Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kakšni se vam zdije ti sandali za otročka 19.4.2007 21:14:34
|
|
|
|
Blejka26
|
meni so tudi zelo grdi in jih svojemu otroku ne bi dala gor
|
|
RE: Kakšni se vam zdije ti sandali za otročka 19.4.2007 21:18:40
|
|
|
|
Cacka02
|
Tu so prodajna mesta, kjer jih prodajajo: http://www.crocs.eu/stores/index.php?country=SI Sp pa bili tudi meni na prvi pogled grdi, sedaj so mi pa že všeč postali.
|
|
|
|
RE: Kakšni se vam zdije ti sandali za otročka 19.4.2007 21:23:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Slovania
|
|
|
|
RE: Kakšni se vam zdije ti sandali za otročka 19.4.2007 21:24:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: faca IZVIRNO SPOROČILO: Paštetov kruh faca, recimo, da bo brez carine in poštnine You wish jes, jes, bo božiček prinesel
|
|
|
|
RE: Kakšni se vam zdije ti sandali za otročka 19.4.2007 21:26:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Jooj, men so se za na vrt grdi, sorry Sem jih videla v LJ po skoraj vseh stacunah, samo meni je to takoooo grdoooo Pa tut zenske v tem obute sem ze vidla .. in otroke ..
|
|
|
|
RE: Kakšni se vam zdije ti sandali za otročka 19.4.2007 21:33:01
|
|
|
|
Miška76
|
, ful so grdi. Sorry!!
|
|
|
|
RE: Kakšni se vam zdije ti sandali za otročka 19.4.2007 21:52:52
|
|
|
|
taja27
|
največji prodajni hit v Evropi. ja nosjo jih pa po bolncah, raznih ordinacijah, natakarji, kr tko, ... v A je prava evforija. pa niso plastični, ampak iz gume. so zelo prijetni za nosit, zdravi za stopalo in sklepe ... men to tko fensi. sam jih morš znat nosit. še kakšno leto, pa bojo tud večini všeč, ki se jim zdej gravžajo
|
|
|
|
RE: Kakšni se vam zdije ti sandali za otročka 20.4.2007 7:17:22
|
|
|
|
Mateja*
|
Ja, majo jih tud v Massu. Men niso glih všeč. Kot in gumjaste cokle za na vrt.
|
|
|
|
RE: Kakšni se vam zdije ti sandali za otročka 20.4.2007 9:07:33
|
|
|
|
romy
|
Đizus, to pa je gravž od gravža. Svaka vam čast vsem, ki boste ta stvor dale na otrokovo nogo, ali vašo.
|
|
|
|
RE: Kakšni se vam zdije ti sandali za otročka 20.4.2007 9:38:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cacka02 Tu so prodajna mesta, kjer jih prodajajo: http://www.crocs.eu/stores/index.php?country=SI Sp pa bili tudi meni na prvi pogled grdi, sedaj so mi pa že všeč postali. Zdaj so pa že meni na en tak simpatičen način hecni. Ampak Tibor jih itak noče, sem mu jih pokazala.
|
|
|
|
RE: Kakšni se vam zdije ti sandali za otročka 20.4.2007 10:01:39
|
|
|
|
romy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni Ampak Tibor jih itak noče, sem mu jih pokazala. Ne bodi žalostna, vsaj veš da imaš pametnega otroka z okusom
|
|
|
|
RE: Kakšni se vam zdije ti sandali za otročka 20.4.2007 10:35:44
|
|
|
|
caillou
|
Grdi kot smrten greh.
|
|
RE: Kakšni se vam zdije ti sandali za otročka 20.4.2007 11:20:47
|
|
|
|
tins
|
Nisem tok nora, da bi dala 50 e za kup flurescentne plastike. Sem pa tud že jest vidla tak čevelj na nogi in mi prav tako zgleda obupno.
|
|
|
|
RE: Kakšni se vam zdije ti sandali za otročka 20.4.2007 12:00:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Jao bože gadosti. Tega pa res ne bi storila najhujšemu sovražniku, kamoli lastnemu otroku. Kupla šuhe namreč.
|
|
|
|
RE: Kakšni se vam zdije ti sandali za otročka 20.4.2007 12:58:51
|
|
|
|
anitaz
|
res ,da so fuuul grdi, ampak so baje zelooo udobni in zelo kvalitetni. Baje je to zdej ful in.
|
|
|
|
RE: Kakšni se vam zdije ti sandali za otročka 20.4.2007 14:08:01
|
|
|
|
petarda
|
Paštetov kruh...lilypie si popravi si en mesec preveč dala pr spodnjem
|
|
|
|
RE: Kakšni se vam zdije ti sandali za otročka 20.4.2007 14:12:47
|
|
|
|
Anonimen
|
RAvno nekaj takega iščem za na vrt travo kosit in plevel pulit V Cityparku v Hervisu jih imajo eno celooooo stelo vsemogočih barv.
|
|
|
|
RE: Kakšni se vam zdije ti sandali za otročka 20.4.2007 15:41:24
|
|
|
|
Zamima
|
raje sebi in otroku obujem lesene cokle
|
|
RE: Kakšni se vam zdije ti sandali za otročka 20.4.2007 20:35:07
|
|
|
|
Daschi
|
Isto bi rekle za balerinke, ko so ven prišle. Zdaj jih pa cela slovenija nosi. mene pa še vedno spominjajo na tiste prave bosance, ki so imel črne šolne-podobne zdajšnjim balerinkam- in debele, bele adidas nogavice gor. meni so pa ti čevlji vsaj praktični, če ne drugega, ker v balerinkah pa tudi nič praktičnega ne vidim, so samo IN, pa še vseeno božjastno grde.
|
|
RE: Kakšni se vam zdije ti sandali za otročka 21.4.2007 13:12:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Daschi meni so pa ti čevlji vsaj praktični, če ne drugega, ker v balerinkah pa tudi nič praktičnega ne vidim, so samo IN, pa še vseeno božjastno grde. No, men so balerinke nadvse všeč in še kakoooooooooooooooooooo praktične. Na smrt grdi so mi namreč čevlji s petami in balerinke obožujem. Ni se treba zavezovat. Imaš jih vseh vrst - športne in elegantne. Pa še za nas - visokorastle punce so prava pogruntavščina. Koooooončno moda za nas Sicer pa so tile plastčni oz. gumijasti čevlji popularnio že nekaj let za na vrt.
|
|
|
|
RE: Kakšni se vam zdije ti sandali za otročka 21.4.2007 17:34:35
|
|
|
|
loreti
|
Delam v trgovini kjer prodajamo tud te sandale in ti loh povem sam to da so enkratni tako zate kot za otroka. So ful udobni in enkratni za nosit. Otroške nogice se prov spočijejo. To ni navadna plastika je prov posebna, se nč ne potijo nogice in še masaža je na stopalu tko da so res supr. Ti jih priporočam!
|
|
|
|
RE: Kakšni se vam zdije ti sandali za otročka 21.4.2007 17:40:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tins Nisem tok nora, da bi dala 50 e za kup flurescentne plastike. Sem pa tud že jest vidla tak čevelj na nogi in mi prav tako zgleda obupno. V Hervisu so 30 evrov.
|
|
|
|
RE: Kakšni se vam zdije ti sandali za otročka 21.4.2007 17:46:24
|
|
|
|
Ancy
|
Men tudi niso všeč. Preveč copatasti in gumijasti. Ena na naši šoli jih ma..... roza barve, spodaj pa zelene štumfe
|
|
|
|
RE: Kakšni se vam zdije ti sandali za otročka 22.4.2007 9:24:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Ups, samo tega smajlija sem rabila, sem ga skopirala. Sori.
< Sporočilo je popravil Splišni -- 22.4.2007 9:26:03 >
|
|
|
|
RE: Kakšni se vam zdije ti sandali za otročka 22.4.2007 9:29:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Saj jim nič ne manjka Jaz bi rabila takšne za na njivo.Ali imajo tudi za odrasle?Prav fajn so,prideš iz njive in si jih z šlaufom samo opereš,nobenega drugega čiščenja.
|
|
|
FORD C-MAXsararali menite da gredo lahko 3 avtosedeži v fordov c-max l.2004?da (
70%)
ne (
30%)
Število vseh glasov: 220Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!