|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Tašče in snahe
18.4.2007 10:16:03   
maruškaŠ
Vsekakor imaš rožice na eni in na drugi strani. Je pa tut tako, da včasih se tašča dela izredno prijazno in nevsiljvo, dokler ne prideš pod njeno streho in ve, da zdaj pa ne moreš kar tako stran. Pri bivši tašči nisem bila pod streho pa je non stop težila,....

Pri zdajšnjem partnerju sem si pa tako rekla (za moje in njegove starše), da raje vsak v svojem kotu pa se dobro razumemo, kot pa da smo skupaj pa se kregamo.

(odgovor članu lunca77)
Neposredna povezava do sporočila: 26
18.4.2007 10:58:28   
Slončica
Moja je tko dobra da je že vsiljiva,ko smo na kosilu pri njej in se mala začne dret bi ona kar sred kosila nehala jest in jo mela po rokah pol me pa grdo gleda ko ji rečem naj prvo poje,pol pa lahko malo vzame.Pa ko sem šla k frizerju so si jo kr podajal ko štafeto mladosti,sam sem mal bl naglas povedala da se to ne dela  da je rada v vozičku in da jo tm nč ne boli pa mam zdej mir.Nočem da bi mi jo razvadl  ker pol doma ne morem nč naredit če bi se dama samo nosila.
Drgač pa ko mi bo mala puža frajerja domov prpelala bo pestro,ker bo mogu čez dva gosto tkana sita padit.Upam da ne bom preveč pikra,vsiljiva pa ziher ne bom ker mi gre to že zdej ful na živce,niti se ne bom non stop neki ponujala za kosila pa da gremo kam skupi ...sej ne rečem,da ne bom male pustila že zdej z mojimi starimi al pa njegovimi na morje,izlet...sam skupi pa hm,grem rajš z mojo družino user posted image  + user posted image +user posted image +user posted image = dober izlet al pa dopust

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 27
18.4.2007 19:42:33   
Anonimen
Se podpišem pod anonimno 2. Jaz sem tista anonimna, ki se je toliko razpisala.

A veste za kaj se nama gre za prepis stanovanja. Meni tudi ni to pomembno, ampak če si v situaciji kot sva midva, potem bi vsak pomislil na to. Moj se ne razume s sestro in se nikoli ne bo - ji je povedal da zanj ne obstaja (žalostno ampak ne bi o tem). Ker pa je ona en velik šus pričakujeva, da bo zahtevala izplačilo po smrti tasta. Moj kar popizdi, ko pomisli na to. Zato hočeva le tisti del stanovanja, ki sva ga sama uredila, za ostala dva štuka naju ne briga. Pač si bova, če bi prišlo do kakršnekoli delitve naredila svoj vhod, z drugim dvema pa naj naredijo kar hočejo. Ma saj ne vem kako naj to povem. Nisem pa nič vesela, ker nama dovolijo bit tu, veliko raje bi bila na svojem, ampak kot se tudi to že povedala ni mogoče.
Mislim, da pa nobena od vas ne bi bila vesela moje situacije. Kot sem zopet že povedala bodte vesele da imate take dobre tašče - tiste ki jih hvalite. Je pa velika razlika če ti z njimi živiš ali jih vidiš na vsake toliko časa. Jaz bi raje vidla, da bi vsak dan k meni prišla na kavo, samo, da ne bi živela z mano.
Pa nisem tako žleht kot tu zgleda, res ne.

(odgovor članu Slončica)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
18.4.2007 20:46:13   
mama54
Anonimna,te kar razumem.Saj sem veliko gorja pretrpela 35 leti,ko sem sama prišla v hišo tašče.Se nesramno sliši ampak morem napisati,da sem zaživela srečno življenje ko je tašča pred dvemi leti umrla.In ko je umrla niti žalovati nisem mogla.

Ne sanjaj svojih sanj, temveč jih živi!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
18.4.2007 23:31:53   
Anonimen
Danes moram biti anonimna.

Midve s taščo se razumeva, a imava dosti zadržan odnos.

V njihovi hiši živi hčerka z možem in otrokom (****). V kratkem pričakujejo še enega dojenčka. Pri nas imamo dojenčico (XX), ki je mlajša tri leta od svojega bratranca.

Mi je pa rekla nekaj dni nazaj tole: joj, še kar ne morem verjeti, da bomo dobili še enega dojenčka in da ga bom imela lahko tako rada, kot imam ****. 

A bi mi lahko še bolj jasno povedala, da ima zdaj rada ****, kmalu bo imela rada pa še enega dojenčka? Kaj pa njena vnukinja, moja hči? Sicer pa, skoraj nikoli je ne vzame v naročje, od nje ni dobila še enega darila (vse kupuje moj tast in to tudi pove), ko je bolna je ne pride nikoli pogledat ...

ja ja

(odgovor članu mama54)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
4.5.2007 10:30:28   
žirafica
IZVIRNO SPOROČILO: nalin
Ne vem ampak, ali res nikoli ne pomislite, da boste tudi same nekoč tašče in da bo vaša snaha pod vašo streho se malo manj kot delala norca iz vas.

Tudi ve boste imele enkrat svoje muhe, ko boste stare in verjemite vse se vam bo povrnilo.

To je res še daleč... ampak tudi me bomo enkrat stare, zgubane, naveličane direndaja, želele imeti svoj prav, pa se bomo morale bockati s tamladimi.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 31
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?