|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ZELO ME JE PRIZADELO
4.4.2007 10:54:54   
Naja31
Ti si malo preveč čustveno reagirala, to je to.
Skuliraj se in se lepo pogovorita. Pa brez joka.

Sicer pa kdo pravi da je pri 29ih dovolj star? Ti? Ni nujno. Nekateri moški nikoli niso dovolj stari.
Moj mož je očka postal pri 34ih. Pred tem definitvno ni bil še pripravljen, pa tudi želel si ga ni. Vse ob svojem času.

< Sporočilo je popravil Naja31 -- 4.4.2007 10:56:37 >

(odgovor članu Mina1)
Neposredna povezava do sporočila: 26
4.4.2007 10:55:08   
baguSka
dovolj je star..29.

Jah sej to u bistvu ne da veliko vloge.. No, ce bi jih mel 19 verjetno ze. Ampak nekateri oz kar ogromno moskih itak niso nikoli pripravljeni imet otroka..
Ampak ce je bil vajin tihi dogovor tak, da ga bosta imela potem si mogoce res zeli. Razen ce ti je lagal!? Potem pac ta veza itak ni iskrena.. In si zasluzis cimprej izvedet kaj je mislis s to izjavo.. Se ti ne zdi?? Zakaj bi potem sploh se bla z njim, ce si res ne zeli imet otroka, ti pa si ga zelis!? Cimprej prekini to tisino med vama in ga vprasaj madonca.. Sej sta dost stara!! Jezik mata!!

(odgovor članu Katarina-5)
Neposredna povezava do sporočila: 27
4.4.2007 11:16:06   
Anonimen
Ni lepo od njega,da ti je tako osebne stvari povedal pred vsemi,je pa prav,da veš,na čem si,da si ne zidaš gradov v oblakih,ki nimajo trdnih temeljev.Pogovorita se,ali imata iste cilje v prihodnosti,in če ne,kako jih bosta uskaldila.Morda pa ni pravi zate.Razmisli!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
4.4.2007 11:32:27   
Naty_ka
Prosim lepo, ne me sedaj linčat, a se mi zdi, da ste iz muhe naredile slona.  Moški marsikaj rečejo in tega ne mislijo. Marsikaj mislijo in tega ne rečejo. Če se boš za vsako besedo tako obremenjevala, potem ne boš daleč prišla. Jaz sem enkrat mojemu -že pred leti- v navalu jeze rekla da ga niti slučajno ne želim imeti za očeta svojih otrok. user posted image  Pa nisem tako mislila. Pa me je razumel. Oz. vedel je da ne mislim resno. Pa ni bilo ne jeze in ne solz.

Glede na to, da je to rekel v prisotnosti drugih ljudi, se mi ne zdi tak kritično. Jaz bi se bolj sekirala, če bi mi to rekel ko bi se pogovarjala samo midva in bi recimo delala neke dolgoročne načrte in bi mi rekel da noče otrok. Ali pa da bi mi non stop ponavljal da noče otrok. Ne vem no. Tu se mi pa pojavlja vprašanje koliko se vidva sploh pogovarjata med sabo?
Pa če praviš da se je še opravičeval in da ni bilo mišljeno tako kot je zvenelo, se mi zdi da pretiravaš.
A ti nikoli ne izrečeš nekaj kar ne misliš ali pa celo zveni drugače kot bi moralo? Pa misliš da takrat nikogar ne prizadeneš?
Malo boš morala pri sebi pošlihtat. Z tvojim pa se pogovori in mu povej da naj ne daje takih izjav, če si tako občutljiva.

Pa upam da nisem povzročila hude krvi... user posted image

< Sporočilo je popravil Naty_ka -- 4.4.2007 11:33:43 >

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
4.4.2007 11:47:21   
Anonimen
Meni je moj mož tudi še par let nazaj rekel da ni pripravljen na otroka, da nebi imel......pa sem počakala da si "premisli" in ga pamet srečauser posted image .
Danes sem 17t noseča in skoz trebušček boža, pa posluša če se kaj sliši in komaj čaka da pride na svet. Pa je star 27 let.
Ti pa nehaj tihe trenutke imet, lepo se vsedita in se pogovorita, naj ti pove kaj je s tem mislil. Pa brez izsiljevanja in joka, ker to še nikoli ni nikamor pripeljalo. Mogoče je samo nekaj butnil, kolikorat sem sama rekla da ne bom imela otrok ker so samo strošek, pa naspat se ne moreš, pa večne skrbi.....Človek pač marsikdaj kaj reče, pa ni tako mišljeno kot najprej zveni.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
4.4.2007 11:48:53   
baguSka
Tu se mi pa pojavlja vprašanje koliko se vidva sploh pogovarjata med sabo?

Tocno tako.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 31
4.4.2007 11:50:04   
Anonimen
Aja, ne dolgo nazaj je mož butnil pred mojimi sorodniki "da kaj mu je blo tega treba da se je poročil". Pa sva poročena še ne 5 mesecev. Pa ga najprej prestrelim s pogledom, pol pa se nasmejim in rečem "samo res". In se cela miza začne smejat.
Lahko bi pa se vstala od mize in se šla cmerat v sobo in naredila celo sceno.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
4.4.2007 11:54:32   
Anonimen
A se o tem prej nikoli nista pogovarjala sama?Kar pred vsemi je to izjavil,ne,da bi ti sploh vedela zato?
Potem se mi zdi,da ni resen kljub svojim letom.
Saj pa kaj takega se namreč pogovori prej ne pa kar pred rodbino.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
4.4.2007 11:55:43   
baguSka

Ja sej res!! Zakaj pa nisi????user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
4.4.2007 11:57:24   
Dejča
Po moje ste ga pa vsi pri omizju najedali z user posted image  in mu je prekipelo. Ugibam? Tudi sama se spomnim, kako je šla meni na živce tema o otrocih, preden sem kakšnega imela. Če do 30. nisem hotela imeti otrok, je bila to predvsem najina odločitev - na srečo sva bila oba istih misli. Če pa je butnil kar tja v en dan - v kar pa dvomim - je pa malo čuden, da gre to pred publiko blekniti. Vendar bolj verjamem, da mu z user posted image  stalno težiš - ti in sorodniki, pa se ni mogel več zadržati. Se zgodi - zato se raje pogovorita. Mogoče bi pa rad, da ti prej dokončaš študij, si najdeš redno zaposlitev. Tudi jaz ne bi šla v "projekt" otrok kar brez neke stabilnosti. Ljudje smo si pač različni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
4.4.2007 11:58:01   
baguSka
U bistvu me zdej ze zelo 'skrbi' kaj ta vajin "tihi dogovor" sploh pomeni...? Da nihce drug ne ve za to, al da tud vidva ne vesta za to!? Da se u bistvu sploh se nista pogovarjala, ampak vsak pri sebi ve kako bo...?? Ker mam obcutek, da gre bolj za tole drugo...

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 36
4.4.2007 12:01:41   
Anonimen
Ja mogoče pa ima res otroke že od prej nič ni povedala o tem tudi me ne briga ampak noče potem več imeti.Po mojem ali pa res ni resen.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
4.4.2007 12:03:33   
Rožica I
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

Da nihce drug ne ve za to, al da tud vidva ne vesta za to!?
---------------------
Baguška, pa ti si prava opica, veš user posted image user posted image user posted image

ROŽICA

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 38
4.4.2007 12:16:06   
srki
Menim, da ni to nobena katastrofa, če je to rekel. Če pa ti je rekel, da ne bo imel otrok, ker vama ne uspe, da zanosiš in da si ti krvia, to pa je malo mimo.

Saj bo bolje, ne kuhajte trme zaradi tega, ni vredno. So res še hujši problemi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 39
4.4.2007 13:06:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

Ja sej res!! Zakaj pa nisi????user posted image

Samo res ej, drugič bom probala s cmeranjem in delanjem scene...mogoče pa potem dobim veliko čokolado z lešniki v opravičilo, samo da že enkrat nehamuser posted image .

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
4.4.2007 13:31:41   
bini
zdej ste pa ene tukaj postale blazno nesramne do punce, ki je rabila tolažbo...
in kaj če se je razjokala??? nekateri pač v šoku tako odreagirajo - pa kaj, tudi jok je način izražanja čustev...

glede same situacije... velik so ti punce že povedale... oprostite, ampak meni osebno so bili otroci že od nekdaj zelo pomemben del debate  med mano in mojim dragim - sva se od nekdaj strinjala, da jih bova imela kmalu... ampak če se dva o tako pomembni stvari ne strinjata, potem stvari težko ok tečejo... imam kolegico, ki jo je njen dragi 3 leta potem ko sta si uredila stanovanje in vse ... nategoval, da si želi otrok, ampak kdaj, ji pa ni hotel povedat - a ona nej bi ga pa čakala do neskončnosti... no, potem je hvala bogu spakirala in šla...

vsak človek si zasluži spoštljivega odnosa in vsak odnos mora temeljit na pogovoru - moj nasvet je, temeljit pogovor, potem mogoče nekajmesečni razmislek iz obeh strani in potem odločitev - verjetno predvsem s tvoje strani, če bo ostal neomajen glede otrok... ker jaz osebno sigurno ne bi nekoga par let čakala, da si premisli.....

srečno user posted image

Svet je lep!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 41
4.4.2007 14:18:31   
tulip
Verjamem da te je prizadelo, tudi mene bi...
Kaj pa če je kaj zvedel, da je bolan ali kaj takega, da jih mogoče ne more imet in je zato tako reagiral pri pogovoru o otrocih?
Ne vem, samo ugibam...

(odgovor članu bini)
Neposredna povezava do sporočila: 42
4.4.2007 14:36:28   
ElaM
Meni se tudi zdi, da je tvoj sit vprašanj v stilu, kdaj bo dojenček.
Pri nama je bila situacija obratna, on bi ga imel že pri 25-ih, jaz sem bila tista, ki je bremzala. Potem, ko sva bila oba za, sva začela delat na tem "projektu". Otrok je bil načrtovan in je ljubljen, pa je še zdaj včasih težko.
Moj nasvet, pogovorita se , potem mu pa nekaj časa ne omenjaj dojenčkov. Pa se bo omehčal prej ali slej.user posted image

:)

(odgovor članu tulip)
Neposredna povezava do sporočila: 43
4.4.2007 23:36:20   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: tulip

Verjamem da te je prizadelo, tudi mene bi...
Kaj pa če je kaj zvedel, da je bolan ali kaj takega, da jih mogoče ne more imet in je zato tako reagiral pri pogovoru o otrocih?
Ne vem, samo ugibam...

Po reakciji bi prej rekla, da je bleknil nekaj o tem kako ona me more/ni sposobna: imeti /zanositi/donositi otroka... Ocitek njeni biološki "ženskosti"....
Edino v tem kontekstu mi je ta njena reakcija in bolecina jasna in razumljiva. Kot tudi njeno izogibanje, da bi natancno povedala kaj je rekel.

(odgovor članu tulip)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   Zelo me je prizadelo
5.4.2007 7:20:25   
srki
Evo, tako tudi jaz mislim. Če bi samo rekel, da ne bo več otrok imel, verjamem, da tudi anonimne ne bi tako prizadelo, tako da mislim, da so bile še druge besede vmes.

Ampak upam, da bosta rešila zagato in se imela rada kljub vsemu, kar je pač ozadje te zgodbe.

< Sporočilo je popravil wahoo -- 5.4.2007 7:31:43 >

(odgovor članu Misek)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: Zelo me je prizadelo
5.4.2007 10:36:57   
piščanc
jaz sem bila prepričana, da ne bom imela kmalu otrok. enostavno nisem znala z njimi, niti nisem bila blizu otrok. pa najprej študij...partner je bil starejši, zelo pripravljen imeti otroke. to sem vedela in jaz sem bila tista, ki sem bremzala kar nekaj let. pač nisem bila še pripravljena. in najbrž sem ga kdaj tudi prizadela, ko sem rekla, da si še ne želim imeti kmalu otrok (ko so vsi na kupu spraševali kdaj, kdaj). pa je prišel dan, ko me je prijelo (obisk pri visoko noseči prijateljici) in čez pol leta sva že božala moj trebušček, sedaj imava dva nadebudneža, diploma pa še čaka

ti pa se moraš vprašati, ali je vajin odnos popolen, pripravljen na nove podvige, ker to je prva vzpodbuda, da si nekdo želi otroke

če si jih res ne želi, ti pa, potem je čas za zamenjavo partnerja, ker so vajine želje o življenju drugačne

iz malega zraste veliko

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 46
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?