|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Hej Maša....
12.10.2004 8:24:37   
neža76
Ojla Maša, spet se ti jaz malo javljam! ;)

No da ti povem, včeraj sem bila pri G, ker bolečine niso minile in tudi izcedek je še bil!:(

No G mi je opravil pregled, kjer ni ugotovil kakšnih krvavitev, mi predpisal dabreston (al neki tazga), je rekel da je to za podkrepitev nosečnosti in magnesol! Prepovedal mi je :sloncek::sloncek::sloncek: in me naročil na ponovni pregled čez 2 tedna!

No to je bilo to!! Kako pa je s tabo??

Neža76:metulj:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Hej Maša....
12.10.2004 8:38:09   
Maša
Ciao neža76:nosecka: in seveda tvoja:duda:!

No sem vesela, da si se potolažila....mene je potem to špikanje čez dan nekako minilo:zmeden2: no danes sem pa vsaj zaenkrat čisto o.k.9nebesa!

Ja sej jest sem potem tudi malo razmišljala če je vse skupaj prišlo tudi od :sloncek:,...hm pa sva rekla da se bova malo zadržala:ups: vsaj do prvega pregleda. Saj so še drugi načini da se imaš lepo a ne:)-!
Jaz imam prvi pregled šele 28.10.....no sej bo kmalu, a ne!? Pa ti? Kdaj sedaj? So ti že kaj rekli kdaj bo rok!?

Čuvajta se in se slišiva

lp,
Maša
:rozica::nosecka:

(odgovor članu neža76)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Hej Maša....
12.10.2004 8:55:13   
neža76

Jaz mam pregled 25.10, ne o roku ni še nič govoril, je reku da je še prezgodaj.
Dej povej kolko časa sta delala na pikici in koliko si stara, če ni skrivnost??

Imej se lepo in pazi na svojo pikico!

(odgovor članu neža76)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Hej Maša....
12.10.2004 10:08:15   
Maša
No tkole....ne moja leta sploh niso skrivnost...v bistvu so zelo odkrita-če se z miško spehodiš skozi moje ime boš videla da jih štejem 24. Joup,...that is me!

Moja zgodbica je pa taka...lankso leto avgusta sem zanosila v prvo čisto po naklučju; seveda zaželjeno ampak ne prav posebaj načrtovano,....potem mi je nekje v 12. tednu odmrl plod....sledila abrazija...itd....potem so mi odkrili pregrado na maternici, ki je tako minimalna da so mi operacijo celo nekateri od G odsvetovali. Najprej sem vseeno nameravala na operacijo in sem celo 2x bila v bolnci, prvič so me imeli že skoraj pod narkozo vendar so operacijo obakrat prestavili zaradi mojega zdravstvenega stanja-imela sem ves čas vročino, nizke levkocite....vzroka nikjer...no menda je bil kriv le imunski sistem zaradi stresa. No potem sva se pred nekje 2-3 meseci odločila da pa ne grem na operacijo pregrade in da če bom zanosila bom če ne pa grem še vedno lahko na operacacijo. No mislim da mi je nekje v 3.resnem poskusu ratalo, čeprav sva prakticirala že veliko prej ampak jaz naj bi imela še baje malo policistične jajčnike tko da tko al tko nimam redne M in s tem menda tudi ovulacije ne vsak mesec, tko da je bilo to kar se je zgodilo na nek način res čudež.

Kako pa je s tabo in tvojo zgodbico!?:zmeden2:

Javi se in lp
od MAše:nosecka: in :duda:

Čuvajta se:nosecka:neža in njena:duda:

(odgovor članu neža76)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Hej Maša....
12.10.2004 10:23:59   
neža76
ja jaz sem imela preventivni Uz, kjer je bilo vse OK, v tretjem poiskusu pa nama je uspelo!!

Neža76

(odgovor članu neža76)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Hej Maša....
12.10.2004 11:14:18   
neža76

Ja pravilno predvidevaš, sem l. 76!

(odgovor članu neža76)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?