Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: koliko parov obutve imate? 19.4.2007 10:54:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne veliko. Nimam potrebe in nobeni mi niso všeč, da bi j ih kupila. Sem zadnjič ene balerine na silo, pa so čist brezveze.
|
|
|
|
RE: koliko parov obutve imate? 19.4.2007 11:05:29
|
|
|
|
Magi*
|
ogromno. sem obsedena s čevlji že od nekdaj. ne vem niti, če se mi jih ljubi vse preštet.
|
|
RE: koliko parov obutve imate? 19.4.2007 11:30:32
|
|
|
|
Felicity
|
Tudi jaz malo. Še večja razlika koliko jih imam in koliko katere nosim. Največ sneakersk 4x, 2x telovadne copate (ene za joging ene za aerobiko, na obojih pa prah ) 2x zimski škornji (eni malo bolj elegantni - več al manj v škatli , ), poletnih ne vem točno (4x japonke in podobne, neke coklce, sandali, pa še kaj bi se našlo).
|
|
|
|
RE: koliko parov obutve imate? 19.4.2007 11:38:52
|
|
|
|
Taula
|
Evo jih bom preštela na pamet, ker nisem doma. Vem pa da jih nimam veliko. Teniske: 2 para (ene še čisto nove v škatli, nikoli nošene, že eno leto čakajo na ne vem kaj ) Škornji: 5 parov Gležnarji, ali kaj jaz vem kako se jim reče (zimske čevlje, malo višje): 2 para Natikači: (raven podplat): 6 parov Natikači: (petka) 2 para. Samo Čevlji z petko ala salonarji: (pol doprti, zaprti) 8 parov Čevlji z trakci/petko: samo en par Iščem še ene. Balerinke: 2 para. Čevlji spomladanski, samo za na hlače: 2 para Kaj še? Aja imam ene dva para čevljev katere ne nosim več, a mi jih je škoda stran dati. Čakajo na boljše čase. V glavnem nimam veliko čevljev. Rabim še kake poletne kupiti.
|
|
RE: koliko parov obutve imate? 19.4.2007 11:41:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz bom modro molčala, prav
|
|
|
|
RE: koliko parov obutve imate? 19.4.2007 11:41:53
|
|
|
|
Taula
|
Jaz bom modro molčala, prav Ko bom velika, bom pa Raho.
|
|
RE: koliko parov obutve imate? 19.4.2007 11:45:34
|
|
|
|
tanikaa
|
Nimam pojma. Moj pravi, da preveč. In kar strinjam se z njim.
|
|
RE: koliko parov obutve imate? 19.4.2007 11:47:16
|
|
|
|
kofetek2010
|
približne količne, ker nisem doma, pa tu če bi bila, dvomim, da bi se mi dalo štet: Teniske: 6 parov Škornji: 10 parov Natikači: 10 parov Čevlji z petko ala salonarji: (pol odprti, zaprti) 15 parov Čevlji z trakci/petko: 10 parov Sandali: 15 parov Balerinke: 5 parov Čevlji spomladanski, samo za na hlače: 8 parov in k skoraj vsakim čevljem še svojo torbico v škatlah pa je sigurno spakirano še enkrat tolk čevljev, starih tam 3-4 leta
|
|
|
|
RE: koliko parov obutve imate? 19.4.2007 11:49:20
|
|
|
|
Taula
|
Mater imam jaz malo čevljev? Če mi bo ljubi še kdaj kaj očital, mu bom dala tole za brati, da vidi da sem jaz skromna.
|
|
RE: koliko parov obutve imate? 19.4.2007 11:50:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem jih glih včeraj tlačla v omaro(majhna ratuje ), sem rekla da jih bom nekaj dala stran na koncu sem pa od mojga dvoje nesla v klet . V glavnem: -3xbalerinke -4xsalonarji z peto -2xškornji z peto -2xškornji brez pete -superge za tenis -superge za tečt -superge za aerobiko -8xsuperge za vsak dan(za na kavbojke) -3xčevlji za na hlače -3xelegantni sandalčki -2xnatikači zaprti spredaj -5xjaponke(mal boljše za službo) -6xjaponke(športne) V glavnem čevljev nimam glih ogromno, mam največ superg ki jih tud skoz nosim(razen za v službo ne).
|
|
|
|
RE: koliko parov obutve imate? 19.4.2007 12:02:26
|
|
|
|
romy
|
Točno toliko kolikor jih potrebujem. 10 parov škornjev
|
|
|
|
RE: koliko parov obutve imate? 19.4.2007 12:08:22
|
|
|
|
CUKRČEK
|
*2x škornje *1x nizke zimske čevlje *3x "supergice" *5x balerinke *kr neki "domače znucane obutve" *1x japonke *2x salonarji z visoko peto ...
|
|
RE: koliko parov obutve imate? 19.4.2007 12:08:53
|
|
|
|
Naja31
|
Madona, jaz jih imam nič v primerjavi z vami. Meni je kupovanje čevljev nujno zlo.
< Sporočilo je popravil Naja31 -- 19.4.2007 12:09:09 >
|
|
|
|
RE: koliko parov obutve imate? 19.4.2007 12:13:51
|
|
|
|
Slončica
|
5x službene 6x japanke bl fancy 2x čevlji za na hlače 4x superge za športat 2x špičaki pa tona japank za okol bajte
|
|
|
|
RE: koliko parov obutve imate? 19.4.2007 12:14:52
|
|
|
|
2 Sraki
|
Zdej ste me pa zrajcale, bom šla ob prvi priložnosti si kupit kakšne čevlje. Sem namreč ugotovila, da niti pod razno ne morem konkurirat z nobeno od vas. Problem je samo v tem, da sem večinoma čist preveč izbirčna in redko najdem kakšne, ki smo mi zares všeč.
|
|
|
|
RE: koliko parov obutve imate? 19.4.2007 13:14:17
|
|
|
|
solatja
|
js bi pa odgovor od raho, da ga pokažem mojmu in da me pol pelje v šoping sicer pa 1x superge (za na vse), 3x balerinke, 2x škornji (eni peta, eni brez), en kup japonk in natikačev, eni sandali z vrtoglavo peto in eni salonarji. aja, in ene mega martinske (zimske). se vidi, da spadam v klub študentk, ki prisegajo na superge v petek in svetek
|
|
|
|
RE: koliko parov obutve imate? 19.4.2007 13:22:47
|
|
|
|
ajja
|
Boljše, da ne vprašaš. Sicer pa ne vem čisto natančno, ampak še vedno premalo in zmeraj rabim še kakšne.
|
|
|
|
RE: koliko parov obutve imate? 19.4.2007 13:27:55
|
|
|
|
Olivija
|
Meni jih je zadnjič moj dragi naštel 30 parov, pa vidim, da je to še zelo malo . Sem pa včeraj že povišača številko z novimi balerinkami - črne lakaste .
|
|
|
|
RE: koliko parov obutve imate? 19.4.2007 14:12:50
|
|
|
|
Nasy
|
IZVIRNO SPOROČILO: solatja js bi pa odgovor od raho, da ga pokažem mojmu in da me pol pelje v šoping sicer pa 1x superge (za na vse), 3x balerinke, 2x škornji (eni peta, eni brez), en kup japonk in natikačev, eni sandali z vrtoglavo peto in eni salonarji. aja, in ene mega martinske (zimske). se vidi, da spadam v klub študentk, ki prisegajo na superge v petek in svetek še najbolj se lahko podpišem pod ta post ma za kam vse to obujete, ženske?
|
|
RE: koliko parov obutve imate? 19.4.2007 14:15:42
|
|
|
|
puncica
|
Eh raj ne govorim, verjetno pa najmanj, od vseh tlele
|
|
RE: koliko parov obutve imate? 19.4.2007 14:29:30
|
|
|
|
lolita_0
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Jaz sem jih glih včeraj tlačla v omaro(majhna ratuje ), sem rekla da jih bom nekaj dala stran na koncu sem pa od mojga dvoje nesla v klet . V glavnem: -3xbalerinke -4xsalonarji z peto -2xškornji z peto -2xškornji brez pete -superge za tenis -superge za tečt -superge za aerobiko -8xsuperge za vsak dan(za na kavbojke) -3xčevlji za na hlače -3xelegantni sandalčki -2xnatikači zaprti spredaj -5xjaponke(mal boljše za službo) -6xjaponke(športne) V glavnem čevljev nimam glih ogromno, mam največ superg ki jih tud skoz nosim(razen za v službo ne). Vidim, da sem čisto za luno. Koliko čevljev pa potem kupite vsako leto?
|
|
|
|
RE: koliko parov obutve imate? 19.4.2007 14:36:27
|
|
|
|
Anonimen
|
js bi pa odgovor od raho, da ga pokažem mojmu in da me pol pelje v šoping Mater imam jaz malo čevljev? Če mi bo ljubi še kdaj kaj očital, mu bom dala tole za brati, da vidi da sem jaz skromna. moj pravi, da preveč. Punce povejte mi kaj imajo vaši možje veze z vašimi čevlji. Tega nisem nikoli poštekala Jaz obutve imam dovolj.
|
|
|
|
RE: koliko parov obutve imate? 19.4.2007 14:45:51
|
|
|
|
Taula
|
Punce povejte mi kaj imajo vaši možje veze z vašimi čevlji. Tega nisem nikoli poštekala Moj vedno reče da ne rabim novih, ko grem v trgovino. Sej ne da bi me to oviralo pri nakupu.
|
|
RE: koliko parov obutve imate? 19.4.2007 14:50:01
|
|
|
|
taja27
|
uf velik ... preveč ... ne, ne preveč, še kakšen par mi manjka . štet jih ne grem, ker nimam tolk cajta. po moje bi lahko konkurenco Raho delala. smo bli čez vikend v šopingu in sem si kupla spet 5 parov, za oblečt pa nič. potem pa težim, da nimam kaj oblečt. ampak čevljem mam pa dost, no še kakšne bi rabla ...
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.