Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
potem pa težim, da nimam kaj oblečt. ampak čevljem mam pa dost, no še kakšne bi rabla ...
Jaz sem si prejšnjič šla kupit nekaj za oblečt in prišla domov z japonkami in neko kiči kiči verižico. Zdaj mi samo še nekaj od verižce do japonk manjka
jaz imam iste težave kot ena zgoraj, meni je tako malo čevljev všeč, da si kupim res samo tiste, ki mi v oči padejo - in ponavadi takrat sigurno nimajo moje številke...
me je kar mal sram napisat...
torej imam: superge 2 para škornji 1 par sandali poletni 1 par balerinke 1 par 2 para navadnih čevljev brez pete (ne vem kako se jim reče, ampak niso balerinke) japonke pa so romale v smeti, ker so se strgale
vidim, da imam res malo čevljev, moj dragi pa mi vedno reče: Saj imaš samo en par nog, ja kolk čevljev pa rabiš.
Ja, saj 8 parov športne obutve je res velik No, pri meni je tako: - 1x superge za tek, - 1x dvoranske superge (za aktivnosti v telovadnicah) - žal po nosečnosti oboje pretesne - 1x treking čevlji, - 2x Teva natikači (eni so tajska roba in s tem tudi kvaliteta) - 1x plesni copati, - 2x superge za prosti čas (za naše popoldanske sprehode na otroška igrišča) - 1x gumijaste sandale za v vodo (teh še nisem uspela uporabljati
Ma, saj je veliko Ampak zares uporabnih od tega je pa 5 parov. Ma, imam cajt o tem razpravljat....
Tudi jaz ne vem iz glave, bi morala iti prav preštet. Itak je pa sedaj zimska roba že varno spravljena na enem koncu, poletna še čaka drugje, prehodni čevlji so pa skoz v uporabi. Tako od oka pa, čez 20 zihr, če ne več kot 30.
Imam veliko čevljev, ampak še vedno "premalo". Ženske smo si pač različne. Ene smo rade mau bl spedenane, druge mal manj. Na rdečo trenirko grejo superge z rdečim M ali Nike znakom, na kabojke grejo take, ki imajo kej modrga in tko naprej ........ Na "spedenanost" pa itak vplivajo tud finančne zmožnosti, čeprov, roko na srce, za mau dnarja se lahk tud lepo oblečeš.
Odkar mamo tamauga, je itak on na prednostni listi, jest pa lepo hodim v "starih" čevljih (dokler ne kupm novih hahaha). Sicer jim prov nič ne manjka, ampak vseen se bolš počutm, če grem v štacuno in si kupm nove in potem v njih veselo racam naokoli.
Ženske, hitr jutr v štacuno, Mass ima čevlje v akciji -20% na določene artikle!!!!!!!!! Jest sm si kupila ful lušne balerinke (špagarce), ki se pol še zavežejo okol gležnjev in to samo za 19,90 EUR!!!!!!!!