gaja*
|
Pozdravljene Midve z Gajo še vedno prebediva velik del noči. Vedno se dojiva tako, da mi popije celo dojko (ali pa jaz vsaj mislim, da mi jo ). Ah, jaz nisem več dovolj pametna za te zadeve Se pa trudim Zadnjič, ko mi je patronažna rekla, naj probam ne jest sira, se mi zdi, da je bilo malo boljši, čeprav zdaj je pa mala dobila take rdeče pikice po čelu, tak da sem zgleda spet kaj takega pojedla, ko ne bi smela... A se ve ful pazite pri hrani?? Jaz se ful, sploh ne vem, kaj naj še takega jem, da male ne bi matralo... Največ težav imamo od osmih zvečer pa tja do polnoči, pa potem od štirih zjutraj naprej do poldneva... Zdaj npr. spi ko , jo že malo čakam, da , ker bo počasi lačna... Čez dan so vsi jezni, ker spi ko top in je ne morejo nosit po rokah... Pa Nikoli je ne vidijo, kak gor gleda... Sej jim rečem, naj pridejo ponoči ali pa zgodaj zjutraj, takrat je mala še posebej budna in gleeeeda na široko Drugače pa smo vredu. Jaz sem zelo srečna, da imam deklico že pri sebi. Vsake tolko časa me prime, da sem čist adijo in še nekako ne morem dojet, da je vse, kar se dogaja, res Res sem vesela, da je moja, da sem jaz njena in da jo imam taaako rada Moja krvavitev že tudi počasi izginja. Nekaj dni sem bila že čisto brez, zdaj pa se mi že dva dni spet malo kaže. Pri meni ni bilo neke ful sile s krvavitvijo... Prvi teden sem samo tak normalno krvavela, zdaj pa imam že 10 dni samo rjav izcedek. Tudi jaz upam, da čisto neha Z Gajo sva ravno danes šli po osebno izkaznico, tako da jo bova že kmalu dobili Komaj čakam, da bomo lahko šli kam malo dlje... Naši imajo prikolico v Novigradu, tak da bo letos prikolica aktualna. Mogoče že za prvega maja... Lahko bi šli malo pokukat (čeprav ne vemo, če bo naš ati imel kaj fraj, ker je bil zdaj z nama...) Imejte se lepo, izkoristite sonček