Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kakšni se vam zdije ti sandali za otročka 19.4.2007 18:50:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: raho Vsi, ki jih imajo, pravijo, da so blazno udobni ja pa noge nič ne švicajo in so prav za zelooooooo vroče dni. Jaz ne vem, sicer ne bi bili tile krokodilčki talo dragi, če bi bila ena plastika
|
|
|
|
RE: Kakšni se vam zdije ti sandali za otročka 19.4.2007 18:52:35
|
|
|
|
G in T
|
Pomoje so iz posebnega materjala, v katerih se noge dober počutijo in se ne potijo. Moje mnenje...glede na ceno mislim.
|
|
|
|
RE: Kakšni se vam zdije ti sandali za otročka 19.4.2007 19:01:12
|
|
|
|
Anonimen
|
evo še disnijeve: http://shop.crocs.com/pc-60-4-kids-disney©-cayman.aspx?reqid=60&reqProdTypeId=41p&subsectionname=footwear§ion=products
|
|
|
|
RE: Kakšni se vam zdije ti sandali za otročka 19.4.2007 19:01:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo pupe, take čeveljčke pr nas nosijo vsi froci, odrasli niti ne, ker so za odrasle ful grdi, za otroke so pa prav cortkani. so zelo udobni, lahki kot peresca, mehki, ma ni šans, da dobi žulje, zaenkrat se noben ne pritožuje o potenju nog, pa je pr nas kar fajn vroče. največ nosijo v rumeni barvi, dobijo se pa ene diznijeve značke, ki se jih zatakne v luknjice http://shop.crocs.com/pc-60-4-kids-disney-cayman.aspx?reqid=60&reqProdTypeId=41p&subsectionname=footwear§ion=products
|
|
|
|
RE: Kakšni se vam zdije ti sandali za otročka 19.4.2007 19:05:19
|
|
|
|
Anonimen
|
paštetka, tvoj link se pa ne odpre. U bi jaz zdajle en paštetov kruh zmazala, kekec, pa čebulo zraven. Joj mi lušte delate nekatere s svojimi niki ali pa avatarji
|
|
|
|
RE: Kakšni se vam zdije ti sandali za otročka 19.4.2007 19:06:57
|
|
|
|
April
|
Jaz jih tud že en čas nosim, in za moje pojme so super. Jih imam pa notri namesto copat, pa še za zunaj. Lahko jih nosiš na boso nogo ali s štumfi. Udobni so, ful trpežni, noga se niti malo ne poti notri. Mi je smešno ko ene tok komentirate, pa jih še sploh na nogi niste imele. Jaz jih bom tudi sinu kupla čez kakšno leto. Stanejo pa okol 40 evrov, če se prav spomnim.
|
|
|
|
RE: Kakšni se vam zdije ti sandali za otročka 19.4.2007 19:07:40
|
|
|
|
Anonimen
|
http://shop.crocs.com/pc-60-4-kids-disney©-cayman.aspx?reqid=60&reqProdTypeId=41p&subsectionname=footwear§ion=products kaj pa zdajle? vraga! zakaj pa ne dela? Roza so prav cort
< Sporočilo je popravil Paštetov kruh -- 19.4.2007 19:08:03 >
|
|
|
|
RE: Kakšni se vam zdije ti sandali za otročka 19.4.2007 19:08:05
|
|
|
|
April
|
Pa tud za pogledat so men prav luštni.
|
|
|
|
RE: Kakšni se vam zdije ti sandali za otročka 19.4.2007 19:10:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa če greste letos malo pogledat po trgovinah, je plastik fantastik ful in. In to še ne pomeni, da je treba nosit tak gravž. Zadnje čase bolj redkobesedna, ampak vedno zadeneš žebljico na glavico!
|
|
|
|
RE: Kakšni se vam zdije ti sandali za otročka 19.4.2007 19:12:56
|
|
|
|
Anonimen
|
U madona 40 evrov, pr nas stanejo 30 evrov. aja pa z aodrasle stanejo isto kot ta najbolj mičkeni
|
|
|
|
RE: Kakšni se vam zdije ti sandali za otročka 19.4.2007 19:18:56
|
|
|
|
April
|
Ma čez en let jih bo že pol Slovenije nosil. Jaz sem kar en lep cajt iskala take simpl čevlje.
|
|
|
|
RE: Kakšni se vam zdije ti sandali za otročka 19.4.2007 19:21:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem kar en lep cajt iskala take simpl čevlje. No, hvala bogu, da so še vsaj nekomu všeč
|
|
|
|
RE: Kakšni se vam zdije ti sandali za otročka 19.4.2007 19:37:16
|
|
|
|
Anonimen
|
brez zamere ampak na kakšen autfit obujete te čevlje? Jst v morje grem izključno s plavutkami.
|
|
|
|
RE: Kakšni se vam zdije ti sandali za otročka 19.4.2007 19:37:38
|
|
|
|
ZARA
|
Men so tud luštne. Samo ne roza, vsaka barva je boljša.
|
|
RE: Kakšni se vam zdije ti sandali za otročka 19.4.2007 19:43:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Men so tud luštne. Samo ne roza, vsaka barva je boljša. No samo tvoj odgovor sem še čakala. Sem se ga najbolj bala . Če so pa tebi všeč, pa jih bomo mogoče še naročili
|
|
|
|
RE: Kakšni se vam zdije ti sandali za otročka 19.4.2007 19:46:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa če greste letos malo pogledat po trgovinah, je plastik fantastik ful in. In to še ne pomeni, da je treba nosit tak gravž. Meni so ful, ampak res ful grdi. Stvar posameznika. LP
|
|
|
|
RE: Kakšni se vam zdije ti sandali za otročka 19.4.2007 19:47:08
|
|
|
|
Marogica
|
Groza, pa moda gor ali dol. Jaz imam podobne za na vrt...pa samo za na vrt. So pa res udobni in noge se ne potijo tako, kot bi se na prvi pogled zazdelo, glede na to, da so plastični/gumijasti. Pa za na peščeno plažo se mi ne zdijo primerni, ker pesek od zadaj noter pride. Mi imamo za na plažo neoprenke, kar vsi 4-je.
|
|
RE: Kakšni se vam zdije ti sandali za otročka 19.4.2007 19:49:44
|
|
|
|
April
|
Paštetov kruh, kje jih boš pa naročila? V tgovini jih imajo sam za tastare. Pikec zakaj pa za v morje? Jaz jih bom polet kar stalno imela obute. Ker bom široka kot slon, temu primerno bom najbrž imela tud noge otečene, bo to edina obutev, ki jo bom brez problema nosila. Pa tud če bom zraven oblekla kakšno oblekco. Če pridem na piknik, boš vidla, kaj bom zraven navlekla.
|
|
|
|
RE: Kakšni se vam zdije ti sandali za otročka 19.4.2007 19:52:08
|
|
|
|
April
|
Če so že moderni, je pol to edina moderna stvar, ki jo imam. Men za modo dol visi, važn mi je, da mi je stvar všeč in predvsem, da služi svojemu namenu.
|
|
|
|
RE: Kakšni se vam zdije ti sandali za otročka 19.4.2007 19:52:19
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetov kruh No samo tvoj odgovor sem še čakala. Sem se ga najbolj bala... Zakaj že?
|
|
RE: Kakšni se vam zdije ti sandali za otročka 19.4.2007 19:52:53
|
|
|
|
Anonimen
|
No, odkrito povedano tudi jaz razmišljam, da bi si jih kupila za konec nosečnosti Ker vprašanje, kaj si bom potem še na nogo spravila . Sam najprej moramo do tja prigurati , ofkors, če bo vse po sreči
|
|
|
|
RE: Kakšni se vam zdije ti sandali za otročka 19.4.2007 19:55:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Babe, otroške glejteeeeeeee!!!!!!!!!!!!! April, če bi jih imela, otroške namreč, napiši katere, pa ti jih naročim.
|
|
|
|
RE: Kakšni se vam zdije ti sandali za otročka 19.4.2007 19:57:42
|
|
|
|
April
|
Ti kar raho, ti rečm, da ne najdeš boljših. Jaz sem si, ko sem šla prvič rodit, s sabo v porodnišnico vzela ene na pol ortopedske usnejne copate. Jih prve dni po porodu niti do polovice nism mogla obut. Tok sem imela tace zatečene.
|
|
|
|
RE: Kakšni se vam zdije ti sandali za otročka 19.4.2007 19:58:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: Paštetov kruh No samo tvoj odgovor sem še čakala. Sem se ga najbolj bala... Zakaj že? ker si mi všeč
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?