|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   a je to alergija-nujno
14.4.2007 17:11:07   
nina166
Pozdravljene!

Odkar je zunaj sonce ima moj 10-mesečnik naslednji problem. Ko grema ven in je na sončku, ima kožo pod očeh rdeče barve...najprej samo pod očeh, potem pa se mu to razširi po celem obrazku in to postane kar zelo rdeč. Ko pa gremo not in ni več na soncu postane koža spet lepe barve. To smo najprej pripisovali temu, da ima pač občutljivo kožo in postane zato na soncu bolj rdeč. Danes pa se mu je na obeh straneh ličk, od sredine ličk proti ušesu pojavili rdeči fleki, ki so kar zelo očitni. Srbi ga nič. Zdaj pa me zanima, če je to res od sonca ali je možno da je kakšna alergija na sonce, cvetni prah ali kako hrano. O alergijah nimam pojma in ne vem, ali naj gremo takoj k zdravniku ali počakamo do torka ko imamo tako ali tako posvetovalnico. Skrbi me predvsem zato, ker mi je kolegica rekla, da je to sigurno alergija in da je alergija zatekanje notranjih organov in da če se to prestavi na dihalne poti, da lahko čez noč umre. Meni se to zdi malo pretirano, me je pa vseeno kar precej prestrašila. Povejte mi kako zgleda alergija, ali srbi, ali je res tako nevarna. Prebrala sem kar nekaj vaših postov, a nisem nikjer zasledila, da bi bilo tako nevarno, če ne greš pravi čas k zdravniku.

Hvala za odgovor

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: a je to alergija-nujno
14.4.2007 17:45:05   
Anonimen
Možno da je alergija,znaki so podobni.Jaz bi počakala na posvetovalnico,razen,če bi se full poslabšalo.
Čez noč ne bo nihče umrl,ker,če bi bila reakcija bi bila takoj.(otekanje,dušenje..)
Ne vem-sama presodi in se odloči,ti otročička najbolj poznaš!

(odgovor članu nina166)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
14.4.2007 23:33:21   
BLAŽIKA
Kaj pa če je otroku vroče in postane samo rdeč v ličke?
Jaz imam alergijo na sonce in cvetni prah pa še ..... in me vedno srbi ali peče, oči pa mi zelo otečejo in imam solzne iz nosa pa tudi zelo teče. Na soncu pa alergija zelo srbi in tudi ko prideš v senco oz. v stanovanje ne izgine kar tako ampak ostane kar nekaj dni še.

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.4.2007 23:34:31   
BLAŽIKA
Za tak primer alergije kot pa ti je povedala tvoja znanka pa še nisem nikoli Res nikoli slišala in mislim da kar precej pretirava.user posted image

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.4.2007 23:35:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: BLAŽIKA

Za tak primer alergije kot pa ti je povedala tvoja znanka pa še nisem nikoli Res nikoli slišala in mislim da kar precej pretirava.user posted image

Se podpišem!!!!

(odgovor članu BLAŽIKA)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
16.4.2007 10:11:47   
darjatimci
Znaki so res podobni alergijskim,ali se boš odločila za takojšen pregled pri pediatru ali pa boš še malo počakala se moraš odločiti sama.Odvisno je od težav,ki jih bo tvoj otrok imel.To kar ti je opisala znanka pa je eden hujših primerov alergijske reakcije in je žal tudi v praksi možen.Jaz sama imam podobne težave kot jih opisuje blažika,izuzete so le oči,drugače pa je zdaj obupen čas za nas alergike,skrivati se pred cvetenjem in soncem je kar hudo.Imam pa jaz težave tudi z grlom,ki je polno ,zatečeno in me vedno opozarjajo,da čim bi imela težave z dihanjem,takoj k zdravniku in terapija z bolj agresivnimi zdravili,ker v najšlabšem primeru res lahko pride do zadušitve.Te alergijske težave pa so odvisne od primera do primera,eni odreagirajo prej in hitreje,drugi spet ne,res pa je da so težave vsako leto večje vsaj pri meni je tako.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.4.2007 21:43:23   
nina166
Hvala vsem za odgovore. Smo bili na pregledu in je rekla, da ni alergija in da je to samo od sončeka, ko je pri tako malih še tako občutljiva koža in jo prej opeče. Sem si kar odahnila. Moremo se držat čimbolj v senčki, pa bo vredu.

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu darjatimci)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?