|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nosečnica na letalu:-)
16.3.2009 23:06:16   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: saskija

Pa je potem šla na letalouser posted image

Šla je.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 26
1.5.2009 8:09:37   
Kika99
Ojla

Jaz pa sem malo skeptična glede leta v dominikansko sredi julija ko bom v 16 tednu. Jaz bi najraje kar odpovedala ker sem brala o nekem sevanju med letom user posted image . Letela bi iz Munchna mislim da z lufthanso, nazaj grede bi prestopala v Stutgartu. Malo me je strah da ne bo kaj narobe.

Nikjer pa ne morem zaslediti kakšna je hrana v dominikanski upam da ni varijanta ala tunizija ali egipt ko sva sračkala kot nora kljub preventivi user posted image

Vsekakor bom počakala na mnenje moje G da vidim kaj bo rekla. Jaz bi šla zelo rada vendar če bo rekla ne bim brez oklevanja odjavila.

Kaj menite ve?

Aja pa plačala sva tut že preden sem bila user posted image  (sem zavarovala za riziko odpovedi)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 27
2.5.2009 13:59:47   
Anonimen
Aja pa plačala sva tut že preden sem bila user posted image  (sem zavarovala za riziko odpovedi)

Potem pa odpovej, ce imas zavarovano. Zakaj bi hodila in bi te ves cas nekaj skrbelo? Pojdi nekam, kjer se pocutis varno.

(odgovor članu Kika99)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
17.5.2009 15:48:15   
skokica01
IZVIRNO SPOROČILO: Kika99

Ojla

Jaz pa sem malo skeptična glede leta v dominikansko sredi julija ko bom v 16 tednu. Jaz bi najraje kar odpovedala ker sem brala o nekem sevanju med letom user posted image .

Meni je gin. odsvetoval edino čezoceanske lete v nosečnosti in to prav zaradi sevanja. Če se pa dobro počutiš, pa kratki leti baje niso problematični.

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 29
17.5.2009 16:58:35   
mateyka
jaz sem letela v 7 in 8 mesecu brez problema (presedala 3x vsakič). je pa moja tamala tok brcala. ko smo vzletal - zgleda ne mara turbulence in motorjev user posted image

(odgovor članu skokica01)
Neposredna povezava do sporočila: 30
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...
Savnanje v nosečnosti: da ali ne?
Ali lahko nosečnica obiskuje savno? Ali je savnanje nevarno zanjo ali za plod? Odgovoril nam je mag. Stanko Pušenjak, dr...

nada56

(81%)

(19%)

Število vseh glasov: 96

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!