ronja
|
Larika, se strinjam s tabo, urejenost in čistoča nista nujno preveč povezani, včasih sta, dostikrat nista! Mam podobno izkušnjo z mojo prijateljico! Sva šli štopat po JZ evropi, pa si je vzela samo en kup puloverjev, pa troje hlače itd... na moje začudenje, kaj bo s tok cotami pa odgovorila, da vendar ne more nosit puloveja, ki je recimo popackan od zobne paste ali kakorkoli pač... Ok, vse lepo in prav (čeprav nepraktično za na štop), ampak zanimivo je bilo pa to, da sem se umivat, tušat in perilo menjavat pa samo jaz hotela... Njej to ni bilo tako važno, jaz pa sem vsako pumpo izkoristila... Se je poznalo tudi pri dehtenju , njej je en tovornjakar celo kar direkt rekel, da ji noge smrdijo . Seveda pa se je vsak dan naličila in tudi sicer ni šla nikoli brez maskare od doma... Meni je važno, da je čisto to, kar imam na koži, tisto kar je čez mi ni tak važno, če ma kak flek (rajši imam čisto, seveda, ampak v primeru štopa, preživim tudi poflekan pulover , spodnje gate pa morajo bit vsak dan sveže in jaz umita, tu ni trte mrte - ratam sitna ko , če mi to ni omogočeno...) Larika, mogoče si tem potencialnim kupcem smraduhom celo naredila uslugo, se mi zdi, da ljudje dostikrat ne vedo, da smrdijo... Verjetno ne bi taki okoli hodili, če bi vedeli, vsaj jaz si tako predstavljam... in potem je res lažje, da to slišijo od nekoga, ki jim nič ni kot od kake simpatije, recimo Jaz sem tudi svojemu prijatelju kar direkt rekla, sem mu povedala, da mu povem zato, ker sva prijatelja in mu hočem dobro- da s tem vonjem pač en bo privabil deklet in je upošteval Ampak prijatelju si to lahk privoščiš, saj zato jih pa mamo, da nam take stvari povejo, pri sodelavcu je težje... Jaz zdaj še boljše voham kot prej in ej že kar zoprno... meni namreč smrdi moj bratec, čeprav se vsak dan vsaj 1x stušira, to vem, ker sva skup živela... Ampak meni gre njegov vonj prav na bruhanje... groza! Pa nimam kaj, se mi zdi, samo se ga izogibam, ko smo skup, pa tečna ratam, ko je zraven, pa si sama ne znam pomagat...Vem, da ni fer, pa nočem tega delat, ker tudi na spl. nisem tečen človek, ampak zdaj pa prava tečka ratam. Kak nasvet? (razen tega, da počakam še ta dva meseca;)
|