naja78 -> REŠITEV ZA VSE (12.10.2004 16:51:54)
|
:duda:živjo punce moje.:rozica: kako ste kaj vse?? jaz sem se odločila da odpiram to temo ,ker sem danes zelo vesela.:metulj: v službi je sodelavka povedala da je noseča! pa ni to tak vzrok ampak, kaj je bistvo. -tudi njej ni neki časa ratal AMPAK:::nikoli se ni obremenjevala in sploh sprašvala zakaj ne?? -ni študirala o M,O,G,SEXU kdaj mora in kokrat in razni testi itd... jaz sem se odločila da od danes naprej ne mislim sploh več na to.še čez pol leta nav nč,se grem pa z G pogovort.pri men naj bi blo vse ok, čez pol leta pa še svojga pošlem,če seveda ne bo. :) pa CB ne kupim dokler mi ne zamuja vsaj 3-4 dni,ker je škoda vsega konckoncev. saj tkosamo bolj razočaran rataš če test pokaže neg. a ni tko,jaz pr seb vidm. od te minute ne jokam več,tud decu ne.vam rečem da bomo tako najhitrej prišle do :duda:.saj svoje telo pa itak že poznamo,kdaj je tist cajt. pa brez zamere.lp naja78, ker delam v bolnici vem da to pali in to čist blizu poprodnišnice,pa vaje smo tut tam mel,. vseeno pa :sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|