Maša -> Hej Maša.... (12.10.2004 10:08:15)
|
No tkole....ne moja leta sploh niso skrivnost...v bistvu so zelo odkrita-če se z miško spehodiš skozi moje ime boš videla da jih štejem 24. Joup,...that is me! Moja zgodbica je pa taka...lankso leto avgusta sem zanosila v prvo čisto po naklučju; seveda zaželjeno ampak ne prav posebaj načrtovano,....potem mi je nekje v 12. tednu odmrl plod....sledila abrazija...itd....potem so mi odkrili pregrado na maternici, ki je tako minimalna da so mi operacijo celo nekateri od G odsvetovali. Najprej sem vseeno nameravala na operacijo in sem celo 2x bila v bolnci, prvič so me imeli že skoraj pod narkozo vendar so operacijo obakrat prestavili zaradi mojega zdravstvenega stanja-imela sem ves čas vročino, nizke levkocite....vzroka nikjer...no menda je bil kriv le imunski sistem zaradi stresa. No potem sva se pred nekje 2-3 meseci odločila da pa ne grem na operacijo pregrade in da če bom zanosila bom če ne pa grem še vedno lahko na operacacijo. No mislim da mi je nekje v 3.resnem poskusu ratalo, čeprav sva prakticirala že veliko prej ampak jaz naj bi imela še baje malo policistične jajčnike tko da tko al tko nimam redne M in s tem menda tudi ovulacije ne vsak mesec, tko da je bilo to kar se je zgodilo na nek način res čudež. Kako pa je s tabo in tvojo zgodbico!?:zmeden2: Javi se in lp od MAše:nosecka: in :duda: Čuvajta se:nosecka:neža in njena:duda:
|
|
|
|