Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Gina Jaz pa nikoli ne bom mogla razumet, kako lahko nekdo vpraša, ali naj pozabim...... Ne, najboljše, da se do konca življenja valjaš v grdih, umazanih, neprijetnih, slabo voljo zbujajočih mislih in jih potenciraš s pisanjem na forum, kako si boga, ker hoče tašča crkljat otroka, mu kupovat reči in te povabit na večerjo...... V resnici itak ne-pozabljanje, ne-oproščanje največ slabega naredi samo tebi, a ti ni to jasno! Potem pa še nekaj...to, o čemer pišeš, je prijaznost s strani starih staršev. To, kar te moti je pa to, da imata tašča in tast otroka rada!!! Overprotective si. Moja babica je mene ful crkljala, tudi dedek in babica, pa kupovali so mi reči, ki mi jih starša nista mogla. Pa vzeli so me na počitnice s sabo, pa čokoladke kupovali.....Pojma nimaš, kolk je bilo fajn. Prekrasne spomine imam. In tvoj otrok bi jih imel tudi, samo ti si preveč ljubosumna. Groza. Pa še to...moji otroci nimajo babic in dedkov, ali so umrli, ali pa so predaleč in zelo bolani. Vse na tem svetu bi dali mi vsi, da bi jih kdaj kakšna babica pocrkljala, počuvala, skuhala eno samo kosilo v desetih letih, da bi jim kupila karkoli, (ne pa da bi se preseravali, kolk je to grozno!), da bi jih počuvala, vzela na počitnice.....karkoli sploh. Jaz vidim problem v tebi, ne v njima. Ti pa glej na dobro otroka, in četudi si ti preveč ne-svobodo-ljudem-puščajoča (beri ljubosumna), pusti otroku veselje. Babice so zaklad, četudi se s snahami ne razumejo. p.s.: kako hudiče te lahko moti, če jo cmoka!!!!!??? kaj je to slabega? Vsak človek ima potrebo po tem, samo ti je menda ne boš imela, ko boš imela 60 let. kar zjokala bi se ob tako lepih besedah. Se v celoti strinjam s tabo!
|