Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: 4. Ringarajin piknik 17.5.2007 21:40:43
|
|
|
|
Jančika_
|
Ja sej, kaj češ. Saj do zdaj smo imeli kar srečo z boleznimi, zadnji čas imamo pa pestro. Ampak bo tudi to minilo .
|
|
|
|
RE: 4. Ringarajin piknik 18.5.2007 10:37:09
|
|
|
|
Seven*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR Hmnja. Nas ne bo, kr je Vasja danes dobil vodene koze . Sem tak žalostna, res. Že to soboto ne vem, če mi bo ratalo it v Radence na maraton, pa dva rojstna dneva bomo morali izpustiti, pa tale piknik....pa če Kajetan ne bo kmalu zbolel, bom še kakšen mesec in pol zaprta v bajti . In to tem, ko sta tamala dva že itak mesec in pol nenehno izmenično bolna. Če pa kdo rabi koze, pa prosim, vsakega obiska bomo veseli . Ko so vse koze na telesu v suhi obliki otrok ni vec kuzen. Edini problem je zmanjsan imunski sistem..
|
|
RE: 4. Ringarajin piknik 18.5.2007 10:56:02
|
|
|
|
Jančika_
|
Kajetan še ni zbolel in bo takrat, ko bo piknik, ziher kužen. Pri moji sreči se bo nalezel zadnji dan Vasjeve kužnosti in bo izbruhnilo zadnji dan inkubacijske dobe....
|
|
|
|
RE: 4. Ringarajin piknik 18.5.2007 15:55:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Skoda Jancika, pa lih zdaj, ko je Joe zapravljal L. jih je tudi najbrz dobil - zdajle v vrtcu so pokazali dve pikici .. juhu! Mene ze vse srbi, pa sem ze imela norice, sam vseeno Ce je to to in bo se kuzen v nedeljo, bom mogla prit sama LP,Ribica
|
|
|
|
RE: 4. Ringarajin piknik 19.5.2007 23:23:50
|
|
|
|
Urša
|
Ojoj, tele norice pa res noro razsajajo naokrog! Moja 2 sta jih že oba imela, tako da vam nisem nič fouš!
|
|
RE: 4. Ringarajin piknik 20.5.2007 13:36:37
|
|
|
|
aljuška
|
oj, Žal ne bomo prišli na piknik Jaz imam eno sr***e v službi ( pove veliko že to, da niti plače nismo dobili in nevem kdaj jo bomo ) in sem vsa nervozna in moram to rešit..Poleg tega moj v nedeljo dela, pa itak da tudi jaz ..GRRRR!!! Zdaj je ravno en tak smotan cajt, ker moram sprejeti eno pomembno odločitev in cincam..Seveda sem temu primerno nervozna! Nič, faj se imejte, uživajte..! Pozdravček iz Obale..
|
RE: 4. Ringarajin piknik 20.5.2007 14:17:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Skoda, aljuska .. vso sreco. No, mali gospodic zgleda nima noric, ker mu se tisti dve pikici zginjata in ga nic ne srbi, novih pa ni. Tako da zaenkrat je udelezba kompletna. Upam, da jaz pripeljem LP, RIbica
|
|
|
|
RE: 4. Ringarajin piknik 21.5.2007 13:14:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Ce se kdo ni dobil ZS-ja, pa pride na piknik, naj mi prosim pove. Poslala sem vam svoj gsm (tisti, ki ga imate oz. ste ze napisali in videli, kaj kdo prinese - vam ga nisem posiljala) in opomnik, da malo precekirajte tole debato Upam samo, da bo lepo vreme. LP, Ribica
|
|
|
|
RE: 4. Ringarajin piknik 22.5.2007 0:27:13
|
|
|
|
trixi
|
Seznam hrane: * Ribica: piscancji file, muffini, kruh * urška76+Žiga: kaka rebrca, čevapi, makaronova solata(polžki, paradižnik, mozarela in bazilika), pa mal gobic in bučk * Urša: šobska solata, kruh, malancani, paprike *SILVA : nekaj kotletov,kakšne perutničke,hrenovke Micy: piščančje hrenovke, verjetno skutino pecivo kije full dobro in makaronovo solato( je full dobra in upam da vam bo všeč, paše zraven meseka na žaru. *trixi: vsekakor nekaj mesnega, riž na mrzlo, paradižnik, kumarice, paprika, kruh, pecivo, fruc ali ledeni čaj Pa za kavo tudi nismo dorekli?! Jo bomo sami kuhali ali ... Ribica, kakšno je tisto pecivo od Jančike? čau, čau
|
|
|
|
RE: 4. Ringarajin piknik 22.5.2007 2:17:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ribicaRR Kerensa, daj, ne bluzi se tukaj, ker bom brisala neumestne pripombe! No, če je pa vprašanje o tem, s kom "smem" priti na piknik, "bluzenje" oz. "neumestna pripomba", potem se pa da zadevo popolnoma poenostaviti - me ni.
|
|
|
|
RE: 4. Ringarajin piknik 22.5.2007 9:04:52
|
|
|
|
Bubamaraa
|
Seznam hrane: * Ribica: piscancji file, muffini, kruh * urška76+Žiga: kaka rebrca, čevapi, makaronova solata(polžki, paradižnik, mozarela in bazilika), pa mal gobic in bučk * Urša: šobska solata, kruh, malancani, paprike *SILVA : nekaj kotletov,kakšne perutničke,hrenovke Micy: piščančje hrenovke, verjetno skutino pecivo kije full dobro in makaronovo solato( je full dobra in upam da vam bo všeč, paše zraven meseka na žaru. *trixi: vsekakor nekaj mesnega, riž na mrzlo, paradižnik, kumarice, paprika, kruh, pecivo, fruc ali ledeni čaj * Romana26: sokovi, voda( navadna in Zala), pivo, slani prigrizki
< Sporočilo je popravil Romana26 -- 22.5.2007 9:05:55 >
|
|
RE: 4. Ringarajin piknik 22.5.2007 15:01:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Trixi, tam je brunarica - boste tam pili kavo, prav? Dobimo prostor zastonj, pa se nekako moramo oddloziti .. LP
|
|
|
|
RE: 4. Ringarajin piknik 22.5.2007 16:18:59
|
|
|
|
Primoza
|
Mi bomo prinesli nekaj mesnega, pa kake kupljene sladice. Saj vidim, da je seznam že kar popoln.
|
|
|
|
RE: 4. Ringarajin piknik 22.5.2007 22:18:24
|
|
|
|
mayci
|
Mi bomo prinesli kakšne fileje (piščančka ali purana), kruh, pecivo iz prosene kaše z jabolki, zalo ali oazo, sadje (banane, jabolka, grozdje).
|
|
RE: 4. Ringarajin piknik 23.5.2007 10:08:05
|
|
|
|
SILVA
|
Kakšno je pa kaj vreme napovedano za nedeljo,mislim,da bolj slabo kaže. Kerensa,ne bodi takoj užaljena,pridi s komer želiš.
|
|
|
|
RE: 4. Ringarajin piknik 23.5.2007 10:10:42
|
|
|
|
Anonimen
|
nas žal ne bo. pač delavni vikend na bajti.
|
|
|
|
RE: 4. Ringarajin piknik 23.5.2007 10:26:15
|
|
|
|
valy1
|
oj, mi bi pa prinesli nekaj mesnega ( nabodala, klobasice), sok, bučke, melancane, pecivo, kruh. Zanima pa me kako je kaj s priborom - mislim plastiko - korožniki, kozarčki, vilice, žličke, zobotrebci, serveti - če je potrebno prinesemo. Če je tam brunarica - je potem možno pijačo tudi kupit?
|
|
|
|
RE: 4. Ringarajin piknik 23.5.2007 12:04:20
|
|
|
|
urška76
|
Valy, pribor prinesemo v glavnem vsi, potem so pa krožnički in kozarčki in ostale pritikline na enem kupu in si vsak vzame. Ponavad je potem fiša tista, ki pospravi vse kar smo mi pustili in prinese na naslednji piknik. (k nam se ponavad ne da še te plastike vlečt okoli, pa itak ne vemo pol več kaj je čigavo ). Tako, da je fino če imate sabo, če pa pozabite pa ni kake velike panike. Glede ne to da se da v brunarici kupit kavo, se da pa po moje tud pijačo. Silva z vremenom mamo pa tako srečo kot ponavadi. Spet kaže na dež. Upam, da se nas usmili in bo vseen brez moče, tud če ne bo take hude vročine. Upam, da se naš Miha pocajta, k drgač nas pa ne bo. Ne pa sej dans tud topu ni, kaj šele da bi imel vročino, tako da gre že jutri v vrtec. In če je zdrav za v vrtec, potem je tud za piknik.
|
|
|
|
RE: 4. Ringarajin piknik 23.5.2007 14:12:14
|
|
|
|
trixi
|
Ojla, ja, to tudi mene zanima- kaj v primeru dežja a pridemo vseeno?
|
|
|
|
RE: 4. Ringarajin piknik 23.5.2007 15:53:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Mize so pod streho, pa balinisce je tudi pod streho. Bom se pa pozanimala za vsak slucaj se prej Ampak za mize sem stoprocentna, da so pod streho. A dez je napovedan? Uf, plastike pa mislim, da nimam vec ... bo treba spet zaloge naredit. Bova mi2 vzela kake vilice + kroznike. Ja, tudi pijaca se da tam kupit, ce zmanjka ali pa kaj podobnega LP, Ribica
|
|
|
|
RE: 4. Ringarajin piknik 23.5.2007 18:56:35
|
|
|
|
Primoza
|
IZVIRNO SPOROČILO: SILVA Kakšno je pa kaj vreme napovedano za nedeljo,mislim,da bolj slabo kaže. Kerensa,ne bodi takoj užaljena,pridi s komer želiš. Piknik bo v soboto. Vreme kaže dobro, kot nalašč za piknike. tudi v nedeljo bo podobno. Za v hribe pa ne bo.
|
|
|
|
RE: 4. Ringarajin piknik 23.5.2007 20:29:59
|
|
|
|
SILVA
|
A res v soboto ,a nismo rekli 27.5 - to je pa nedelja. Ker če je na soboto mi ne moremo prit,ker imamo v vrtcu kekčev dan.
|
|
|
|
RE: 4. Ringarajin piknik 23.5.2007 20:44:17
|
|
|
|
urška76
|
Primož ti si to neki zabrkljal . Piknik je v nedeljo.
|
|
|
|
RE: 4. Ringarajin piknik 23.5.2007 20:55:24
|
|
|
|
Primoza
|
Ojoj, pa res, res širim dezinformacije. Se vidimo v nedeljo, vremenska napoved je itak enaka.
|
|
|
|
RE: 4. Ringarajin piknik 23.5.2007 23:18:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: SILVA Kerensa,ne bodi takoj užaljena,pridi s komer želiš. Daleč stran od užaljenosti... samo poenostavljam zadevo... saj ljubimca itak nimam, tako, da...
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?