Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ne vem kaj naj naredim! 13.4.2007 9:30:44
|
|
|
|
Putka
|
Saj obstajajo rešitve za tvoje (vajine) težave. Lasersko odstranjevanje dlak. Sicer ni neboleče, ampak rajši nekaj ur zobe stisni, pa boš imela potem mir nekaj časa. Pa še masažo naj ti prej pri kozmetičarki plača, bo manj bolelo, če boš sporščena. Ali pa kar vikend paket v kakšnem Wellnessu, prideš nazaj čist nova. Saj jaz tudi mojemu nergam, naj si dlake v nosu striže, pa je čist alergičen na to. Ampak si jih potem vseeno .
|
|
|
|
RE: Ne vem kaj naj naredim! 13.4.2007 10:14:02
|
|
|
|
tanikaa
|
Putka, a tebe laser boli
|
|
RE: Ne vem kaj naj naredim! 13.4.2007 15:55:13
|
|
|
|
TinkiBinki
|
Se strinjam s Tanikaa! Veš kaj, če pa po tolkih letih prijavlja take nebuloze, naj si pa tut on kaj zdepilira. To je pritisk na tvoj ego. požvižgam se na dlake in vse, najprej mora štimat odnos, potem ga tut obrite noge ne bi motile. Poskrbi zase in za svojo samozavest! Al pa naj plača...
|
|
|
|
RE: Ne vem kaj naj naredim! 17.4.2007 8:17:44
|
|
|
|
fionaP
|
Če imaš epilator že doma, naj si najprej on eno celo SVOJO nogo epilira, pol naj ti pa pove, kakšni so občutki
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?