|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zelo me je prizadelo
4.4.2007 10:07:37   
Anonimen
Zadnjič je moj izjavil nekaj, kar me je tako prizadelo, da sem jokala kot dež.user posted image   nisem mu mogla dati niti lubčka. srce me je bolelo, saj je izjavil tisto kar je potrdilo moje bojazni ( nič v zvezi z drugo ali kaj podobnega) ampak v zvezi z najinim družinskim življenjemuser posted image otroci in tako naprej. Seveda se mi je opravičeval in da je narobe zvenelo in podobno, sej mogoče ras, ampak jaz sem še vedno tako razočarana ko samo pomislim na to.
Naj huje pa je to da je to izjavil ko smo meli obiske...tašča in ostala raja...seveda nisem mogla zadržati solz in sem se pač zaprla v sobo, iz katere se je definitivno slišalo kaj se dogaja, ker sem user posted image  kot malo dete...

kaj naj naredim da bom to čimprej pozabila? prebolela?  
trenutno se pogovarjava vendar bol tako...tisto kar je nujno...

upam da me kdo razume!

< Sporočilo je popravil wahoo -- 5.4.2007 7:31:09 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ZELO ME JE PRIZADELO
4.4.2007 10:09:32   
Anonimen
Ja kaj ti je pa rekel pred vsemi, da ne bo imel otrok in podobno ali da jih ne misli imeti? Kaj takšenga?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
4.4.2007 10:09:51   
Anonimen
Težko te bomo razumeli,če ne vemo kaj je rekel.Morda bo lažje,če boš povedala.Karkoli je rekel,ni bilo lepo,da je to storil pred občinstvom.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
4.4.2007 10:10:37   
Anonimen
ja v takem smislu...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
4.4.2007 10:11:16   
Anonimen
upam da me kdo razume!

Ne razumem, boš morala pa kaj več povedati, kaj je bilo, če hočeš.

Ne razumem, ker mene ne bi mogel tako sprovocirti, da bi pred gosti pobegnilo v sobo in jokala kot otrok. Japajade.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
4.4.2007 10:11:58   
Anonimen
Ja, to ne bi smel, sploh se peteliniti pred občinstvom, to je najlažja, kajne?

Ja pa sta vidva recimo planirala skupno družino, otroke in vse to, ali sta že kaj rekla, dorekla v tem smislu?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
4.4.2007 10:12:05   
SKORPION
Odvisno kaj ti je takšnega rekel....če boš hotela napisati (sama se odloči), ti bom lahko povedala svoje mnenje oz. kako bi jaz reagirala user posted image

Vedno je bolje obžalovati nekaj,
kar si storil,
kot pa nekaj,
česar nisi!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.4.2007 10:12:41   
Anonimen
rakel je da noče met otrok...v tem kontekstu

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
4.4.2007 10:13:07   
Anonimen
A že imata kakšnega otroka, pa bi ti rada še, on pa ne?

(odgovor članu SKORPION)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
4.4.2007 10:13:29   
Anonimen
Ok. Se je ustrašil verjetno, tako kot večina petelinov.

Kako pa je tašča reagirala, zate vemo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
4.4.2007 10:18:10   
Katarina-5
žal zaradi drugih okoliščin ne morem napisati kaj točno je rekel....in tudi ne pričakujem da me boste vsi razumeli kaj želim povedati...

imela sva tak tihi dogovor glede otrok...vendar ne vem kak bo zdaj naprej....

al bina če so čustva dovolj prizadeta se lahko joče kot otrok. nisem bila sprovucirana, ampak je to prišlo kot iz topa...buufff...pol pa sam čuden spogled pol pa nisem mogla zadržat...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
4.4.2007 10:19:33   
Anonimen
a da jih noče več met al da jih noče sploh met?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
4.4.2007 10:21:14   
Anonimen
Katarina, jaz te nekako razume, verjetno si imela svojo predstavo, sanje o vaju, o družini o prihodnosti, sedaj pa si dobila BUM oziroma kontro vsemu temu. Imam prav?

Verjetno res nit ako misli. Pogovori se z njim ne kuha mule, povej, kaj pričakuješ o dnjega, kaj čutiš glede vaju, glede vsega skupaj, glede prihodnosti, da imaš pričakovanja in podobno.  

(odgovor članu Katarina-5)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
4.4.2007 10:24:00   
Anonimen
A on že ima otroke od prej?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
4.4.2007 10:28:37   
Katarina-5
anonimen....veš kak mi je blo groza...cel svet se mi je podr...sej vem da ni konec sveta, sam ko pa tako boli! poskušam se normalno pogovarjat, sam mi kar naprej skače to v misel...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
4.4.2007 10:30:50   
Anonimen
Katarina, morda pa smao še ni pripravljen na otroke. Splčišni, sprašuje, če ima on že od prej otroke, lahko poveš tudi kaj več: koliko sta stara lai živita skupaj, koliko časa že, kako se drugače razumeta, imata službe in še kaj. Potem je lažje soditi, ker deci velikokrat bleknejo kar nekaj tja v tri dni, blebetajo pač, tudi take stvai, ki nas prizadenejo. Samo oni tega ne morejo razumeti, ker so prenerodni, presmotani.

Neposredna povezava do sporočila: 16
4.4.2007 10:31:11   
Mina1
anonimen....veš kak mi je blo groza...cel svet se mi je podr...sej vem da ni konec sveta, sam ko pa tako boli! poskušam se normalno pogovarjat, sam mi kar naprej skače to v misel...

Ma te res razumem. Imaš svoje misli v glavi, sanje, pričakuješ in načrtuješ, upaš, potem ti pa lahko en stavek (četudi ni tako mislil) pokvari vse.

Zato ti res predlagam, da se pogovarjata o tem, pogovorita, povej, da te je prizadelo in tako.

Držim pesti, da bo vse v redu, da ni mislil tako, kot si ti vzela. Kaj pa so ostali rekli na to?

I don't care what they say, I just wanna live my life

Neposredna povezava do sporočila: 17
4.4.2007 10:33:49   
Katarina-5
nastala je tišina...vsi so utihnili. še njegova mama ni mela kaj za povedat, ko je ponavadi navita ko radio. potam so se pa po hitrem postopku vstali in šli.

(odgovor članu Mina1)
Neposredna povezava do sporočila: 18
4.4.2007 10:36:01   
Mina1
Ojej...glej Katarina, če se boš sedaj zaprla vase, ne boš s tem nič rešila. Povej mu kaj in kako. Kakšen odnos pa imata s taščo, če imata v redu komunikacijo, ji povej, kako se počutiš, če pa sta na distanci, pa niti pod razno ne drezaj v taščo.

Predvsem se že danes pogovori s fantom, partnerejm, možem (kaj pa vem) tako kot si nam.

Neposredna povezava do sporočila: 19
4.4.2007 10:38:23   
Katarina-5
s taščo se ful dobrorazumeva (zaenkrat) in sva se tudi pogovarjali potem o tej čudni izjavi....in je rekla da je še njo zabolelo, kak je šele mene.

(odgovor članu Mina1)
Neposredna povezava do sporočila: 20
4.4.2007 10:40:46   
Anonimen
Koliko sta pa stara, ti pa tvoj? Mogoče pa res še ni pripravljen na otroka. A sta se že kaj pogovarjala o tem kdaj prej, o družinici in to?

Neposredna povezava do sporočila: 21
4.4.2007 10:48:05   
Katarina-5
dovolj je star..29. jaz sicer zaključujem študij, ampak zase vem da sem dovolj zrela...čeprav bodo zdaj leteli očitki...sam tak je. tak na tiho sva se že pogovarjala o tem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
4.4.2007 10:49:46   
Anonimen
 A JE TO SPET ENA ZAJ.user posted image ....??

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
4.4.2007 10:50:07   
baguSka
Draga Katarinca..

Mislim da si ti vse skupi prevec zenes k srcu.. Zarad ene take izjave vse postavit na kocko!? Se ti ne zdi partner vreden pogovora??? Ce se mujata zarad ene take stvari, kaj potem sele bo...!? To mene bl skrbi.. Mi ne vemo nicesar. Samo ti si tista, ki bi to mogla vedet. Kaj je rekel, kako je rekel in zakaj je to rekel. Mogoce si bla pa ti tista, ki se njega sprovocirala!!!??? In je bla potem njegova reakcija taka.. Verjetno ni kar tko v tri dni bleknil kaj takega...? Ne? Taka izjava je lahko kvecjemu rekakcija na nekaj.. in to moras ti vedet kaj ste imeli in kaj se je zgodil takrat.. Ljudje marsikaj takega recemo ko burno reagiramo.. ko nam v tistem trenutku nekaj ne pase, pa ceprav drugace sploh ne mislimo tako..!! A ti se pa vedno kontroliras?? Cisto vedno?? No, tezko, zelo tezko verjamem.. da nisi se nikoli rekla neki, kar drugace nebi.. In torej zakaj mu tako zamerit? Ker je tako reagiral v tisti situaciji? Brezveze.. Raje ga vprasaj zaboga, sej sta partnerja!! Vprasaj ga, da bos vedla zakaj je to reku in ce resno misli!! Ali pa se bos rajsi se naprej sprasevala, bila v negotovosti in bila tako zalostna in potrta!? Skodo vama delas.. upam da ves to. Torej cimprej popravi to. To je moj predlog.

Neposredna povezava do sporočila: 24
   Zelo me je prizadelo
4.4.2007 10:50:34   
Mina1
Verjetno se je malo ustrašil. Seveda je tako, da morata biti zavestno oba za otroka, ko pride čas za to.

Upam, da uredita, da bo obema lepo in obema prav.

< Sporočilo je popravil wahoo -- 5.4.2007 7:31:21 >

Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?