Anonimen
|
Evo, tud mi smo doma. Blo je res super, drugo leto itak ponovimo, bo že Ela capljala naokoli. Vreme je blo super, ker sploh ni blo vroče, dež se je pa ulil, ko smo mi šli in nas je ta najhujši naliv doletel ravno na AC. Peljali smo 60 na uro, videlo se ni nič, se je jokala, ker je grmelo pa tolklo po avtu, ko je začela toča padat. K sreči smo se ravno peljali proti enemu širšemu nadvozu in smo ustavili avto, čez minuto je blo spodi polno avtomobilov, AC je bla dobesedno zafilana po vseh pasih, nihče ni mogu mim. Folk je celo po nabrežju peljal z avti, sam da jim ga ne bi toča stolkla. Tam smo stali ene 10 minut, potem pa smo šli naprej. K sreči se na avtu nič ne pozna, vendar ko smo se odpeljali naprej je blo kot da bi po pesku vozili, tok je blo toče po tleh, vse je blo belo. Ah, sam da smo doma, je skopana in že pančka, jaz pa ravno slikce okrog pošiljam. Upam, da bo šlo, brez da jih zmanjšam, ker s tem gmailom pa res počasi pošilja. Sej velik jih nimam, sam če hočte mi lahk vseen date maile, da jih še vam pošljem.
|