M po abraziji (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Teya -> M po abraziji (11.10.2004 17:37:16)

Rada bi povprašala vse tiste, ki ste kdaj imele abrazijo, kdaj ste po njej dobile prvo M?
Jaz sem imela abrazijo v 9 t, z diagnozo "blighten ovum" in do danes, 35 dan po posegu, še nisem dobila M.

Hvala in full sreče vsem! :rozica:

urši77 -> M po abraziji (11.10.2004 19:06:46)

Praviloma bi jo mogla dobit 4tedne po čiščenju, ampak jaz mam že itak vse zmešan tko tud to ni blo takrat ko bi mogla bit. Po moje je ovisno od vsake posebej, če pa je tja do enga 50-ega dne ni, bi blo pa fajn mal kakega G za rokav pocukat!

Jessy 1 -> M po abraziji (12.10.2004 6:40:07)

Jaz sem jo dobila po 31 dneh.
Drugače pa naj bi jo dobila v času od 4 - 6 tednov.:zmeden:

Želim ti, da ti hitro minejo dnevi čakanja.:kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza:

Lp
Jessy1

Teya -> M po abraziji (13.10.2004 10:17:26)

Hvala lepa vsem...zaenkrat še nobenih sprememb....full se bojim, da sem zanosila, saj mi je to še 2 meseca prepovedano....(ampak jst kr bi.....)
ve katera, ali se šteje prepoved za zanositev 3 mesece ali 3 meinstruacije? men je namreč moja G rekla, 3 mesece, pa sem jo vprašala, da četudi ne dobim M in je rekla da ja. Men se to zdi full čudno, saj če ni M, ni nekaj najbolj ok. kaj mislite?
hvala še 1x in srečno vsem!

SIJA -> M po abraziji (13.10.2004 10:32:05)

TEYA,
BREZ PANIKE.
Včeraj sem dobila po dobrih 5 tednih od abrazije menstruacijo.
Glede ponovnega poskušanja pa so razlage različne. Idealno je nekje po 3 mesecih, primerno po dveh menstruacijah. Če se pa zgodi prej pa je treba pogledat če je vse o.k., ni pa absolutne nevarnosti.
Upam, da bo vse o.k..
LP sIJA

Stran: [1]