Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ne vem kaj naj naredim! 12.4.2007 23:37:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala vseeno za pomoč! Vi ste vsi idealni na tem svetu, vam gre vse tako lepo, vsaj kolikor pišete.V resnici pa je to življenje samo prekrivanje resnice, tiste prave. Hvala za vaš trud.
|
|
|
|
RE: Ne vem kaj naj naredim! 12.4.2007 23:37:35
|
|
|
|
mama54
|
Kerensa,ti pa pogledaj ZS.
|
|
RE: Ne vem kaj naj naredim! 12.4.2007 23:39:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Če je pa moj lajf perfect, pol pa prec zamenjam s tabo in tvojimi kocinami, ej...
|
|
|
|
RE: Ne vem kaj naj naredim! 12.4.2007 23:42:09
|
|
|
|
Anonimen
|
ne želi si jih.
|
|
|
|
RE: Ne vem kaj naj naredim! 12.4.2007 23:42:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Sej si jih ne... pa jih mam glih tko... sam kva nej zdej...
|
|
|
|
RE: Ne vem kaj naj naredim! 12.4.2007 23:43:37
|
|
|
|
Anonimen
|
da se vam da
|
|
|
|
RE: Ne vem kaj naj naredim! 12.4.2007 23:45:56
|
|
|
|
mama54
|
Zakaj pa ne?
|
|
RE: Ne vem kaj naj naredim! 12.4.2007 23:48:11
|
|
|
|
Maleal
|
Kaj 7 let pa ga ni motlo da si se brila z britvico??
|
|
RE: Ne vem kaj naj naredim! 12.4.2007 23:57:58
|
|
|
|
mama54
|
Mogoče je sprobal bolj nežne nogice,zdaj jih pa hoče še doma imet,kaj veš?
|
|
RE: Ne vem kaj naj naredim! 12.4.2007 23:59:02
|
|
|
|
Anonimen
|
U... vidš... to pa nismo pomislil...
|
|
|
|
RE: Ne vem kaj naj naredim! 13.4.2007 0:01:16
|
|
|
|
lojzika
|
A pa otroka tud imata?
|
|
|
|
RE: Ne vem kaj naj naredim! 13.4.2007 0:02:25
|
|
|
|
mama54
|
Ja,ja na vse moraš pomislit.
|
|
RE: Ne vem kaj naj naredim! 13.4.2007 0:03:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa ne more se ženska dons, na petek 13., brit, mater! Sej se bo fentala!
|
|
|
|
RE: Ne vem kaj naj naredim! 13.4.2007 0:04:48
|
|
|
|
Maleal
|
A pa otroka tud imata? Kolk sem razbrala ga imata ja,starega 7 mesecev,a se motim?? Sama pravljična števila 7 let skupaj,7 mesecev ,...
|
|
RE: Ne vem kaj naj naredim! 13.4.2007 0:06:33
|
|
|
|
mama54
|
OOOOOO joj,petek 13.,saj res.Zdaj bi šele bolelo,če se depilira.
|
|
RE: Ne vem kaj naj naredim! 13.4.2007 6:15:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Zdaj pa res ne vem,kaj je hec in kaj je res.Ne vem,kaj ima nekdo od tega,da se pod anonimnostjo na resnem forumu norca dela.Potem pa še tistim,ki res potrebujejo pomoč,da jim prisluhnemo,ne verjamemo.
|
|
|
|
RE: Ne vem kaj naj naredim! 13.4.2007 6:46:26
|
|
|
|
srki
|
Anonimna, če si preživela porod, boš pa tudi depilacijo . Če si tega seveda želiš. Pa nikjer ne piše, da če se boš depilirala, da boš to nardila zaradi njega, ker se že sedaj depoliraš, samo na drugačen način. Če pa se ti ne zdi vredno oz. res misliš, da tega ne boš preživela, pojdi stran od njega.
|
|
|
|
RE: Ne vem kaj naj naredim! 13.4.2007 7:41:35
|
|
|
|
Erdbeere
|
srki ravno to sem hotela napisat, da ne vem na kakšen način ji je uspelo rodit, če si pa enih kocin ne more populit....matr majo eni cajta se norca delat... matr dejte se men pomagat,....mene je pa dons dec na vsezgodi nabil ....
|
|
|
|
RE: Ne vem kaj naj naredim! 13.4.2007 7:43:29
|
|
|
|
Anonimen
|
A ni dobro,če te je nabil?
|
|
|
|
RE: Ne vem kaj naj naredim! 13.4.2007 7:55:07
|
|
|
|
Erdbeere
|
odlično, prav pasalo je
|
|
|
|
RE: Ne vem kaj naj naredim! 13.4.2007 7:57:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Moj dragi mi je ukazal, naj si epiliram noge, ker imam res zelo kosmate.Problem je pa sledeč ,da sem zelo občutljiva na vsako malo bolečino in ne prenesem tiste naprave, da bi se epilirala. Razmišljam kaj naj naredim, ker mi vsakič bolj mori s tem, sploh me noče razumet, da tega ENOSTAVNO NE PRENESEM! Bojim se, da me bo zapustil. Ful ga moti , če se obrijem, ker kao ni tako gladko kot bi moglo bit.Je pa res, da je moj zelo zelo urejen, se res lepo spedena glede tega. Sej se jaz tudi, sam ne tako, kot bi on želel. Razmišljam, da ga bom zapustila, ker je vsakič bolj nasilen, misli, da sem njegova lastnina. Kaj mi svetujete???????Help!!!!! Pa zaklaj za boga na tem svetu mislite, da je to zafrkancija. Pomoje pa ni, pomoje imajo nekateri pač takšne probleme, drugi pa drugačne. Enim se podira svet, ker jih je dragi prevaral in zapustil, druge so ostale same z otroci, ene pa imajo probleme z britje. Tko je. Pomoje tole ni zafrkancija, sicer me pa res briga. Anonimna, lepo je, če si depilirana in urejena.
|
|
|
|
RE: Ne vem kaj naj naredim! 13.4.2007 8:16:46
|
|
|
|
romy
|
Svašta. Najprej anonimna napiše kaj naj naredi, ali naj ga zapusti, ali naj se depilira. Po dveh postih napiše, ga bom kar zapustila. Spet po dveh postih napiše; Ja kaj pa otrok......uglavnem začaran krog in kar nekaj vse skupaj. Če nimaš hujših problemov, bodi srečna. Ja, se vidi da vpliva petek 13.
|
|
|
|
RE: Ne vem kaj naj naredim! 13.4.2007 8:20:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Tale tvoj partner je pa neko čudo...Da se zdaj po 7 letih spomni,da si moraš epilirat noge...,da britvica več ne zadostuje Jaz sama opravim kar z britvico iz istega razloga,kot ti. Sem enkrat probala in sem imela cel teden plave noge in nikoli več ne probam. Men se zdi ta tvoj nek perfekcionist,vse mora biti tipi-topi,on sam in pa vsi ki so zraven njega. Kaj,a bo že nekaj let zahteval,da še otroka epiliraš,ker mu pač ne bo všeč, Kaj,a ima tako slabo mišljenje o sebi,da če za trenutek ni vse po jusu on že trpi za pomanjkanjem samozavesti joj,kak je bogi... Jaz bi mu lepo povedala,da je debata končana in da še naprej ostane samo britvica,če pa mu to ni všeč,pa naj gre! Saj ni enostavno,če je v zvezi otrok,samo vseeno je boljše,kot pa da te nekdo celo življenje terorizira,ker se ne epiliraš,pa še kake podobne finte.
|
|
|
|
RE: Ne vem kaj naj naredim! 13.4.2007 9:19:05
|
|
|
|
natalia
|
mislim, da se malo preveč norčujete iz tega! mogoče pa to za njo predstavlja velik problem, sploh pa, če je vpleten otrok!! malo resnosti na RR -u, prosim. Anonimna, tvoja odločitev, da ga zapustiš naj bo dobro premišljena, če praviš da do sedaj nista imela nekih velikih težav. Najboljše bi bilo, da se poskusiš mirno pogovorit z njim, mu poveš razloge, zakaj ne in če te ima rad te bo sprejel, če ne pa ne. Ampak mislim, da je problem nekje drugje. Mislim, da te ne sprejema kot samosvojo osebo, kot si že sama rekla, ampak kot odsev njega samega. pa srečno!
|
|
RE: Ne vem kaj naj naredim! 13.4.2007 9:29:03
|
|
|
|
tanikaa
|
Če gospoda Perfektnega to moti, pa naj ti plača lasersko odstranjevanje dlačic. Ni poceni, je pa trajno in neboleče. Vsekakor pa je nekaj narobe z njim.
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?