|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   REŠITEV ZA VSE
12.10.2004 16:51:54   
naja78
:duda:živjo punce moje.:rozica:

kako ste kaj vse??
jaz sem se odločila da odpiram to temo ,ker sem danes zelo vesela.:metulj:
v službi je sodelavka povedala da je noseča! pa ni to tak vzrok ampak, kaj je bistvo.
-tudi njej ni neki časa ratal AMPAK:::nikoli se ni obremenjevala in sploh sprašvala zakaj ne??
-ni študirala o M,O,G,SEXU kdaj mora in kokrat in razni testi itd...
jaz sem se odločila da od danes naprej ne mislim sploh več na to.še čez pol leta nav nč,se grem pa z G pogovort.pri men naj bi blo vse ok, čez pol leta pa še svojga pošlem,če seveda ne bo.
:)
pa CB ne kupim dokler mi ne zamuja vsaj 3-4 dni,ker je škoda vsega konckoncev.
saj tkosamo bolj razočaran rataš če test pokaže neg.
a ni tko,jaz pr seb vidm.

od te minute ne jokam več,tud decu ne.vam rečem da bomo tako najhitrej prišle do :duda:.saj svoje telo pa itak že poznamo,kdaj je tist cajt.

pa brez zamere.lp naja78, ker delam v bolnici vem da to pali in to čist blizu poprodnišnice,pa vaje smo tut tam mel,.

vseeno pa :sloncek::sloncek::sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   REŠITEV ZA VSE
12.10.2004 16:59:58   
bambi
:bravo::bravo::bravo::bravo: Naja to so besede, ki pa jih je verjemi za marsikatero težko uresničit. Veš, vse punce to vedo, ampak podzavestno vseeno razmišljaš o tem..... dokler te seveda ne razkuri do konca in nehaš razmišljat in računat, tako kot npr. jaz. No in čisti dokaz je tudi GEa1, ki je tudi dolgo računala in jokala, potem pa je rekla da ji je dovolj in evo, zdaj je :nosecka:.
Saj bomo vse, samo začnimo zopet malo živet, ker meni se zdi, da od te želje po :duda: letijo meseci kar mimo mene... in tudi vso dogajanje in zabave.....

Jaz odkrito povem, ne mislim več na to in tudi zdravo se več ne prehranjujem, no to pomeni da ne razmišljam več o tem kaj lahko in kaj ne, pa spijem ga tudi kak kozarček preveč ko mi paše, pa :sloncek::sloncek::sloncek: tudi nena več po urniku. Meni je resnično dovolj tega.

Bambi :rozica:

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   REŠITEV ZA VSE
12.10.2004 17:33:52   
ninca
držim pesti da boste čimprej prišle do :duda: in boste srečke :nosecka:

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   REŠITEV ZA VSE
12.10.2004 18:11:42   
dory
Pomoje imas kar prav...takrat ko nekaj namenoma delas bo murphy posegel zraven...tko da ce ni kaksnih zdravstvenih tezav, potem bi se mogli prepustit...takrat ko najmanj pricakujes se zgodi...no jaz spadam v tisti drugi krog...nisem niti pricakovala niti nacrtovala..pa se je zgodilo...po hudi krizi in dvomih sem obdrzala to malo cudovito bitjece in ni mi zal :)...se atija rabiva pa bo :)

tko da punce, drzim pesti, da tudi vas doleti nepopisna sreca, ki jo mali nagajivcki dajejo :)

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   REŠITEV ZA VSE
12.10.2004 18:57:54   
kimi
Tako je prav ne muči se prepusti se toku. Pusti času čas mogoče te pa preseneti

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   REŠITEV ZA VSE
14.10.2004 8:14:19   
dana
To 100% drži. Jaz sem bila še letos januarja na rednem pregledu pri ginek. pa mi je rekla, da imam en jajcevod zamašen, pregrado v maternici, ovulacijo tud na vsake kvatre enkrat, tko da sem bila kar žalostna, sem si rekla, a bom sploh mela kdaj otroke. Ker tako ali tako nisva mela namena met otrok še kakšen let al pa dve, nisva bila več zaščitena in je že ta drug mesec ratal, in ker M ni bil od nikjer sem naredila test in je bil pozitiven.

Tko da je res velik na tem, da če si preveč želiš moraš kar dolgo čakat.

lp dana :sloncek:

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.

Da. (0%)

Ne. (80%)

Kakor kdaj. (20%)

Ko se prehladim. (0%)

Število vseh glasov: 5

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!