|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Forum o snahah....
19.4.2007 12:48:09   
mama54
Verjemi,da mu bo ostalo.user posted image

Ne sanjaj svojih sanj, temveč jih živi!

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 26
19.4.2007 13:58:27   
Anonimen
Ampak jaz mojim staršem ne morem reči, da jih imam rada. Nikakor mi te besede ne gredo iz ust. Mogoče zato, ker meni tega niso nikoli govorili ( pa vem, da me imajo radi).
Tudi mojim otrokom težko to rečem, pa jih imam najraje na svetu.Zakaj je tako?

(odgovor članu mama54)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
19.4.2007 14:00:44   
maruškaŠ
Jaz mojim staršem še vedno rečem, da jih imam rada, ker jih tudi imam. Pa onadva meni tudi. (stara sem 27 let)

Ravno tako to prenašam naprej na sina, ki mu velikokrat povem, da ga imam rada in tako tudi on meni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
19.4.2007 14:02:36   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ampak jaz mojim staršem ne morem reči, da jih imam rada. Nikakor mi te besede ne gredo iz ust. Mogoče zato, ker meni tega niso nikoli govorili ( pa vem, da me imajo radi).

Ker nisi tako naučena. Jaz mojim staršem tudi to težko povem. Ker pač oni mene to niso naučili. In zato sem vedno rekla, da bo pa v moji familiji drugače. Do zdaj je in upam, da bo tako tudi ostalo.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
19.4.2007 14:50:32   
mama54

Veš tudi jaz sem živela kot otrok v družini z alkoholom,prepiri,pretepi.Nikoli nismo otroci slišali ,da nas imata starša rada.Ko sem jaz rodila mi je bilo neprijetno reči svoji dojenčici,da jo imam rada.Sem pa ji rekla zmiraj,ko je že spala.Tako sem nevede se naučila glasno izgovoriti to lepo besedo.Neglede koliko imaš otroke stare nikoli ni prepozno da jim to rečeš.Poskusi otroka objeti in mu istočasno glasno povej,da ga imaš rada.Boš videla z kakšno lahkoto boš to izgovorila,ker bo prišlo iz srca.

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 30
19.4.2007 15:35:42   
ronja
Se strinjam! Včasih se splača magari preskočit kosilo, da se stisneš k lubiju in se samo crljata celo popoldne...
Otrokom bom pa seveda tudi povedala, da jih imam rada, no, v bistvu ji to že zdaj govorim - ravno včeraj sem ji razlagala, samo ne vem, koliko me lahko sliši oz razume v tisti maternici, no, čuti pa vsekakoruser posted image Fant ji tudi poveuser posted image

Moj oče ni tak, da bi govoril rad te imam, vendar pri njem tega popolnoma nič ne pogrešam - ker zna to tako dobro pokazat, da besede res niso potrebne. Mi je kdaj rekel, ampak v glavnem pokaže z dejanji. Mami velikokrat reče, ampak verjamem pa bolj njemuuser posted image . Rada me imata oba, jaz pa njiju in povem tudi to obema, res pa da očetu tudi bolj z dejanji, ker mislim, da on tudi to lažje razume.

(odgovor članu mama54)
Neposredna povezava do sporočila: 31
19.4.2007 16:56:00   
Anonimen
Mama54 škoda,da nisem vedela za vašega sina prej.Takšno taščo bi tudi jaz imelauser posted image user posted image user posted image No saj imam zdaj tudi v redu nimam kaj reč.Včasih se kaj spričkave a je že za pet minut v redu.No hvalabogu,da ne živimo skupaj.Nevem kako bi bilo,če bi.???
user posted image user posted image user posted image user posted image mama54user posted image user posted image user posted image user posted image Takih je malo.

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
19.4.2007 17:44:34   
Anonimen

jaz tud ne morem svojim rečt, da jih imam rada, ker tega nikoli nismo drug drugemu rekli.
pri sebi sem rekla, da svojemu otroku pa bom vedno kadar me bo prijelo, rekla da ga imam rada.
izgovoriti te besede me je 'naučil' moj mož, pa čeprav tudi on tega ni slišal doma. ko mi je rekel, da me ima rad ali da me ljubi, sem jaz njemu rekla, jaz tebe tudi. nekega dne pa mi je rekel;KAJ? jaz pa njemu kaj, kaj? on pa:  kaj ti mene? jaz sem pa koooooomaj izustila: ljubim.
ko sem to igovorila, sem odvrgla s sebe eno veliko breme....odprla sem se. potem sem mu pa to non stop govorila, kadarkoli sem začutila.

moji hčerki rečem vsak dan, da jo imam rada. ni pa lepšega, ko me pokliče: mami, tak te mam ladauser posted image .

anonimna pred mano, prisili se izgovorit te besede, vredno je zaradi otrok in tudi zaradi partnerja.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
19.4.2007 18:42:45   
Anonimen
ne si ne predstavljam.Moja tašča ima toliko dela sama s sabo, da niti pod razno ne bi utegnila tu gor pisat. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
19.4.2007 19:36:18   
mama54
Mama54 škoda,da nisem vedela za vašega sina

Tu se je pa moja snaha tako smejala.Pravi,da ga ne spusti iz rokuser posted image user posted image .user posted image

Veš saj pride med partnerjema kdaj do nesoglasja.Tudi pri njiju.Ampak to rešita sama in to kar hitro saj že naslednji dan je tako,kot ne bi bilo nič.Tam kjer se ljudje imajo radi,se veliko pogovarjajo in takrat tudi pride do nesoglasja.In prav je tako.Ker,če si nimaš več kaj povedati si tiho in še skregat se nemoreš.Tak zakon je mrtev.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
19.4.2007 20:24:57   
Anonimen
Mama54 pozdravi snaho in sina,da ne bosta jezna nameuser posted image user posted image user posted image user posted image In ji reči,da je lahko srečna,da ima tako taščo.

(odgovor članu mama54)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
19.4.2007 20:58:15   
mama54
Brez skrbi,vemo kaj je hec user posted image .Sicer je snaha sama redna uporabnica RR-j ha,ha,ha.Pa tudi na hece jeuser posted image . Sama bi ti odgovorila pa se noče  izdat.user posted image

< Sporočilo je popravil mama54 -- 19.4.2007 21:00:54 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 37
19.4.2007 21:18:02   
Anonimen
Sama bi ti odgovorila pa se noče izdat.

user posted image user posted image user posted image mogoče me pa itak pozna iz starega nickauser posted image user posted image user posted image user posted image naj mi le napiše zs pa ji povem kdo sem bila prej.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama54)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
4.5.2007 10:34:00   
žirafica
Jaz pa predlagam še forum Dedki in babice - te generaije manjka pri debatah. Čisto resno. Meni bi bilo zanimivo brati razmišljanja tretje generacije.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 39
4.5.2007 11:55:10   
tehnofil
Vsaka tašča je prej snaha . user posted image

< Sporočilo je popravil tehnofil -- 4.5.2007 11:56:03 >

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 40
4.5.2007 13:05:56   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: Dalija

Moja vem,da ne bere.Za njo je že po mobitelu nekoga poklicati dosežek.user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja tudi ne bere, z mobitelom pa ne zna operitar. Pa nič hudega, me pa tast zato večkrat pokliče, ki tudi ni najbolj vešč, kako se te stvari uporabljajouser posted image . Ampak ju imam rada, ker se v naju res absolutno nič ne vtikata in preporosto zato, ker imata tako fejst sinauser posted image  mogoče bi bil že čas, da se malo začneta, da ne bo tako dolgocajtnouser posted image .

Mama54, tebi pa vse pohvale.

In anonimna, tudi jaz staršem ne vem, če sem rekla, da jih imam rada, pa tudi oni ne vem, če so meni, pa vem, po obnašanju in po življenju, kakršnega sem imela, da me imata rada. Samo tako so bili oni vzgojeni in tega niso naprej prenašali na nas.

Svojemu otroku pa rečem, da ga imam rada, tudi moj mi pri še ne treh letih reče "moja moja mami".

Dec je pa že druga zgodbauser posted image user posted image .

Ampak priznam, mama54, da me ful firbec matra, katera je tvoja snaha, ampak če tako želite, naj ostane skrivnost. V  končni fazi niti ni pomembno, pomembno je, da se štekata!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 41
4.5.2007 14:02:18   
Angellina
IZVIRNO SPOROČILO: mama54

Ha,ha jaz pa berem.Večkrat bi kaj napisala pa imam tako malo časa.Večino časa mi delata družbo vnukeca,saj popoldan ni drugega varstva kot sem jaz in deda.Tako,da malo pregledam RR in že letim k otrokoma. Več časa je zvečer ko že spita,takrat pa sem že kar utrujena saj je sedaj že kar dosti dela okrog hiše.No,da vam napišem.Sama imam zeta,se zelo dobro razumemo.Imam snaho  katero je sin pripeljal k hiši.Skupaj sta že 12 let.In verjemite v vseh teh letih se s snaho  nisva spričkale.In dokler je bila moja tašča v spodnjem delu hiše,(zdaj že 2 leti pokojna)sta sin in snaha bila  zgoraj .Imela sta samo 2 sobi ,kuhinja,kopalnica,WC,so bili skupni. Tako,da smo večina časa preživeli skupaj.V kuhinji sva se tako dobro ujeli,da mi nikoli ni bilo lepše.Seveda zato,ker snaha zelo rada kuha(jaz ker morem)jaz rada delam na mojem sedaj zelo malem vrtičku(snaha rada samo pobira iz njega),zelo pogosto,ko je lepo vreme pripravlja za grilit in za praznike,ko praznujemo roj.dneve.Meni prinese sinove službene srajce in hlače za zlikat(ker sama sovraži likanje).In še bi lahko naštevala kaj jaz rada delam in tisto delam in kaj snaha rada dela itd.Tako sma se prilagodile,da že vema kaj in kako.Nikoli pa si ne diktirama "TI MOREŠ"to narediti ampak "ALI BI LAHKO ".Zdaj, imata svoje gospodinstvo že dve leti in še danes pride k meni v kuhinjo pogledat v lonce kaj se kuha ali pa mi reče,da naj ne kuham,ker bo ona pripravila kosilo.Ravno v nedeljo mi je rekla,kako bi bilo,če bi začela delati na dojenčku.In ko bo dojenček,če bi ji hotela pomagati.Hočem povedati,da se nikakor ne bojte imeti snahe,niti tašč le pogovarjajte se.In bodite strpne.Imam kar hudo 30 letno izkušnjo s svojo taščo.In pri tem sem si zmiraj rekla,da do svoje snahe nebi mogla biti tako pokvarjena kot je bila moja tašča do mene in vseh ostalih njenih otrok.Vem,da moja snaha bere in sodeluje na RR zato ji še tukaj povem,da jo imam iz srca rada.Sicer pa to že veš,saj si to večkrat povema.

Mamaaaaaa user posted image user posted image
Dej se skopirej še k nam! Jaz ne smem razlagat kak je pri nas, sam je tko hudo, da rabim psihijatra, če nočem, da se mi zrola user posted image

(odgovor članu mama54)
Neposredna povezava do sporočila: 42
4.5.2007 15:01:13   
mama54
Sicer sva z mozekom se na dopustu z mojimi vnucki v Nemciji,pa vseeno pokukam na forum.Izgleda,da brez vas ne morem.

Glede snah in tasc pa je (mislim da Tyazi)zelo lepo napisal,da  so bile tasce prvo snahe.Ker sem imela zelo zleht tasco in trpela 30 let zraven nje,sem zmiraj pri sebi govorila,da si ne dovolim,da bi moja snaha tako trpela samo zato ,ker je prisla v mojo hiso.In tega se drzim.Morem pa napisati,da imam snaho s katero se skupaj veselima,smejima,skupaj se potozima in jokama.Res,boljse snahe si ne morem zamislit.Sta pa oba s sinom bolj mirna in druzinska cloveka.Bilo bi mi zelo hudo,ce bi s sinom sla narazen.Snaha je nas enakovreden clan druzine.In to bi se morali zavedati vsi ljudje-eni in drugi,da je v sozitju zelo lepo ziveti.

(odgovor članu Angellina)
Neposredna povezava do sporočila: 43
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Nuhalna svetlina
aviva83

Ali zaupate rezultatom nuhalne svetline?

da (77%)

ne (23%)

Število vseh glasov: 186

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!