|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   TIMIJANOV SIRUP
13.10.2004 15:58:08   
leah
Zanima me ali se ga med nosečnostjo lako pije.
Sem namreč rahlo prehlajena, pravzaprav zelo kašljam, da me kar pljuča bolijo.Lani sem ga med podobnim prehladom že jemala,samo nisem bila v tem stanju.Je v taki zeleni katlici in se ga dobi brez recepta.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   TIMIJANOV SIRUP
13.10.2004 18:56:37   
Dadi
Glede na to da je tudi za otroke, ga lahko pijes. Jest sem ga, ko sem bila noseca, ker sem tudi grozno kasljala.

(odgovor članu leah)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   TIMIJANOV SIRUP
13.10.2004 21:49:19   
Anja
predlagam (je večji efekt) da si sama skuhaš iz timijana (drogina začimba) čajček. Na 2 dl daš švohno čajno žličko tega. Voda zavreje jo odstaviš daš timijančka not in počakaš 3 minute. Ne si sladkat ker je kar sladko.
Mi dajemo to tudi naši 4 letnici...od menda 9 mesecev starosti.

Pozdravi se :)
p.s. domača lekarna :) je dosti bolj efektivna od tistega cukra, ki ga plačaš v lekarni ;)

(odgovor članu leah)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   TIMIJANOV SIRUP
14.10.2004 9:23:32   
Donja
Lakho si pripraviš čebulni sirup in sicer dve čebuli v velikosti jajce kuhaš z olupmi vred v 1 litru vode in 100 g rjavega (kandis)sladkorja 10 - 15 minut. Piješ po požirkih hladno ali mlačno. Okus ni ravno prijeten, pomaga pa ziher.

(odgovor članu leah)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   TIMIJANOV SIRUP
14.10.2004 13:51:38   
leah
Pozdravljene.
Sem malo po internetu pobrskala glede tega surupa, pa piše, da se ga kao v nosečnosti ne sme pit,oz naj ne bi bilo varno za plod,tako, da potem raje nisem letela v lekarno, bom pa poskusila ja raje z domačimi zvarki, ki so sigurno bolj zdravi..

(odgovor članu leah)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?