Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ZELO ME JE PRIZADELO 4.4.2007 10:54:54
|
|
|
|
Naja31
|
Ti si malo preveč čustveno reagirala, to je to. Skuliraj se in se lepo pogovorita. Pa brez joka. Sicer pa kdo pravi da je pri 29ih dovolj star? Ti? Ni nujno. Nekateri moški nikoli niso dovolj stari. Moj mož je očka postal pri 34ih. Pred tem definitvno ni bil še pripravljen, pa tudi želel si ga ni. Vse ob svojem času.
< Sporočilo je popravil Naja31 -- 4.4.2007 10:56:37 >
|
|
|
|
RE: ZELO ME JE PRIZADELO 4.4.2007 10:55:08
|
|
|
|
baguSka
|
dovolj je star..29. Jah sej to u bistvu ne da veliko vloge.. No, ce bi jih mel 19 verjetno ze. Ampak nekateri oz kar ogromno moskih itak niso nikoli pripravljeni imet otroka.. Ampak ce je bil vajin tihi dogovor tak, da ga bosta imela potem si mogoce res zeli. Razen ce ti je lagal!? Potem pac ta veza itak ni iskrena.. In si zasluzis cimprej izvedet kaj je mislis s to izjavo.. Se ti ne zdi?? Zakaj bi potem sploh se bla z njim, ce si res ne zeli imet otroka, ti pa si ga zelis!? Cimprej prekini to tisino med vama in ga vprasaj madonca.. Sej sta dost stara!! Jezik mata!!
|
|
|
|
RE: ZELO ME JE PRIZADELO 4.4.2007 11:16:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Ni lepo od njega,da ti je tako osebne stvari povedal pred vsemi,je pa prav,da veš,na čem si,da si ne zidaš gradov v oblakih,ki nimajo trdnih temeljev.Pogovorita se,ali imata iste cilje v prihodnosti,in če ne,kako jih bosta uskaldila.Morda pa ni pravi zate.Razmisli!
|
|
|
|
RE: ZELO ME JE PRIZADELO 4.4.2007 11:32:27
|
|
|
|
Naty_ka
|
Prosim lepo, ne me sedaj linčat, a se mi zdi, da ste iz muhe naredile slona. Moški marsikaj rečejo in tega ne mislijo. Marsikaj mislijo in tega ne rečejo. Če se boš za vsako besedo tako obremenjevala, potem ne boš daleč prišla. Jaz sem enkrat mojemu -že pred leti- v navalu jeze rekla da ga niti slučajno ne želim imeti za očeta svojih otrok. Pa nisem tako mislila. Pa me je razumel. Oz. vedel je da ne mislim resno. Pa ni bilo ne jeze in ne solz. Glede na to, da je to rekel v prisotnosti drugih ljudi, se mi ne zdi tak kritično. Jaz bi se bolj sekirala, če bi mi to rekel ko bi se pogovarjala samo midva in bi recimo delala neke dolgoročne načrte in bi mi rekel da noče otrok. Ali pa da bi mi non stop ponavljal da noče otrok. Ne vem no. Tu se mi pa pojavlja vprašanje koliko se vidva sploh pogovarjata med sabo? Pa če praviš da se je še opravičeval in da ni bilo mišljeno tako kot je zvenelo, se mi zdi da pretiravaš. A ti nikoli ne izrečeš nekaj kar ne misliš ali pa celo zveni drugače kot bi moralo? Pa misliš da takrat nikogar ne prizadeneš? Malo boš morala pri sebi pošlihtat. Z tvojim pa se pogovori in mu povej da naj ne daje takih izjav, če si tako občutljiva. Pa upam da nisem povzročila hude krvi...
< Sporočilo je popravil Naty_ka -- 4.4.2007 11:33:43 >
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: ZELO ME JE PRIZADELO 4.4.2007 11:47:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni je moj mož tudi še par let nazaj rekel da ni pripravljen na otroka, da nebi imel......pa sem počakala da si "premisli" in ga pamet sreča . Danes sem 17t noseča in skoz trebušček boža, pa posluša če se kaj sliši in komaj čaka da pride na svet. Pa je star 27 let. Ti pa nehaj tihe trenutke imet, lepo se vsedita in se pogovorita, naj ti pove kaj je s tem mislil. Pa brez izsiljevanja in joka, ker to še nikoli ni nikamor pripeljalo. Mogoče je samo nekaj butnil, kolikorat sem sama rekla da ne bom imela otrok ker so samo strošek, pa naspat se ne moreš, pa večne skrbi.....Človek pač marsikdaj kaj reče, pa ni tako mišljeno kot najprej zveni.
|
|
|
|
RE: ZELO ME JE PRIZADELO 4.4.2007 11:48:53
|
|
|
|
baguSka
|
Tu se mi pa pojavlja vprašanje koliko se vidva sploh pogovarjata med sabo? Tocno tako.
|
|
|
|
RE: ZELO ME JE PRIZADELO 4.4.2007 11:50:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja, ne dolgo nazaj je mož butnil pred mojimi sorodniki "da kaj mu je blo tega treba da se je poročil". Pa sva poročena še ne 5 mesecev. Pa ga najprej prestrelim s pogledom, pol pa se nasmejim in rečem "samo res". In se cela miza začne smejat. Lahko bi pa se vstala od mize in se šla cmerat v sobo in naredila celo sceno.
|
|
|
|
RE: ZELO ME JE PRIZADELO 4.4.2007 11:54:32
|
|
|
|
Anonimen
|
A se o tem prej nikoli nista pogovarjala sama?Kar pred vsemi je to izjavil,ne,da bi ti sploh vedela zato? Potem se mi zdi,da ni resen kljub svojim letom. Saj pa kaj takega se namreč pogovori prej ne pa kar pred rodbino.
|
|
|
|
RE: ZELO ME JE PRIZADELO 4.4.2007 11:55:43
|
|
|
|
baguSka
|
Lahko bi pa se vstala od mize in se šla cmerat v sobo in naredila celo sceno. Ja sej res!! Zakaj pa nisi????
|
|
|
|
RE: ZELO ME JE PRIZADELO 4.4.2007 11:57:24
|
|
|
|
Dejča
|
Po moje ste ga pa vsi pri omizju najedali z in mu je prekipelo. Ugibam? Tudi sama se spomnim, kako je šla meni na živce tema o otrocih, preden sem kakšnega imela. Če do 30. nisem hotela imeti otrok, je bila to predvsem najina odločitev - na srečo sva bila oba istih misli. Če pa je butnil kar tja v en dan - v kar pa dvomim - je pa malo čuden, da gre to pred publiko blekniti. Vendar bolj verjamem, da mu z stalno težiš - ti in sorodniki, pa se ni mogel več zadržati. Se zgodi - zato se raje pogovorita. Mogoče bi pa rad, da ti prej dokončaš študij, si najdeš redno zaposlitev. Tudi jaz ne bi šla v "projekt" otrok kar brez neke stabilnosti. Ljudje smo si pač različni.
|
|
|
|
RE: ZELO ME JE PRIZADELO 4.4.2007 11:58:01
|
|
|
|
baguSka
|
U bistvu me zdej ze zelo 'skrbi' kaj ta vajin "tihi dogovor" sploh pomeni...? Da nihce drug ne ve za to, al da tud vidva ne vesta za to!? Da se u bistvu sploh se nista pogovarjala, ampak vsak pri sebi ve kako bo...?? Ker mam obcutek, da gre bolj za tole drugo...
|
|
|
|
RE: ZELO ME JE PRIZADELO 4.4.2007 12:01:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja mogoče pa ima res otroke že od prej nič ni povedala o tem tudi me ne briga ampak noče potem več imeti.Po mojem ali pa res ni resen.
|
|
|
|
RE: ZELO ME JE PRIZADELO 4.4.2007 12:03:33
|
|
|
|
Rožica I
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Da nihce drug ne ve za to, al da tud vidva ne vesta za to!? --------------------- Baguška, pa ti si prava opica, veš
|
|
RE: ZELO ME JE PRIZADELO 4.4.2007 12:16:06
|
|
|
|
srki
|
Menim, da ni to nobena katastrofa, če je to rekel. Če pa ti je rekel, da ne bo imel otrok, ker vama ne uspe, da zanosiš in da si ti krvia, to pa je malo mimo. Saj bo bolje, ne kuhajte trme zaradi tega, ni vredno. So res še hujši problemi.
|
|
|
|
RE: ZELO ME JE PRIZADELO 4.4.2007 13:06:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Lahko bi pa se vstala od mize in se šla cmerat v sobo in naredila celo sceno. Ja sej res!! Zakaj pa nisi???? Samo res ej, drugič bom probala s cmeranjem in delanjem scene...mogoče pa potem dobim veliko čokolado z lešniki v opravičilo, samo da že enkrat neham .
|
|
|
|
RE: ZELO ME JE PRIZADELO 4.4.2007 13:31:41
|
|
|
|
bini
|
zdej ste pa ene tukaj postale blazno nesramne do punce, ki je rabila tolažbo... in kaj če se je razjokala??? nekateri pač v šoku tako odreagirajo - pa kaj, tudi jok je način izražanja čustev... glede same situacije... velik so ti punce že povedale... oprostite, ampak meni osebno so bili otroci že od nekdaj zelo pomemben del debate med mano in mojim dragim - sva se od nekdaj strinjala, da jih bova imela kmalu... ampak če se dva o tako pomembni stvari ne strinjata, potem stvari težko ok tečejo... imam kolegico, ki jo je njen dragi 3 leta potem ko sta si uredila stanovanje in vse ... nategoval, da si želi otrok, ampak kdaj, ji pa ni hotel povedat - a ona nej bi ga pa čakala do neskončnosti... no, potem je hvala bogu spakirala in šla... vsak človek si zasluži spoštljivega odnosa in vsak odnos mora temeljit na pogovoru - moj nasvet je, temeljit pogovor, potem mogoče nekajmesečni razmislek iz obeh strani in potem odločitev - verjetno predvsem s tvoje strani, če bo ostal neomajen glede otrok... ker jaz osebno sigurno ne bi nekoga par let čakala, da si premisli..... srečno
|
|
RE: ZELO ME JE PRIZADELO 4.4.2007 14:18:31
|
|
|
|
tulip
|
Verjamem da te je prizadelo, tudi mene bi... Kaj pa če je kaj zvedel, da je bolan ali kaj takega, da jih mogoče ne more imet in je zato tako reagiral pri pogovoru o otrocih? Ne vem, samo ugibam...
|
|
|
|
RE: ZELO ME JE PRIZADELO 4.4.2007 14:36:28
|
|
|
|
ElaM
|
Meni se tudi zdi, da je tvoj sit vprašanj v stilu, kdaj bo dojenček. Pri nama je bila situacija obratna, on bi ga imel že pri 25-ih, jaz sem bila tista, ki je bremzala. Potem, ko sva bila oba za, sva začela delat na tem "projektu". Otrok je bil načrtovan in je ljubljen, pa je še zdaj včasih težko. Moj nasvet, pogovorita se , potem mu pa nekaj časa ne omenjaj dojenčkov. Pa se bo omehčal prej ali slej.
|
|
RE: ZELO ME JE PRIZADELO 4.4.2007 23:36:20
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: tulip Verjamem da te je prizadelo, tudi mene bi... Kaj pa če je kaj zvedel, da je bolan ali kaj takega, da jih mogoče ne more imet in je zato tako reagiral pri pogovoru o otrocih? Ne vem, samo ugibam... Po reakciji bi prej rekla, da je bleknil nekaj o tem kako ona me more/ni sposobna: imeti /zanositi/donositi otroka... Ocitek njeni biološki "ženskosti".... Edino v tem kontekstu mi je ta njena reakcija in bolecina jasna in razumljiva. Kot tudi njeno izogibanje, da bi natancno povedala kaj je rekel.
|
|
|
|
Zelo me je prizadelo 5.4.2007 7:20:25
|
|
|
|
srki
|
Evo, tako tudi jaz mislim. Če bi samo rekel, da ne bo več otrok imel, verjamem, da tudi anonimne ne bi tako prizadelo, tako da mislim, da so bile še druge besede vmes. Ampak upam, da bosta rešila zagato in se imela rada kljub vsemu, kar je pač ozadje te zgodbe.
< Sporočilo je popravil wahoo -- 5.4.2007 7:31:43 >
|
|
|
|
RE: Zelo me je prizadelo 5.4.2007 10:36:57
|
|
|
|
piščanc
|
jaz sem bila prepričana, da ne bom imela kmalu otrok. enostavno nisem znala z njimi, niti nisem bila blizu otrok. pa najprej študij...partner je bil starejši, zelo pripravljen imeti otroke. to sem vedela in jaz sem bila tista, ki sem bremzala kar nekaj let. pač nisem bila še pripravljena. in najbrž sem ga kdaj tudi prizadela, ko sem rekla, da si še ne želim imeti kmalu otrok (ko so vsi na kupu spraševali kdaj, kdaj). pa je prišel dan, ko me je prijelo (obisk pri visoko noseči prijateljici) in čez pol leta sva že božala moj trebušček, sedaj imava dva nadebudneža, diploma pa še čaka ti pa se moraš vprašati, ali je vajin odnos popolen, pripravljen na nove podvige, ker to je prva vzpodbuda, da si nekdo želi otroke če si jih res ne želi, ti pa, potem je čas za zamenjavo partnerja, ker so vajine želje o življenju drugačne
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?