Anonimen -> darovanje spolnih celic (10.4.2007 22:56:45)
|
Ja, danes bom pa anonimna, ker naj bi etika tako velevala. Resno razmišljam, da bi postala darovalka spolne celice. Zgodbe neplodnih parov so se mi zasidrale v srce, zato bi rada nekaj storila. Še ta mesec imam namen iti na razgovor, bom pa vas nekaj vprašala. 1.) Ker jaz se kar bojim inekcij, pri postopku je pa polno tega. razni stimulansi, pa stop inekcije, pa punkcije. V osnovi me to ne odvrne od darovanja, ampka me pa res zanima, kolk to boli. Ali damo isti postopek skozi, jaz in tiste, ki se "špikate"? 2.) S partnerjem nisem še govorila in vem, da je to neizogibno. Samo vem, da bo proti. Ker si ne zna predstavljati, zakaj bi se jaz, zdrava, špikala in letala v LJ na preglede zaradi enih neznanih ljudi, ki jim nič ne dolgujem. In to še zastonj. Ja, tako je njegovo razmišljanje, mene pa boli, da je tako. In se posledično bojim, da se bova kregala okoli tega. In to bi rada preprečila.V bistvu zaradi tega odlašam iz tedna v teden. Ker po drugi strani pa sama odločam o svojih dejanjih, sploh če s tem ne ogrožam svoje držine in jim ne škodujem? Prosila bi za kako info.ali nasvet. LP
|
|
|
|