Kaštrun
|
OPA punce! Sedim, sediiiim!!!! Sicer le na levi ritnici, vendar bolje to kot nič! Ravno kopali smo se - drugič - tokrat z milom. Se je drla kot "jeshar", ko jo je patronažna oblačila. Zdaj pa spi pod oknom z dudo v ustih pa neki godrnja. Po moje ji ni jasno zakaj iz dude nič ne priteče. hariba je moj mož rekel, da bi imel čim prej drugega. Pa zdej ko mene veliiiko manj vse boli (rezen kolkov na katerih ne morem biti na eni strani več kot 15 min) se tudi jaz strinjam. Prve tri dni pa nisem bla glih prepričana! PUNCE, ko zdaj nazaj pogledam na moj porod, mi gre še vedno na jok. Se nisem zavedala, da gre ženska lahko tako "čez samo sebe"! Sicer 6 urni porod pri prvorodki je kar hiter, vendar sem se jaz z iztisom matrala več kot 2 uri (enkrat bom napisala porodno zgodbo). Ampak je res kar govorijo. V sekundi pozabiš na vse. Povedati vam hočem samo to: Vse po vrsti ste CARICE in vsem mamam kapo dol ! Za vse kar delajo in so naredile za nas naše mame in za vse, za kar se mi trudimo za naše otroke... moram reči samo to - ŽENSKE DOBRE SMO! Midve nimava še nobenih problemov kar se tiče krčov in rdeče ritke, samo poliva veliko. Patronažna je rekla, da naj jo hranim pred in po previjanju, vendar imam občutek, da se potem naje "do mrtvega" in potem samo poliva. Tako da jo zdaj hranim samo pred previjanjem in potem če res fejst joka. Drugače pa ne. Ritka je še v redu, le rokavice ji moram dajati gor, ker se čisto cela popraska. Danes smo se tehtali. 3570g, tako da se še vedno borimo da pridemo na porodno težo (3600g). Podnevi jo zbujam na 3 ure, da jeva, ponoči smo pa danes spali od 11-3 in od 4-8ih. Lučka! Aja, a slučajno katerih stvari ne jeste? Jaz se izogibam: čokoladi (ker me je že tako strah iti na WC ), jagodam, lešnikom, orehom in medu ter jajcem. Sicer pa jem vse, tudi sveže sadje. Sem tudi v porodnišnici dobila vse za jest, tretji dan tudi pomarančo, pa dva kivija, vsak dan pa jabolko. Toliko na hitro. Sem se kar razpisala. Sem tako vesela, da lahko sedim Zdaj pa moram pod tuš in nekaj pojest, predno se naša frača zbudi. Čav!