|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Polnovredna moka
5.4.2007 20:51:43   
Rubin.
Razmišljam, da bi to navadno moko, ki jo sedaj uporabljam zamenjala za polnovredno moko. Zanima me če jo katera uporablja in zakaj. Ali se da za vse? In ali ima v trgovini posebno oznako, tako da bom vedela kaj kupiti?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Polnovredna moka
8.4.2007 9:34:40   
Izabela_
Mi delamo iz nje na primer palačinke, drugače pa tako ali tako ne uporabljam nič moke, ker nisem kakšna posebna kuharica user posted image . Lahko tudi zmešaš pol-pol, pa vidiš, če bo ugajalo. Kupiš pa jo med ostalo moko, saj boš videla.

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Polnovredna moka
10.4.2007 8:44:09   
c7
Živijo!

Tudi mi jo uporabljamo. Za palačinke, tudi testo za pizzo se da narediti (najprej poskusi tako, da dodaš 1/3 bele), drugače pa jo uporabljaš isto kot belo moko (za pecivo je nismo uporabljali - polnozrnate, mislim), drugače pa pečemo tudi kruh (pirina polnozrnata, polnozrnata, ržena mešano),...

Treba se bo navaditi na malo drugačnosti - ni tako lepljiva kot bela (najbolj opaziš, ko mesiš testo za pizzo), ampak je pa je verjetno tudi cilj - malo več 'zdravja'.


(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Polnovredna moka
10.4.2007 20:47:53   
Rubin.
Hvala, bomo poskusili.

(odgovor članu c7)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...




Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?