AiMa
|
Zdej mi je pa prav lažje, ko tole prebiram. Dejansko sem mislila,da sem ena redkih, ki se ubada s tem..Moj drži z mano,hb! Ampak dejstvo je,da onadva zgoraj tega ne morta razumet. Da midva morava živet svoje življenje, če ne, se nam bo tak vsem sfuzlal. Ampak povejte mi,no, če ma hiša tri štuke in je bil zaseden sam vmesni, ona je pa vse tri obdelovala, čistila, brisala prah (pa so sam ropotarije gor in dol, ker mora obveznos vse spraviti, kar je blo kadarkoli v tisti hiši!)!! Pol pa reče, sej veš, draga Eva1, da ona že ne bo nama pospravljala -v mojem stanovanju. Ker slučajno je tko,da vse lepo pregleda, ko hodi mimo oken. Ker sva pritlična. In ker jaz ne hodim s servetkom spat, da ponoči mimgrede pobrišem prah. Je zadnjič pršla h men pregledvat ogledala, če so spucana. Sej vem..zdej sam šinfam. Sam tko je. Včasih sem misla,da moram bit ob pol sedmih pokonc, če spim pri njih. Domov sva prišla ob 4, jaz sem ob 6.30 že veselo kavico pila tam. Budala,ej. Moj je pa spal do desetih, takrat sem jaz že 3 stroje perila zlikala, plevel spulila pa za južno pomagala. Pol sva se pa selila spodi, da boma ja za sebe. Na, zdej! Glej ga zlomka! Je pa res, eva1, da hoče met sve pod nadzorom. Nazadnje sva se skregala, sem spokala in šla. Ko sem prišla nazaj čez dobrih nekaj dni, me je klicala,da morm najprej pridit povedat gor, da sem nazaj. Ker smo DRUŽINA in družina pomeni,da smo v vsem skupaj. Ne zaklepamo vrat drug pred drugim, ne delamo se,da ni dela, nimamo skrivnosti itd, itd..bljak. Ja,itak. Drugače pa sem vesela,da se moj zaveda stanja. Sicer sva domenjena,da kosiva travo in pometam pred najinim pragom. Lani nama je uturila rože na okenske police samo zato,da sem lahko jaz pometala vse listke,ki so padli dol iz njenega okna. Pa sej se ne pritožujem, ker mi res ni težko kej storiti. Tega nisem nikol rekla. Rada delam, ampak takrat,ko meni paše in ko delam zase in za nekoga,ki to ceni. Ne za nekoga, ki ma psihoze..In, ki je letos posadil še štiri dodatne grme nevemčesaže. uf. mal pavze, da ne bom šla predaleč lep dan vsem skupaj