|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   M po abraziji
11.10.2004 17:37:16   
Teya
Rada bi povprašala vse tiste, ki ste kdaj imele abrazijo, kdaj ste po njej dobile prvo M?
Jaz sem imela abrazijo v 9 t, z diagnozo "blighten ovum" in do danes, 35 dan po posegu, še nisem dobila M.

Hvala in full sreče vsem! :rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   M po abraziji
11.10.2004 19:06:46   
urši77
Praviloma bi jo mogla dobit 4tedne po čiščenju, ampak jaz mam že itak vse zmešan tko tud to ni blo takrat ko bi mogla bit. Po moje je ovisno od vsake posebej, če pa je tja do enga 50-ega dne ni, bi blo pa fajn mal kakega G za rokav pocukat!

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   M po abraziji
12.10.2004 6:40:07   
Jessy 1
Jaz sem jo dobila po 31 dneh.
Drugače pa naj bi jo dobila v času od 4 - 6 tednov.:zmeden:

Želim ti, da ti hitro minejo dnevi čakanja.:kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza:

Lp
Jessy1

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   M po abraziji
13.10.2004 10:17:26   
Teya
Hvala lepa vsem...zaenkrat še nobenih sprememb....full se bojim, da sem zanosila, saj mi je to še 2 meseca prepovedano....(ampak jst kr bi.....)
ve katera, ali se šteje prepoved za zanositev 3 mesece ali 3 meinstruacije? men je namreč moja G rekla, 3 mesece, pa sem jo vprašala, da četudi ne dobim M in je rekla da ja. Men se to zdi full čudno, saj če ni M, ni nekaj najbolj ok. kaj mislite?
hvala še 1x in srečno vsem!

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   M po abraziji
13.10.2004 10:32:05   
SIJA
TEYA,
BREZ PANIKE.
Včeraj sem dobila po dobrih 5 tednih od abrazije menstruacijo.
Glede ponovnega poskušanja pa so razlage različne. Idealno je nekje po 3 mesecih, primerno po dveh menstruacijah. Če se pa zgodi prej pa je treba pogledat če je vse o.k., ni pa absolutne nevarnosti.
Upam, da bo vse o.k..
LP sIJA

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?