lilka
|
Dobro jutro, hvala za kavico! Jah, kaj nam pomaga, če je novo leto, ko je pa spet vse po starem, ati bo spet cele dneve v službi, midve s Tinko spet sami, ta urnik od 8.00 zjutraj do 19.00 zvečer je prav ubijalski, za naju, kaj šele za njega....bomo že preživeli. Spanje:mi imamo pa zdej že kakšen mesec od 19.00 do 5.00 ko dobi flaško in potem do 7.15. tako bi blo kar vredu, se fajn spočijem, en dan jaz naredim flaško en dan mož, tako da kar gre, pridna naša Tinka, aja okol dveh pa se obvezno zbudi in ji morem dat dudo in malo pobožat, pa to mi ni problem, ker takoj zaspi nazaj. Thumbelina: zoperna zadeva, pa ti naši malčki, kar naprej je nekaj, sej te razumem mene tudi skrbi, en dan ne je kot bi mogla, pa me že skrbi. take smo pač mamice, jaz ne morem iz svoje kože. Držimo pesti . Hariba: pa kaj še vse no, ja sej še veliko naš čaka, sej vem. dDžimo pesti tudi za tvojo Zalo, Tinka ji pošilja poljubček, da bo čim prej boljše. Alessa:tudi za tvojega bejbija držimo pesti in pošiljamo poljubčke. Če bruha in ima drisko, raje ne dajaj preveč mlečnega baje ni dobro, poskusi še s kakšnim prepečencem, rižem na vodi skuhanim, pa jaz sem Tinki korenček skuhala pa je blo vredu, mlečno mi je pa kar zbruhala. Zdej se je pa zbudila, morem šibat, imejte lep dan......