|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
3.1.2008 11:26:59   
mojčca
NO, midva sva nazaj in sva preživela terapijo. Malo se je jokcal, ampak je bilo za zdržati. Je bil ponoči bolj glasen.

Mojca B, Matic nima driske tako da ne vem, kaj ga muči.

Valika, Lari vse naj za 9 mesecev user posted image .

Janca, tudi Tilnu želim vse naj za 9 mesecev user posted image .

Taška, a si že odpakirala potovalke in pospravila darilne vrečke??

Piškotek, dobrodošla nazaj med čvekicami.

Lonib, kdaj imaš pa ti servis???

Lilka, kje pa delaš, če ni skrivnost???? Glede na tvoje pisanje bi rekla, da imaš bolj odgovorna delovno mesto oz. bolj vodilno.

Delo po 4 ure: po eni strani bi to izkoristila z veseljem, po drugi strani pa ni možnosti, ker imava oba kredite in nama vsak euro prav pride.

user posted image user posted image user posted image : punce, kar se tega tiče, ste pa letos pridne. Ja nič, se bom morala tudi jaz bolj potruditi oz. midva, ker sama sebi ne koristim prav veliko.

Matic spi, Manca pa se na kavču pritožuje na veliko, pa bi gledala Nodija, pa Smrkce, čez dve minuti že Kekca. Ja, je že skoraj zdrava in je že čisto taprava, to pomeni, zgovorna, se pritožuje, če ji kaj ni prav, hoče ukazovati user posted image user posted image user posted image .

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
3.1.2008 11:40:22   
hariba
Zoja noče nič jest in pit,ne vode, ne čaja, ne zelo tekoče korenčkove juhe z cvetačo ne same zmiksane banane, ne pomešane z jogurtom in sladkane, tudi jabolčno čežano ne.  Ne vem, kaj bo če ne bo hotela nič, sem že čisto obupana. Da bi ji lahko z gazico namočeno v žajblov čaj sprala usta ni šans, začne zverinsko kričat in se zvijat, tudi, ko sem ji poskušala usta odpret in vsilit malo juhe ali vsaj vode.Čudno, da je pa sicer dobre volje, se je prej pol ure z mano na tleh igrala, zdaj pa hodi z oprijemanjem ob kavču.
služba ja jaz pa ravno danes iz službe dobila za udeležbo na 3 dnevnem seminarju v začetku februarja. Šit! Kaj pa vem včasih me zagrabi in bi šla takoj v službo, drugič si pa spet mislim, pa saj ni atko slabo doma. Največjo željo it nazaj sem imela avgusta. Zdaj sem se ap nekako navadila doma in bi kar eš kak mesec porodniške podaljšala, če bi bilo možnouser posted image . Jaz načeloma sicer delam dopoldan, a imam velikokrat še popoldan obveznosti, no moram nazaj v službo, tudi v poznih večernih urah, pa kadar grem službeno v Lj tudi nisem ob 15h že doma. Tako da me akr skrbi ako bova usklajevala, ker moj ponavadi dela cele dneve-
Zdaj se pa Zoja joče.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
3.1.2008 11:48:15   
hariba
Njeni ključi so  se ji je zataknili na sedežni in jih ni mogla izvleči, zato je bil jok.
Jaz tudi Tilnu in Lari čestitam za 9 mesecev user posted image user posted image .
Kar se pauser posted image  pa še letos ni bilo pri nava nič. Je bilo včeraj v planu, samo je najin maliuser posted image  user posted image  in ni bilo šans. Ko je ob 1h končno zaspala pa res ni bilo več volje. No bo že bolje. 

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 3378
3.1.2008 11:49:08   
smotka lonib
Mojčca!

Mene jutri čaka servis. Sem kr mal živčna. Me malo skrbi, ker sem enkrat že imela neke spremembe na materničnem vratu in sem pol mogla še enkrat na odvzem brisa. Bo šla z mano in z mojim (Zala gre tud zraven) še mama, ki ima pri tem ginekologu mamografijo. Je super, ker ima ambulanto za oboje.

Hariba!
Za Zojo pa pošiljam enga  user posted image   , da se čimprej pozdravi.

Moram nehat, ker moram poklicat ginekologa, če jutri res dela, da si ni slučajno premislil.

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 3379
3.1.2008 12:07:01   
taška30
IZVIRNO SPOROČILO: mojčca

Manca pa se na kavču pritožuje na veliko, pa bi gledala Nodija, pa Smrkce, čez dve minuti že Kekca.

He, he, kako je meni tole znano.user posted image  To je pri nas znak, da se Manca hudo, hudo dolgočasi in sama ne ve kaj bi s sabo počela. Seveda kadar je doma na bolniški.
Včasih takole razmišljam (sploh zdaj ko je bilA na počitnicah in kaj so vse dol počeli), kako je takšna majhna razlika med otroci pravzaprav nepravična do starejšega, sploh če imaš zelo zaposlenega dedca. Kaj vse bi lahko z Manco počeli, če ne bi imeli še dojenčka, zunaj na snegu bi bili po več ur, okoli vandrali, se doma igrali tisoč in eno stvar, tako pa je v glavnem vse prilagojeno Juliji, njenemu spanju, hranjenju, ukvarjanju, vozičkanju itd...ampak tako pač je.user posted image

Hariba, želim, da Zoja čimprej začne vsaj piti, hrana bo že počakala.

Služba: ja, v bistvu se je že malo veselim, čeprav niti pol toliko kot prvič, ko sem res že komaj, komaj dočakala konec porodniške. Iz istih razlogov kot Lilka, dost imam sama sebe v tej popacani trenirki z zaležano frizuro in v samih kašicah, juhicah in plenicah.user posted image Delo na 4 ure ne pride v poštev, prvič imam tako naravo dela, da so aktivnosti čez cel delavnik (sestanki...) in si ne predstavljam, da bi ob 12-ih vsajk dan že odšla, pa tudi otroci itak spijo od cca. 12-15-ih ponavadi tako da je vseeno če spijo pri varuški oz. v vrtcu.

Sem pa ravno prejle poklicala bivšo Mancino varuško in je rekla da lahko čuva še Julijo od aprila do septembra. Juhej, sem ful vesela, ena skrb manj, pa še poznam jo že in ji zaupam.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3380
3.1.2008 12:10:06   
ALESSA
Ojla!
user posted image user posted image user posted image
lilka in hariba: Anel od včeraj popoldan ni nič bruhal. Spal je celo noč, razen 1x sem mu mogla dati dudo. Spal je do 08.30. Jest še ni hotel ničesar, ob 11.30 sem mu pa ponudla flašo z mlekom pa je spil samo 50 ml. Pa čaj pije. Vročine zaenkrat nima, bom videla kaj bo popoldan. Upam, da je ne bo imel  in tudi kakal še ni danes.

RD: Vsi, ki praznujete vse naj, naj...

Se še beremo!

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 3381
3.1.2008 12:13:04   
taška30
user posted image Ha, ha, kolk smo dobre. Zdaj dnevno poleg poročanja o tem, kakšna je bila noč in kaj bomo pripravile za kosilo, poročamo še o tem a smo user posted image  al ne.user posted image
Mi letos tudi še nismo, ni bilo prilike, dva dni pri tašči, včeraj pa smo imeli obisk do polnoči. Ja, ja, sami izgovori, vemuser posted image ...po pravici, zdajle sem v 'tistih dneh' (tanevarnih), Mirena pa še počiva v omari, tako da...imam tudi malo psihične zavore v glavi. Moj mi pa že cel teden navija za tatretjo sestrico (ne vem kaj mu je spet v glavo udarilo), tako da...mu ne zaupam 100%.user posted image user posted image

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 3382
3.1.2008 13:12:07   
mojčca
Mi pa včeraj nismo user posted image , mi pa včeraj nismo user posted image  .

No, danes je prav prekrasen dan. Manca je šla pred pol ure spat, no, do sedajle je bila tišina, potem pa se je začela nekaj oglašati in ona lepo vstane v postelji in mi reče: sem že vstala. Tudi oči ni zaprla, jaz pa kao če je pol ure tiho peljem, da je spala. No, od kar sem šla ven in sobe pa joka v sobi in kliče: mami, prid sem, pomagaj mi.

Matic mi je zaspal, ko sva šla iz terapije domov, sedaj pa nič ne deluje, da bi imel mogoče namen za kakšne pol ure zaspati.

Počasi bo treba kuhati kosilo za mene in Matica, Manca pa danes spet nič ne je.

Ne boste verjele, kakšno muziko poslušam danes: dalmatinske. Mene že vleče na morje, smrekco bi najrajši kar podrla, ker nam dela samo gužvo, pa še ful odpadajo iglice.

Grem pomiriti taveliko.

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 3383
3.1.2008 13:12:30   
*piškotek*
MojcaB: upam da sta s prijateljico lepo praznovali RD user posted image

Lilka in Taška30: dobri sta glede službe, no saj če te delo veseli je to super in oh in sploh, samo mene moje delo nič več ne vleče naprej in sem že pomislila (nisem še začela razmišljati preveč) o tem da  bi začela delati kaj drugega, samo pojma nimam kaj, ker me nič pretiranega ne veseli user posted image user posted image user posted image  Saj vem mogoče sem čudna, ampak tako pač je.

Delo po 4 ure: pri meni ne pride v poštev, ker rabim vsak evro, pa še drugače imam delo organizirano in ravno tako razmišljam, da gredo otroci res ponavadi ravno okoli 12 ure spat in je brez smisla ga ravno takrat jemat ven. Pri mojem delu pa itak v 4 urah ne narediš ravno veliko oz. vsaj meni je zoprno stavri puščat samo na pol narejene.user posted image

Tinkibinki79: kako sta z Aljažem opravila pri zdravniku?

Valika: Ja saj sem pol razmišljala, pa se mi je dozdevalo da si iz Ljutomera, samo glih čisto 100% pa nisem bila. No, saj nič hudega če ne poznaš, sem pač samo tako vprašala, ker je svet bolj "majhen" pa se nikoli ne ve. No tako sva se nekako tudi z našo Mojčco spoznali user posted image user posted image user posted image , a ne Mojčca??? user posted image user posted image user posted image

Lonib: ja, pol sem pa nekaj zamešala s temi policaji, saj sem jih takrat itak samo na pol poslušala, ker sem bila jezna kot user posted image , ampak vem pa da sta rekla da sta z nekega centra, ker sem jih vprašala s katere postaje sta (pa sem itak da pozabila user posted image user posted image user posted image )
Pa želim ti da bi tokrat "servis" uspešno opravila. user posted image

Hariba: tudi jaz držim pesti, da začne mala vsaj piti, hrana bo že počakala, važno je da začne pit, čeprav vem da ti ni vseeno tudi če nič ne je, je potem že vsaka žlička veliko veselje

Alessa: držim pesti, da bo z Anelom čimprej vse ok.

Tema o user posted image : pa saj to je pomoje samo tako, malo v razvedrilo, da si povemo, da se mogoče malo boljše počutimo, da ni vedno samo "resna" tematika, da se malo "spodbujamo" k posteljni telovadbi  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No s snegom pri nas ni nič, nič se še ne bomo sankali. user posted image  No mi je pa všeč, da ga pa na cestah ne bo in na pločnikih in ... Bo pomoje manj problemov user posted image

Naš user posted image  je sedajle končno zapal po 25 minutnem uspavanju (no, se malo joka, malo smeji, malo stoji, malo skače po posteljici, malo pije, malo dudo popravljava, da se potem končno enkrat umiri in zaspi) Upam da bo vsaj malo dlje spal kot prvo rundo, ko je spal samo pol ure in je bil ves siten že ko se je zbudil.

Jaz pa šibam dat prat cunje in pripravit za kosilo.

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!
------------------------------------

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 3384
3.1.2008 13:15:19   
Anonimen
hojla - sem spet tukaj

alessa - super, da je z anelom malo boljše. v glavnem, da ti pije čaj, da ti ne dehidrira. ostalo pa bo že.

taška30 - ja, imaš prav. ta veliki so kar prikrajšani za veliko stvari. res je vse prilagojeno naši mali user posted image . tako da se mi včasih prav smili - ta starejša mislim.

joj, naša user posted image  se je sedaj že 4x pokakala. in to same zajčje bunkice. od kar sem ji bolj začela dajat ta rižolino v čežano (da bi bilo malo bolj nasitno), imava malo problema pri kakanju. danes sem ji dala sam mičkeno tega rižolinota - toliko da pridema spet na stare tireuser posted image

(odgovor članu ALESSA)
  Neposredna povezava do sporočila: 3385
3.1.2008 13:20:18   
mojčca
IZVIRNO SPOROČILO: taška30

Moj mi pa že cel teden navija za tatretjo sestrico (ne vem kaj mu je spet v glavo udarilo), tako da...mu ne zaupam 100%.user posted image user posted image

Taška, koga se pa čaka, akcija, akcija user posted image user posted image user posted image user posted image . Mojemu tudi na misel ne pride, pa meni tudi ne, da bi se odločili za še enega. Prostorska stiska, rizična nosečnost in podobne zadeve. Ne hvala, trenutno ne bi.

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 3386
3.1.2008 13:22:44   
juniorka
Sem že hotla komentirat, da bi lahko forum preimenovali v bolančki in nasveti... pa sem vesela, da se še kaj takega napiše

IZVIRNO SPOROČILO: taška30

Na hitro sem preletela, pa vidim da imamo veliko bolančkov. Vsem želim, da se čimprej pozdravijo, revčki.
Pri nas smo zdravi (trkam na les

valika in janca- čestitke za 9 mesecev od poroda user posted image , zdaj ste take, kot pred nosečnostjo user posted image - ja tako v knjigah piše, da telo rabi, da se vrne v prejšnje stanjeuser posted image !
Fiziološko imam v stekleni flaški s pumpico- isto kot Mojca B- je v uporabi vsako uro in pumpica za sesalec- jaz kar z usti potegnem- ne vem, od kje se mu jemljeuser posted image , jaz v življenju nisem tolk smrklja vidla..
Moram nehat, se je zbudil-1h15min- rekord zadnjih tednov, dobr da imam Angelcare, ker bi ga pomoje drgač zbudila, ko bi preverjala, če še diha...pa pa

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 3387
3.1.2008 13:36:31   
hariba
Zoja je spila  cek jabolčni frutek. Hvala bogu vsaj to. Potem mi je pa s pomočjo tamalega uspeloZoji usta namazat. Ji je roke držal na trebuhu. Mene je pa v brado brcnilauser posted image . No zdaj pa spi.
taška30 Morda pa v tretje bratec ratauser posted image . Ja jaz te razumem saj moji se tudi počutijo zapostavljene. Z Zojo ne morem v kino in na smučanje kar smo prej počeli in si tudi zdaj to želijo. Mislim da pa ti že prej kot čez 1 leto ne bo več žal za majhno razliko, ker se bosta ful skupaj igrali in tudi skregaliuser posted image . Tako, da za manco tudi prihajajo boljši časi, majn dolgega časauser posted image  za vse.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3388
3.1.2008 13:41:20   
thumbelina
Hej bolj na hitrco bom, ker je naše malo mulo nekam sitno danes...

Tavleika spi, ušesek je ne boli več, sam zdaj pa ful čudno hodi lulat, ponavadi gre dopoldne dvakrat, zdaj je šla pa ene 5x pa čist malo. sam urin je pa čist prozoren. Pa saj je hiconcil tud za sečila, če bi že kaj blo, bi moralo tud to bit okuser posted image .

Naš je pa zdaj odkril darilne bvrečke in jih macafira kot nor. To je zdaj najljubša igrača. Pa kar naj bo, saj jih imamo na tone....

TATRETJI  - no way, mene ne prisili tud ne vem kaj. Imam dost te sekirancije, skoz me nekaj skrbi, Pa še med nosečnostjo se moraš skoz nekaj pazit in pol bog ne daj da iz kakšnega mesa kaj še frišnega teče, je prec panika.... Ej res komaj čakam, da še malo zrasteta, k jaz mam teh viroz poln k... Mož je pa še bolj zato da zapremo štacuno, ker je glih zadnjič pojamral, da ti čist uničijo seks. Kar je total res. Včasih ni blo razloga da ne bi. Ma mi smo vsepovsoduser posted image . Zdaj pa podnevi ne moreš, k te skoz otroci sekirajo, zvečer si pa itak ves zamtran in  se nobenmu nič ne da, pa še tamali skoz nekaj čivka od devete ure dalje... Joj sem se zdajle spomnila, še ko sva bla študenta, sva šla iz ene fešte in sva kr na koncu celovške v eno stransko ulico zapeljala, pa sva kr tam pr semaforju v avtuuser posted image user posted image user posted image user posted image . Jao jao, zdaj pa še kavč ni kukr dobr....

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 3389
3.1.2008 13:44:57   
thumbelina
Aja pa še to: meni se tud tavečja ful smili, ker jo skoz nekaj priganjamo, daj pohiti k se bo pol Matevž zbudu, daj potihem, ker Matevž spi, dej gremo zdle ven ko Matevž spi. Itak da nikamor ne moremo, al eden spi, alp da tadrug in imata total drug red. Ko se eden zbudi, gre tadrugi spat in oba sta sitna če ne spita. Tako da obup. KOmaj čakam,d a še Matevž gre sam 1x na dan spat, da bomo lahk kam šli.... Pa za1x še nič ne kaže, ker je totalen zaspane (2x dnevno po dve uri vkup).

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 3390
3.1.2008 14:03:21   
janca77
ojla,

sem da je konec teh obiskov, sem jih imela do zdele.Pa še Tilna pol vlačjo po rokah, njemu pa to ni všeč.

juniorka res piše da telo rabi 9 mesecev da pride nazaj na tire ampak sam teoretično, praktično ne velja saj zame ne.Še bolj se pa pozna ker nisem dojila skoraj nič, bo po moje služba naredila svoje. Bom rabila skoraj mesec da bom prišla notr - je v tem času polno novosti

glede user posted image :je boljši po porodu in tud Tilen naju pusti pri miru saj lepo spi.Ampak jaz včasih zvečer komaj čakam da se zleknem in zaspim.Zdele je pa tko mož bolan da je mal premora pol bo pa spet user posted image  in nebo nič.Čeprav jaz bi že kar imelauser posted image sam moj prav da je še prekmal, da moram mal v službo.

Delo po štiri ure mi ne pride v poštev, ker imamo največ dela po 12 uri, tako da bom lepo v službi od 7.30 do 15.30

Hvala vsem za čestitke za Tilna, jaz mu želim samo zdravja

Tilen že postaja tečka, moram k njemu. Pa kosilo pripravljat, se beremo kasneje.

Neposredna povezava do sporočila: 3391
3.1.2008 14:13:24   
thumbelina
punce jaz pa komej čakam službo, sam po drugi strani pa upam da mi podaljšajo porodniško zaradi našega štorčka.... star bo 9 mesecev, pa še vedno sedi v stolčku kot en pijanecuser posted image

(odgovor članu janca77)
Neposredna povezava do sporočila: 3392
3.1.2008 14:22:44   
Mojca B
hej, hej..

ja thumbelina študentski cajti.. joj, joj... saj če tkole pomislim sem jaz še kar tko prf.... k takrat... vsake toliko.. pa kaj... a nam ni fino. Zdaj nas otroci in njihovi smrklji pa driske vsake toliko s tira vžejo. drugače pa uživamo.

Jaz sem se odločla, da greva z Igorjem samadva na en podaljšan vikend s smuko. Igor ima nalogo, da nama najde termin. Karte imava itak zastonj - baje, prenočiše pa tud... Krvavec here I come.. sam še dilce moram dobit!!

sicer pa služba ja... Jaz sem jo prej veliko bl resno jemala. Odkar sta pa otroka pa... jah kaj naj rečem. Nič več podaljševanja, pa raznih tečajev... ja tko je to. Itak, da se vsemu ne bom mogla ognit. No ja saj kdaj tud pridejo kaki partnerji pa moraš dva dni z njimi okrog laufat. Ostalo pa... takoj, ko je ura 15.30 šiba julka domov...Pa zarad mene, če se amerikanci na glavo postavjo..včasih se tko smejim, k kak anglež, ki točno ve, da delamo do 15.30 ob 18.00 piše urgent!! A.s.a.p... ma ja...daj no. Saj pol vidiš, da se vse pošlihta, pa so tud vsi zadovoljni... ampak vsak hoče v tem divjem svetu TAKOJ!! konec koncev tko vidiš, da se ne bo nič podrlo, če te ni. Bi pa najraje, da bi nekaj doma začeli pacat in počasi vse v to preusmerili.. bomo videli. kr bo pa bo!!

Jaz tud tuhtam na 4 urce. Mal me daje zarad EUR-čkov... drugače bi pa kr...glede na to, da so me razkurl, ker so mi 10 dni dopusta lanskega brisal. Ja saj vem, da po zakonu bla, bla... ampak samo zato, ker sem jaz degen vztrajala do zadnjega v službi in uvajala namestnico.. halo zdaj boste pa brisali. K itak vem, da bi se dal to mimoreda poštimat. No saj... sve se vrati sve se plati. Saj bodo zdaj vsak čas začel klicart, da naj nazaj pridem čim prej.. pol bojo pa tud teh 10 dni dopusta nazaj prčaral.. čira čara..packi!!!

joj sem se razpištolila a?

l.p.mojca

Gaj - 28.06.2004
Jona - 20.04.2007

(odgovor članu janca77)
Neposredna povezava do sporočila: 3393
3.1.2008 14:23:43   
Mojca B
hariba: če ima ta sor bo verjetno čez dan kr živahna, zvečer bo pa bum na vročini in bo sam spala. Ker tole ne boli, razen če ne pride v stik s hrano. Poskusi ji vodo dat, al pa dojit....... vem pa, da je naš Gaj takrat kar pošteno shujšal...

lilkas: ja tud jaz nimam časa do konca pokadit.. tko pač je...komaj prižgem, pa že moram tečt.. tko, da šele zvečer k oba spita enga lahk v miru pa dfo konca.. No ja, če se kdo pač ne zbudi do takrat...

Gaj - 28.06.2004
Jona - 20.04.2007

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 3394
3.1.2008 15:01:51   
bojana1
Dan!
Men se pa tako user posted image luštauser posted image .Še je nisem spila,ker sma se z Luku potepala v trgovini.Mi je že čisto zmanjkalo hrane za Luka.No tudi mi smo v klubu nočnih žurerjev že 3 mesece user posted image user posted image .Najin večer je vsak dan isti.Zaspi okoli 20.00 potem pa zbujanje do 2.00 ali 3.00user posted image potem se spet zbudi okoli 4.00 da jema(prej že nisma celo noč jedla),no pol pa vstanema ob 8.00.
Sej ne vem več al so zobki al je kej druga.Zobek je že čisti zunaj sam predrl še ni dlesni.Pa sem že pomislila na prehrano-da ga želodček matra.No danes mu bom mleko zamenjala pa bomo vidli.
Valika in Janca-čestitke user posted image za  9 mesecev
Služba-jaz pa grem na 4ure vsaj čez poletje,pol pa verjetno na polni delavni čas,mi tudi rabimo Eure saj gremo v nakup stanovanja,pa še gradit mislimo zraven!
Vidim da ste še kr bolani,pa da imate resne probleme od viroz ,bruhanja,luknjic v bobniču,...Jaz in Luka vam želima čim hitrejše okrevanjeuser posted image user posted image
Tako zdaj pa skočim pod tuš ,pa se vam še kaj javim

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3395
3.1.2008 16:04:14   
mojčca
IZVIRNO SPOROČILO: thumbelina

punce jaz pa komej čakam službo, sam po drugi strani pa upam da mi podaljšajo porodniško zaradi našega štorčka.... star bo 9 mesecev, pa še vedno sedi v stolčku kot en pijanecuser posted image

Pod tole se pa še jaz podpišem. Sedaj pa grem prebrati še, kaj ste ostale napisale, pe bosta otročka pridna vsaj teh par minut user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3396
3.1.2008 16:06:58   
Anonimen
pozdravljene!
mala drugo rundo spi, eva žuli pomarančo, jaz pa hitro malo na rr...

ja hvala lepa vsem za najlepše želje user posted image  - se vam lara zahvaljuje

lonib - upam, da ti jutri uspe naredit servisuser posted image

piškotek - nič za to, ti kar vprašajuser posted image , saj nimamo kaj skrivat. svet pa je res tako majhen, in včasih res koga kje srečaš,.....
lahko pa bi res ponovno naredile seznam od kje je katera - ko so nam zbrisali

IZVIRNO SPOROČILO: juniorka
valika in janca- čestitke za 9 mesecev od poroda user posted image , zdaj ste take, kot pred nosečnostjo user posted image - ja tako v knjigah piše, da telo rabi, da se vrne v prejšnje stanjeuser posted image !

da bi se ti barem besede pozlatileuser posted image . jaz mislim, da bom rabila še enih dodatnih 9 mesecevuser posted image  - da shujšam, da ne bo ktera mislilsa, da načrtujemo novega user posted image  - no way - pri takih ogromnih bejbah, kot jih jaz potem moram skoz tisto luknjico spravit - no thanks

IZVIRNO SPOROČILO: Mojca B
A.s.a.p... ma ja...daj no.

tu bi pa jaz prosila prevoduser posted image

(odgovor članu mojčca)
  Neposredna povezava do sporočila: 3397
3.1.2008 16:22:22   
mojčca
Mojca B, ko bosta s tvojim smučala na Krvavcu, gresta nazaj grede še do Kranja v Mercator, pa se tam lahko zmenimo za kakšno pijačko. Kar se tiče dopusta, so ga meni pri Manci vzeli 23 dni (ga nisem mogla koristiti, ker sem bila na bolniški oz. sem ga šparala za potovanje na Đerbo, kamor pa je potem moj odšel sam s prijateljem in ženo, jaz pa sem ležala doma).

Bojana, men se tud lušta kavice. No, jo bom skuhala samo za naju. Izvoli

user posted image

Valika, kar se tiče kilogramov in 9 mesecev, se ti pridružujem. Tudi jaz potrebujem še 9 mesecev (ali pa kakšnega več user posted image ). Samo jamram, kakšna sem, da bi pa kaj naredila, to pa ne. Res bi rabila eno močno, ampak zelo močno brco v rit. Tako da, če se kakšna javi, dobrodošla.

Služba: ja, bo počasi treba kar nazaj, sem pa 100%, če ne bi delali hišice, imela takih kreditov in dveh majhnih otrok, da grem naprej študirati. Joj, še danes se user posted image , zakaj mi je bilo več do žuriranja in lastnega denarja, kot pa da bi šla naprej študirati. No, sem šla izredno, ampak vse skupaj pustila (dolga zgodba).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3398
3.1.2008 16:24:57   
mojčca
A bo še kakšna kavo????????? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , privoščite si jo.

Mislim, da bom dala počasi spat Matica, ker je tečen ko ne vem kaj, pa nič noče piti. Zvečer, ko je treba spati, bi pa gospodič spil po dve flaški in če je treba kar naenkrat. Če pa mu sedaj ponudim za piti, ne, to pa ne user posted image .

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3399
3.1.2008 16:50:24   
thumbelina
Valika - ASAP so kratice za angleško As Soon As Possible (takoj ko bo mogoče)...

Zdaj je pa mož doma in men je vse iz rok padlo, se mi kr naenkrat več nč ne da. Tamali še spi, tavelika ga pa nekaj buzerira v svoji sobi, jaz sem se pa izmuznila v dnevno na PC. Sem se tok nažrla špagetov za kosilo, da tud mignit ne morem....Toliko o mojem hujšanju. Jaz se cel dan držim - dones sem pojedla en navaden jogurt s kornfleksi, pa eno jabolko, banano in  micen košček kruha, ki ga je Jerca pustila od zajtrka... Al ko jaz vidim kosilo, kr jem in jem in jem....

Meni, k sem v šolstvu in imam čudovito šefico, bi blo ful fajn vzet polovičen delovni čas, ker bi se lahk zmenila, da bi delala samo dva dneva na ful, ostalo pa bi bla doma. Sam od kje naj potem vzamemo 500 evrov za puf vsak mesec, pa avto bo treba menjat, pa 120 evrov za vrtec, pa 70 evrov za fizioterapijo za matevža na mesec.... Saj včasih se sprašujemkako za boga nam ratuje vsak mesec še 300 evrov pršparatuser posted image ob vseh teh stroških...

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?