nina166 -> a je to alergija-nujno (14.4.2007 17:11:07)
|
Pozdravljene! Odkar je zunaj sonce ima moj 10-mesečnik naslednji problem. Ko grema ven in je na sončku, ima kožo pod očeh rdeče barve...najprej samo pod očeh, potem pa se mu to razširi po celem obrazku in to postane kar zelo rdeč. Ko pa gremo not in ni več na soncu postane koža spet lepe barve. To smo najprej pripisovali temu, da ima pač občutljivo kožo in postane zato na soncu bolj rdeč. Danes pa se mu je na obeh straneh ličk, od sredine ličk proti ušesu pojavili rdeči fleki, ki so kar zelo očitni. Srbi ga nič. Zdaj pa me zanima, če je to res od sonca ali je možno da je kakšna alergija na sonce, cvetni prah ali kako hrano. O alergijah nimam pojma in ne vem, ali naj gremo takoj k zdravniku ali počakamo do torka ko imamo tako ali tako posvetovalnico. Skrbi me predvsem zato, ker mi je kolegica rekla, da je to sigurno alergija in da je alergija zatekanje notranjih organov in da če se to prestavi na dihalne poti, da lahko čez noč umre. Meni se to zdi malo pretirano, me je pa vseeno kar precej prestrašila. Povejte mi kako zgleda alergija, ali srbi, ali je res tako nevarna. Prebrala sem kar nekaj vaših postov, a nisem nikjer zasledila, da bi bilo tako nevarno, če ne greš pravi čas k zdravniku. Hvala za odgovor
|
|
|
|