ronja
|
Aja, rožice pa imam, po vseh policah in na balkonu, se ni za bat za slovenijo;) in tudi delat mi ni problem, samo ne pa to, kar bo on rekel iz čistega egota, da pokaže kdo je gazda, ker se mu bo lih zaluštalo . Pa če nič nimaš od obiska, zakaj bi hodil?Naj bo on tam gazda, midva pa tu. Fantovi starši pa so ravno obratni - vedno mi rečejo, da naj zaboga malo več počivam, pa da si preveč dela dam, pa da res ni treba, da se tok matram, itd... Hecno pa je to, da za drugo "snaho" tega ne rečejo, čeprav jo imajo ravno tako radi. Mogoče je vseeno en mičkeno odvisno od tega, kaj vse počneš v življenju Ne vem, če bi tašča želela, da ji pomagam pri čem, kar mi je res dolgočasno, bi verjetno vseeno vsaj kdaj ji, enostavno zato, ker jo mam rada - mogoče bi ji povedala, da mi sicer to delo ne leži, da rajši delam topato (pač neko alternativo), ampak malo dobre volje nikoli ne škodi;) Ne vem, mi ne živimo skupaj, sem pa vesela, če me kdaj prosi za pomoč (se zelo redko zgodi), mi je pa všeč, ko kaj skupaj ustvariva... nekak se mi zdi, da se tudi na tak način rojeva en odnos... mogoče malo idealističen pogled na svet, ampak... idealističen svet je toliko lepši...
|