pa tudi jaz preverila, če imamo kaj oz.predvsem če ima moj kaj.

A bomo imele kakšno kavico v bližnji prihodnosti? ko bo sonce? user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 85
6.5.2007 14:09:01   
frrrr
l_p - tut vi hitro noska pozdravite... pa flekeci stran! jagodeboš mogla pa zdej za kak mesec ali dva pustit pri miru user posted image bodo pa potem bolj slastne, ko ne bo nobenih problemov

naš mali je že brez vročine od 0:00 user posted image nosek pa še zabasan, a gre na bolje
teden bo sončen user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 86
6.5.2007 14:14:12   
frrrr
evo, še našega sončka:
user posted image
user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 87
7.5.2007 20:49:16   
frrrr
na drugo stran smo padle user posted image morm nas naprej porinit, da ne propade tema user posted image
pri nas nč novega... nosek še poln user posted image

ima katera kakšno idejo kako previti otroka, ki noče ležat na hrbtu? user posted image noro je... non stop ga obračam s trebuha na hrbet... kr leze in se vrti kot vrtavka... plenico zapenjam 5 minut ali več user posted image

(odgovor članu saraja)
Neposredna povezava do sporočila: 88
7.5.2007 21:16:33   
saraja
Hejla,

res smo čist na koncu s pisanjem. Tud jaz zapenjam plenico dolgo cajta, samo sem se znajdla, sem mu dala nad povijalno tiste''bingle bangle'', tak jim jaz rečem in se mali umiri in gleda samo tiste ''bingle bangle'', ko tak lepo pojejo v vetru.
Sonce nam je danes res lepo služilo, smo bile v RAdljah na kofeteku. Popoldan smo se pa potepali po Avstriji, nakaufali smo plenice, pa hrano pa druge malenkosti.
Tak babike, zdaj vas zapuščam, grem pred tv, lepo se mejte!
Aja, kake izkušnje oziroma ali poznate ta aspirator na sesalec, za pucanje nosekov?

PAPA

Samo pravi prijatelj si upa povedati prijatelju tisto resnico, zaradi katere ne bo več njegov prijatelj!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 89
8.5.2007 19:45:17   
lex
Evo javlam se še vedno v enem kosuuser posted image user posted image user posted image user posted image  (jaz bi že šla, pa moj dragi gužvo, pa me je lepo prosil, če bi še malo zdržalauser posted image user posted image user posted image , vsaj 1 teden - no in ker ga mam tako rada bom probalauser posted image user posted image user posted image user posted image )

Jaz sem imela pumpico za nos, pa mi nikoli ni uspelo nič ven dobit. Je boljš not pustit al pa s kakšno bebi palčko (odebeljene) ven dobit. Jaz je nisem prakticirala, ker je videt ni mogel. Sedaj si jo sam v nos potisne, to je pa tud vse - še vedno ne pusti s tem ven dobivat.
Dr. Rems s Ptuja je zakon, mojemu bratu je pozdravil virusne bradavice na nogah v roku 3 mesecev brez žganja. Tak čudodelnik se mi zdi, ne pa tile naši zdravniki v SG. Sicer je pa tud naša g. dr iz Vuzenice raqda malo dermatologa, samo pri meni ne bo dosegla nič. Morem trkat, da ma Aleks ok kožo in je ni dedoval po meni.

Za 19. bomo pa vidli. Če ne bomo že 4 se lahko kaj vidimo. Mici bova kontaktirali prek ZS.
No lepo se imejte, od jutri se pa kaj več tipkamo ko bo internet popravljen.
Čav bav!

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu saraja)
Neposredna povezava do sporočila: 90
8.5.2007 23:09:01   
frrrr
saraja, že veliko slišala o aspiratorju na sesalec, ampak še ne videla v živo... zdej smo rihtali nosek s fiziološko in navadno pumpico, ki je Jaša nima kaj preveč rad user posted image

lex - ti pa si pridna, da moža ubogaš tut pri rojevanju otrok user posted image no, bomo mislile nate in navijale, da čimhitreje ugledaš svojo pikico

lepo se mejte! grem se mau crkljat k možu za lep zakljček lepega dne user posted image

(odgovor članu saraja)
Neposredna povezava do sporočila: 91
8.5.2007 23:16:56   
Anonimen
Drage Korošice, lep pozdrav še od mene.

Vidim da vse uživate. Jaz tudi. Sicer ne na Koroškem, ampak je vseeno lepo!

A ste se že doble kej? Al se dobite v kratkem?

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 92
9.5.2007 9:48:41   
Strawberrie Cherrie
Ojla babe.
frrr - hvala za paprico user posted image user posted image user posted image Zlata si.
bom nekaj časa odsotna, vendar vseeno bom preverjala Zs-je, tako da če bo srečanje, naj me nekdo obvesti, prosim. Drugače ima pa frrr tudi moj email.

Lepo se imejte

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 93
9.5.2007 10:27:11   
saraja
Hojla,

kako ste kaj danes? Vreme je tako čudno, tak da danes ne bomo kaj vozičkali, upam,da se popoldan kaj izboljša. No tolko o vremenu.

Za kako kavico se mormo zmenit, ob lepem vremenu, destinacija je tak še ista, a ne?Hlebček?

Za dr. Remsa sem pa že slišala samo pozitivne izkušnje, moj v.d. tast je hodil skoz tukaj v SG, pa kar pacali so pa pacali, potem pa je šel samoplačniško na Ptuj, evo pa je blo vse rešeno. Se splača dat nekaj evrov, pa je vse rešeno, kot pa da si na nemilost prepuščen nestrokovnjakom!

Tak babike pište kaj, pa lepo se mejte!

PAPA

Neposredna povezava do sporočila: 94
9.5.2007 22:31:41   
lex
Evo naš internet spet laufauser posted image user posted image user posted image , se nikakor ne znajdem na drugih računalnikih, sem imela kar krizo od skorajšnjega odvajanja od računalnika (beri RR).

Ja možeka je menda potrebno ubogat! A ne?user posted image user posted image user posted image user posted image  
No jaz sem se danes malo šetala, pa sem komaj do konca prišla. Upam, da mi je Aleks bil dovolj dober trener in da bo moja kondicija na mizi dobrauser posted image user posted image user posted image .
Grem pod tuš in spatuser posted image , sem skor kot Aleks, še popoldan hodim z njim v posteljo (no čez par dni bo itak vse okrog in okrog obrnjeno).

Saraja prosim pokliči me če se boste kaj zmenile za kofe.
Nočko!

(odgovor članu saraja)
Neposredna povezava do sporočila: 95
9.5.2007 22:57:59   
saraja
Čer,

Lex - brez interneta pa danes ne gre več, kajne???Jaz bi bila brez njega kot riba na suhem, tako pač danes je.
Glede kondicije na mizi, tam jo boš ziher rabila, sicer pa je Aleks tvoj trener, ker vem da te zna dobro zmantrat, ima energije, le od kod?

Tudi jaz grem zdaj zraven ovčke štet, nočko!

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 96
10.5.2007 0:02:25   
frrrr
l_p - za srečanja oz. kavice ti na mail dam obvestilo... al pa vsaj na ZS.

mi preživeli lep dan, kaj več se mi pa spoloh ne da pisat. sem pa tut odvisnica od neta, predvsem RR  user posted image

lepo se mejte vsi!

(odgovor članu saraja)
Neposredna povezava do sporočila: 97
13.5.2007 14:03:14   
lex
Ojla!
Javlam vam, da ns na piknik ne bo, ker je moj mali v blnici in ima rotavirususer posted image user posted image user posted image user posted image , verjetno bosta domov prišla v torek ali sredo oz. ko bo začel normalno jest in pit in ne b potrebno več infuzije. Zraven njega je ati, ker jaz ne smem bituser posted image , niti na obisk ne smem it včeraj in danes. Mal se mi že rola in meša. Še nikli nisva bila tako dolgo ločena (niti z user posted image  ne). Zdi se mi, da še samo jokam in čakam, da me pokliče kaj. Zjutraj ko sva se slišala je rekel: "Mami, domov." Se mi je skor zrolalo. No včeraj je bil krizni dan in je amo driskal in imel visoko temperaturo (čez 40), tako da so ga najprej zavijali v mokre brisače, nato pa so mu dali po infuziji še Analgin, da mu je hitreje prijelo in da je vročina padla okoli 39 do 38.

No se tipkamo kaj, če ne prej ko pridem na to stran pod majčice 07user posted image .
Čav

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 98
13.5.2007 21:19:10   
saraja
Čer,

Lex - držim pesti, da bo malek čimprej prišel domov, pa user posted image  seveda tudi. Direktor bo pa ja znorel, ko ga ne bo na šiht, ufff bo sranje na šihtu!!! Ti se pa sedaj ne preveč sekiraj, misli na user posted image , drgač boste vsi pristali v bolnici, boste imeli družinski paket all inclusive!!!

Midva z user posted image  sva si pa v petek dala malo duška, sva bila na Abrahamu v Podgorju in imeli smo se full dobro, že dolgo nisem tako uživala!!Pa naplesala, se mi je malo kar vrtelo, ker nisem več navajena, pa da ne bo pomote, ne zaradi pijače user posted image . ŽAn je pa služil pri babici in dedku!!

V sredo imava pa posvetovalnico, me že kar zanima kako je naš pobek napredoval pri teži, ker je na začetku bolj malo jedel in se redil, zdaj pa je postal pravi jedec, bravo Žan!!!!
Pa kaj že vse zna, ne morš si mislit, kako se otroci danes pametni!!Pa ''prefrigani''user posted image

MAmike, lepo se mejte in javite se kaj!!!

PAPA

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 99
14.5.2007 14:38:38   
lex
Da ne boš misla kaj je dans zjutraj najprej vprašal: kdo bo pa tvoje delo delal?
Ma boli me patka, sam da vem da je z malim boljše (nima več infuzijeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ) in mgoče (velika verjetnost), da prideta jutri domov!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu saraja)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Z dojenčkom na sprehod v zimskih dneh
Mnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?

Da. (86%)

Ne. (14%)

Število vseh glasov: 7

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!