Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: koliko parov obutve imate? 19.4.2007 14:51:30
|
|
|
|
taja27
|
aja, pa mož me kliče Imelda, ko selimo zimsko in letno obutev
|
|
|
|
RE: koliko parov obutve imate? 19.4.2007 14:57:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: taja27 potem pa težim, da nimam kaj oblečt. ampak čevljem mam pa dost, no še kakšne bi rabla ... Jaz sem si prejšnjič šla kupit nekaj za oblečt in prišla domov z japonkami in neko kiči kiči verižico. Zdaj mi samo še nekaj od verižce do japonk manjka
|
|
|
|
RE: koliko parov obutve imate? 19.4.2007 15:02:33
|
|
|
|
vista
|
mnogo več bi jih imela, če bi fince dopuščale!!! Tako pa bolj malo...
|
|
|
|
RE: koliko parov obutve imate? 19.4.2007 15:02:41
|
|
|
|
san
|
jaz imam iste težave kot ena zgoraj, meni je tako malo čevljev všeč, da si kupim res samo tiste, ki mi v oči padejo - in ponavadi takrat sigurno nimajo moje številke... me je kar mal sram napisat... torej imam: superge 2 para škornji 1 par sandali poletni 1 par balerinke 1 par 2 para navadnih čevljev brez pete (ne vem kako se jim reče, ampak niso balerinke) japonke pa so romale v smeti, ker so se strgale vidim, da imam res malo čevljev, moj dragi pa mi vedno reče: Saj imaš samo en par nog, ja kolk čevljev pa rabiš.
|
|
|
|
RE: koliko parov obutve imate? 19.4.2007 15:03:22
|
|
|
|
Anonimen
|
[Moj vedno reče da ne rabim novih, ko grem v trgovino. Sej ne da bi me to oviralo pri nakupu. NE smemo-smete se jim dat....
|
|
|
|
RE: koliko parov obutve imate? 19.4.2007 15:06:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: san moj dragi pa mi vedno reče: Saj imaš samo en par nog, ja kolk čevljev pa rabiš. Mene moj tudi želi v to prepričati, sam je meni določene stvari težko dopovedati
|
|
|
|
RE: koliko parov obutve imate? 19.4.2007 15:28:39
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
točno 27parov. sem šla štet.
|
|
|
|
RE: koliko parov obutve imate? 19.4.2007 15:44:08
|
|
|
|
Anonimen
|
2 superge, 4 balerinke, 1 škornje, 1 superge za agility, 1 zimske bolj pohodna varianta za Luno ven vozit, 1 natikače, ? japank ... Se pravi - 10 parov cevljev + se mi zdi, da 10 parov japank .. ampak letos sigurno kupim kake nove in kake vrzem stran LP, Ribica
|
|
|
|
RE: koliko parov obutve imate? 19.4.2007 15:45:47
|
|
|
|
Anonimen
|
1xsuperge 1xgležnarji 1xčevlji 1xgojzarji Raho, a mi daš (ne posodiš) kake čevlje? Sem zgolj in le uboga para, brez para. Evrov, če smo natančni.
|
|
|
|
RE: koliko parov obutve imate? 19.4.2007 21:10:35
|
|
|
|
rainbow
|
uao, to pa so številke. jaz sem tudi pri skromnih.
|
|
RE: koliko parov obutve imate? 19.4.2007 22:50:07
|
|
|
|
Jutra
|
Ekola, pa sem preštela: 28. Od tega: - 8 x športna obutev (superge, pohodniška obutev), - 4x zimska obutev, - 11x poletna obutev, - 5x spomladansko-jesenski čevlji.
|
|
RE: koliko parov obutve imate? 20.4.2007 8:18:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa ve niste normalne Jaz jih imam zdaj 7 parov (+ 2x japanka), pa še to sem dvoje zdaj kupila, odkar vas berem A lahko samo vprašam, kaj delate z 8 pari supergic za na kavbojke pa z 10 pari škornjev pa 15 sandali
|
|
|
|
RE: koliko parov obutve imate? 20.4.2007 9:05:44
|
|
|
|
muška
|
okoli 20, sem šla zdaj štet superge 1x japonke 3x škornji 4x planinski čevlji 1x (saj to se tudi šteje a ne?) ostalo pa so balerinke, pa špičaki, pa poletni sandalčki,..
|
|
|
|
RE: koliko parov obutve imate? 20.4.2007 9:09:41
|
|
|
|
kofetek2010
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunqueen A lahko samo vprašam, kaj delate z 8 pari supergic za na kavbojke pa z 10 pari škornjev pa 15 sandali ene imam zagotovo obute, ostale pa tačas v omari čakajo, da pridejo spet na vrsto men je lepše, če je vse barvno usklajeno za letošnjo zimo sem kupila 5 parov škornjev, od tega sem ene imela obute samo 1x na smučanju, ostale pa so kr bile v uporabi
|
|
|
|
RE: koliko parov obutve imate? 20.4.2007 9:13:03
|
|
|
|
Jutra
|
Ja, saj 8 parov športne obutve je res velik No, pri meni je tako: - 1x superge za tek, - 1x dvoranske superge (za aktivnosti v telovadnicah) - žal po nosečnosti oboje pretesne - 1x treking čevlji, - 2x Teva natikači (eni so tajska roba in s tem tudi kvaliteta) - 1x plesni copati, - 2x superge za prosti čas (za naše popoldanske sprehode na otroška igrišča) - 1x gumijaste sandale za v vodo (teh še nisem uspela uporabljati Ma, saj je veliko Ampak zares uporabnih od tega je pa 5 parov. Ma, imam cajt o tem razpravljat....
|
|
[Brisano sporočilo] 20.4.2007 9:23:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: koliko parov obutve imate? 20.4.2007 21:55:08
|
|
|
|
ElaM
|
Veliko preveč, pa še kar kupujem, štet jih nisem šla, nosim pa itak samo en par naenkrat.
|
|
RE: koliko parov obutve imate? 23.4.2007 13:20:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ElaM nosim pa itak samo en par naenkrat. Kaj ne poveš. A res
|
|
|
|
RE: koliko parov obutve imate? 23.4.2007 13:48:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Nimam pojma, se mi jih ne da iti štet po omarah. Vem samo, da se je predvčerajšnjih število povečalo za 5 parov.
|
|
|
|
RE: koliko parov obutve imate? 23.4.2007 14:17:11
|
|
|
|
Maxica
|
Tudi jaz ne vem iz glave, bi morala iti prav preštet. Itak je pa sedaj zimska roba že varno spravljena na enem koncu, poletna še čaka drugje, prehodni čevlji so pa skoz v uporabi. Tako od oka pa, čez 20 zihr, če ne več kot 30.
|
|
RE: koliko parov obutve imate? 23.4.2007 21:13:49
|
|
|
|
muki1
|
Svašta.
|
|
RE: koliko parov obutve imate? 23.4.2007 21:20:38
|
|
|
|
tanikaa
|
Ja Muki. Indri v svete poznajo polek bakančov tüde druge buve.
|
|
RE: koliko parov obutve imate? 23.4.2007 22:42:31
|
|
|
|
muki1
|
Mijsliš pauleg batašov, ali ka si ščela napijsate? Tanika, ka do mi punčoke, če man edinstveno špraho .
|
|
RE: koliko parov obutve imate? 24.4.2007 21:34:36
|
|
|
|
tejcka
|
Imam veliko čevljev, ampak še vedno "premalo". Ženske smo si pač različne. Ene smo rade mau bl spedenane, druge mal manj. Na rdečo trenirko grejo superge z rdečim M ali Nike znakom, na kabojke grejo take, ki imajo kej modrga in tko naprej ........ Na "spedenanost" pa itak vplivajo tud finančne zmožnosti, čeprov, roko na srce, za mau dnarja se lahk tud lepo oblečeš. Odkar mamo tamauga, je itak on na prednostni listi, jest pa lepo hodim v "starih" čevljih (dokler ne kupm novih hahaha). Sicer jim prov nič ne manjka, ampak vseen se bolš počutm, če grem v štacuno in si kupm nove in potem v njih veselo racam naokoli. Ženske, hitr jutr v štacuno, Mass ima čevlje v akciji -20% na določene artikle!!!!!!!!! Jest sm si kupila ful lušne balerinke (špagarce), ki se pol še zavežejo okol gležnjev in to samo za 19,90 EUR!!!!!!!! Upam, da me nau kera na križ prbila!! Lp, Tadeja.
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.