|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: darovanje spolnih celic
17.4.2007 15:04:06   
anadejka
Koala to ne bo držalo.Ne vem kje si dobila te info.,ampak jest sem z dr.Pintarjevo govorila feb.letos.Povedala sem da bom ob postopku darovala,ona pa me je poslala na krvne preiskave in vzem brisa.Zdaj kmalu,ko pridejo izvidi sva dogovorjene še za pogovor.Res pa sem že od drugih punc slišala,da sestre predlagajo ženskam naj najprej poskrbijo zase.Sej po eni strani imajo mogoče prav,po drugi pa...kar daš,to dobiš.
Vendar pa zdaj močno razmišljam o Pragi in bi v teh dveh letih ko moram še čakati na celico v slo šla probat še gor samoplačniško.Če mi rata super,če ne pa v slo in takrat sigurno darujem ob postopku,če bom le imela dovolj celic.

LP

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 26
17.4.2007 15:15:06   
Anonimen
Meni pa sestra ni ni črekla,da naj poskrbim najprej zase.Mogoče zato,ker sem bila takrat stara 18 let,ko sem šla darovat user posted image

(odgovor članu anadejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
17.4.2007 15:26:31   
koala
anadejka to informacijo sem dobila zdaj, ko se v postopku. Na pogovoru pa sem bila marca. meni je zelo žal da je tako, vendar sem pred začetkom postopka še enkrat vprašala in dobila isti odgovor.
Res pa je da dr. Pintarjeva ni omenila tega, da ne moram darovati v svojem postopku.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
19.4.2007 8:07:38   
anadejka
Joooj Koala jest sm ti dolžna opravičilo.Učeraj sem bila slučajno pri sestri Tatjani,sem šla po ene izvide in mi je čist isto rekla kot ti.Je rekla da se je za mano še ena punca odločila za darovanje ob postopku (verjetno si bila to ti),pa so se zdravniki odločili,na podlagi izkušenj,da je bolje da ženske najprej poskrbimo zase.Pol ko že imaš otroka se pa lahko vrneš in daruješ.
Res oprosti Koala,nisem vedla.

Ampak se sprašujem,kako mora bit šele hudo za pare ki rabijo žensko celico.Zdaj bojo imeli še manj upanjauser posted image .

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 29
19.4.2007 8:17:45   
koala
anadejka, spoloh ni panike, saj zato smo pa tu da izmenjamo informacije.
Jaz sem bila tudi čisto šokirana, ker sem se z dr.Pintarjevo pogovarjala, pa mi ni nič omenila da je kaj novega na tem področju, potem pa šok.
Meni je zelo hudo, ker vem kaj pomeni čakati, ampak kaj hočemo, mimo zdravnikov pač ne moremo.

Nisem vedela

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 30
19.4.2007 10:44:42   
ur+sa
jest bi tudi darovala, mogoče se ne takoj, čez par let...
samo to si potem dajansko biloška mati ti? al kakouser posted image

Jutri je nov dan...
sem največja bebka na svetu... :¨(

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
19.4.2007 12:50:29   
koala
ur+sa, jaz na to ne gledam tako, Zame je pač to samo majhen kamenček v mozaik ki pomaga paru do sreče.
Otrok ne more nikoli izvedeti podatkov o darovalki, do darovalke nima nobenih pravic in dolžnosti, pa tudi ti kot darovalka do otroka nimaš nobenih pravic in dolžnosti. Tako previ naš zakon.

Je pa res, da otork nosi del tvoje dnk.

Nisem vedela

(odgovor članu ur+sa)
Neposredna povezava do sporočila: 32
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?