*piškotek*
|
MojcaB: upam da sta s prijateljico lepo praznovali RD Lilka in Taška30: dobri sta glede službe, no saj če te delo veseli je to super in oh in sploh, samo mene moje delo nič več ne vleče naprej in sem že pomislila (nisem še začela razmišljati preveč) o tem da bi začela delati kaj drugega, samo pojma nimam kaj, ker me nič pretiranega ne veseli Saj vem mogoče sem čudna, ampak tako pač je. Delo po 4 ure: pri meni ne pride v poštev, ker rabim vsak evro, pa še drugače imam delo organizirano in ravno tako razmišljam, da gredo otroci res ponavadi ravno okoli 12 ure spat in je brez smisla ga ravno takrat jemat ven. Pri mojem delu pa itak v 4 urah ne narediš ravno veliko oz. vsaj meni je zoprno stavri puščat samo na pol narejene. Tinkibinki79: kako sta z Aljažem opravila pri zdravniku? Valika: Ja saj sem pol razmišljala, pa se mi je dozdevalo da si iz Ljutomera, samo glih čisto 100% pa nisem bila. No, saj nič hudega če ne poznaš, sem pač samo tako vprašala, ker je svet bolj "majhen" pa se nikoli ne ve. No tako sva se nekako tudi z našo Mojčco spoznali , a ne Mojčca??? Lonib: ja, pol sem pa nekaj zamešala s temi policaji, saj sem jih takrat itak samo na pol poslušala, ker sem bila jezna kot , ampak vem pa da sta rekla da sta z nekega centra, ker sem jih vprašala s katere postaje sta (pa sem itak da pozabila ) Pa želim ti da bi tokrat "servis" uspešno opravila. Hariba: tudi jaz držim pesti, da začne mala vsaj piti, hrana bo že počakala, važno je da začne pit, čeprav vem da ti ni vseeno tudi če nič ne je, je potem že vsaka žlička veliko veselje Alessa: držim pesti, da bo z Anelom čimprej vse ok. Tema o : pa saj to je pomoje samo tako, malo v razvedrilo, da si povemo, da se mogoče malo boljše počutimo, da ni vedno samo "resna" tematika, da se malo "spodbujamo" k posteljni telovadbi No s snegom pri nas ni nič, nič se še ne bomo sankali. No mi je pa všeč, da ga pa na cestah ne bo in na pločnikih in ... Bo pomoje manj problemov Naš je sedajle končno zapal po 25 minutnem uspavanju (no, se malo joka, malo smeji, malo stoji, malo skače po posteljici, malo pije, malo dudo popravljava, da se potem končno enkrat umiri in zaspi) Upam da bo vsaj malo dlje spal kot prvo rundo, ko je spal samo pol ure in je bil ves siten že ko se je zbudil. Jaz pa šibam dat prat cunje in pripravit za kosilo.