|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nosečnica na letalu:-)
10.4.2007 10:14:03   
tinkamiška
Hojla,

mene pa zanima do katerega meseca lahko grem noseča na letalo? Sej ni dolga pot, največ dve uri, julija letimo v Grčijo in bom v 4 mesecu...

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nosečnica na letalu:-)
10.4.2007 10:18:39   
kofetek2010
če se dobro počutiš in ti nosečniško stanje to dopušča... potem itak ni problema user posted image  

ko sem bila s tavelikim noseča sem bila v 20/21. tednu na Mallorci, ko pa sem bila s tamalo pa sem bila v 16-18.t v Egiptu user posted image

noseča na letalo? odvisno od letalske družbe - neketere brez problemov sprejemajo nosečnice do cca.6 meseca, nekatere komplicirajo, spet tretje pa sprejemajo še tiste, ki so skoraj pred porodom user posted image

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.4.2007 10:23:47   
tinkamiška
user posted image

Jana hvala, mi letimo z adrio, upam, da bojo do takrat slabosti za mano, sva pa dala za vsak slučaj riziko odpovedi, čeprav si zelo želim, da se bom počutila finofajn in uživala na tem gršek otokuuser posted image

Tinka

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.4.2007 10:29:05   
BaByGiRl
Če se ok počutiš in ti G ni rekel, da ne bi smela....Lep dopust vam želim.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4
10.4.2007 10:31:27   
Pingvinčica
user posted image user posted image user posted image user posted image Za novo pikico. Upam da boste uživali na dopustu. A lahko vprašam na kateri otok greste?

(odgovor članu BaByGiRl)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.4.2007 12:39:03   
tinkamiška
Hvala pupeuser posted image

Tia, mi gremo na Chiosuser posted image , ko pridemo nazaj bom pa poročala kako je blouser posted image

Tinka

(odgovor članu Pingvinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.4.2007 13:00:01   
viv_
Do 7. meseca naj ne bi bilo težav. Nekaterim družbam piše v pravilih poslovanja, da moraš imet s seboj potrdilo ginekologa, da je vse OK. Najbolje, da vprašaš na adrii kako in kaj.

Pa nosečnice grejo lahko prej na bording, tako kot invalidi in majhni otroci user posted image . Edino kar je, ne smeš sedeti pri zasilnih izhodih.

Sama sem letela v drugi nosečnosti 6x, pa niso nikoli komplicirali.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

Neposredna povezava do sporočila: 7
10.4.2007 13:06:22   
sončnica24
Moja znanka je bila v 5 mesecu pa so šli v Ameriko pa ni bilo nobenih problemov. Lep dopust vam želim

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.4.2007 19:33:48   
tinkamiška
Viv in sončnica, tudi vama hvalauser posted image

Lp,
Tinka

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.3.2009 10:54:04   
mulica
Jaz imam pa en drug problem - bojim se letenja. Sicer vseeno na avion grem, samo prej spijem kake 2 jagermaistra in potem se mi celo pot potijo roke, strah me je in sem skratka pod stresom. Si pa pač vseeno želim potovati, tako da pač stisnem zobe, čeprav me je groza.

Konec aprila naj bi letela na kratek, 2-urni let, takrat bom noseča 3 mesece. Zanima me, če lahko taka travmatična izkušnja škodi do te mere, da bi se ji bilo bolje odpovedati?

Neposredna povezava do sporočila: 10
10.3.2009 15:15:59   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: mulica

Jaz imam pa en drug problem - bojim se letenja. Sicer vseeno na avion grem, samo prej spijem kake 2 jagermaistra in potem se mi celo pot potijo roke, strah me je in sem skratka pod stresom. Si pa pač vseeno želim potovati, tako da pač stisnem zobe, čeprav me je groza.

Konec aprila naj bi letela na kratek, 2-urni let, takrat bom noseča 3 mesece. Zanima me, če lahko taka travmatična izkušnja škodi do te mere, da bi se ji bilo bolje odpovedati?

V tvoje primeru bi se jaz posvetovala s ginekologom. Drugače upam da jegra n eboš ruknilauser posted image , se pa dajo dobit bachove kapljice(upam da se tako reče), ki jih lahko jemlješ v nosečnosti in so proti stresu. Mogoče bi ti te pomagaleuser posted image , sicer pa ne vem kak močen strah imaš in kolk bi to bilo škodljivo, samo kak travmatičen dogodek ponavadi ne vpliva na zarodek, saj je kar nekaj nosečnic,ki jim umrejo bližnji ali doživijo kak drug hud stres in je vseeno vse ok z zarodkom

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 10.3.2009 15:16:05 >

(odgovor članu mulica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
10.3.2009 21:18:46   
rija
strah se mi ne zdi problematičen, potencialni jeger boljuser posted image user posted image user posted image

f.ak jaz se zadanem z lexaurini, pa se potem celo pot režim kot kak bebecuser posted image user posted image user posted image

...vox populi...

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 12
11.3.2009 8:05:40   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: rija

strah se mi ne zdi problematičen, potencialni jeger boljuser posted image user posted image user posted image

f.ak jaz se zadanem z lexaurini, pa se potem celo pot režim kot kak bebecuser posted image user posted image user posted image

To bi zdaj jaz rabila, da raztalam po avionu vsem, če bo naš mali kaj tulil. Me že panika dajeuser posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 13
11.3.2009 8:39:10   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: tinkamiška

julija letimo v Grčijo in bom v 4 mesecu...

Tinka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, čestitke in lep dopust!user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

Neposredna povezava do sporočila: 14
11.3.2009 9:26:53   
livia
Jaz sem bila v petem mesecu v Ameriki.
Lep dopust, vseeno se pa prej posvetuj z ginekologom. Vsaj omeni mu, no.
Pa na letališču lahko tudi pred rendgenom omeniš, da si noseča, ker se še ne bo prav dosti videlo.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 15
11.3.2009 10:58:43   
jakaracman
IZVIRNO SPOROČILO: livia
Pa na letališču lahko tudi pred rendgenom omeniš, da si noseča, ker se še ne bo prav dosti videlo.

user posted image

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 16
11.3.2009 11:03:18   
mulica

Ja jegra sigurno ne bom,  a lexaurini so pa ok v nosečnosti? Ker to je kar močno.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 17
11.3.2009 13:13:31   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: mulica

strah se mi ne zdi problematičen, potencialni jeger bolj

f.ak jaz se zadanem z lexaurini, pa se potem celo pot režim kot kak bebec

Ja jegra sigurno ne bom,  a lexaurini so pa ok v nosečnosti? Ker to je kar močno.

Bog ne daj lexaurine, najbrž jeger manj škodi. Sem ti napisala bachove kapljice, z akaj drugega pa se pozanimaj pri G.

Glede rentgena- moje izkušnje so take, da me niso spustili skozi rentgen so me zvabili v posebno kabino in so me prešlatali

(odgovor članu mulica)
Neposredna povezava do sporočila: 18
12.3.2009 16:01:13   
saskija
veš koliko jegrov popijejo že pred sami vzletom piloti, recimo moj mož jih rukne ene tri že na teščeuser posted image user posted image user posted image  tableto pa vzame takoj ko vzletiuser posted image user posted image

mi je všeč, da je še kakšna pacientka kot jaz, ko grem v letalo sem čisto trda potem pa se še mož iz mene norca dela, ker me sploh ne razumeuser posted image potem sem na koncu jezna in ne prestrašena. Zdaj ko so otroci je lažje, ker je z njimi delo na letalu in malo pozabim na strah

Dojenček se z vsakim dnem spreminja in raste in bo nekega dne odrasel in odšel;prah pa vas bo zvesto čakal.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 19
12.3.2009 16:46:25   
marjetica23
moja prijatla je šla v 7.5m v grčijo. pa je bilo vse v redu

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 20
13.3.2009 12:30:42   
Hope2

IZVIRNO SPOROČILO: saskija

veš koliko jegrov popijejo že pred sami vzletom piloti, recimo moj mož jih rukne ene tri že na teščeuser posted image user posted image user posted image  tableto pa vzame takoj ko vzletiuser posted image user posted image

A tvoj mož je pilotuser posted image in ruka jegra pred letenjemuser posted image .Zakaj pa to dobrouser posted image

Drugače jaz poznam enga pilota, ki rad pogleda v veliko kozarcev občasno, ampak na dan letenja oz noč pred letom ne pije čisto nič, nikoli.

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 21
13.3.2009 19:04:09   
saskija
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

IZVIRNO SPOROČILO: saskija

A tvoj mož je pilotuser posted image in ruka jegra pred letenjemuser posted image .Zakaj pa to dobrouser posted image

Drugače jaz poznam enga pilota, ki rad pogleda v veliko kozarcev občasno, ampak na dan letenja oz noč pred letom ne pije čisto nič, nikoli.

hope2 samo hecala sem se, ne nič ne pije, ne pred, ne med letenjem, jegra pa tako ali  tako ne marauser posted image user posted image

samo všeč mi je bilo, ker nisem edina, ki ne maram zelo letenjauser posted image

Dojenček se z vsakim dnem spreminja in raste in bo nekega dne odrasel in odšel;prah pa vas bo zvesto čakal.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 22
14.3.2009 12:50:02   
ronja
konec 7 komot, mene ni nihče nič spraševal. Zadnji mesec je boljše biti na tleh, predzadnji pa hočejo nekatere družbe potrdilo od g.

Neposredna povezava do sporočila: 23
14.3.2009 18:42:09   
Sulfinija
Punce tale tema je stara več kot leto dni je od leta 2007.

Tinkimiški pa bomo sedaj držale pesti za user posted image user posted image .

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 24
14.3.2009 19:53:01   
saskija
Pa je potem šla na letalouser posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...
Savnanje v nosečnosti: da ali ne?
Ali lahko nosečnica obiskuje savno? Ali je savnanje nevarno zanjo ali za plod? Odgovoril nam je mag. Stanko Pušenjak, dr...

Nadomestna mati
niwaj

Ali bi postala nadomestna mati za žensko ki ne more imeti otrok?

da (14%)

ne (86%)

Število vseh glasov: 570

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!