Anonimen -> RE: Danes sem tako čudno.... (3.4.2007 21:32:16)
|
Preslabo poznam situacijo, da bi kaj preveč pametovala. Kolikor te "poznam" skozi tvoje objave, verjamem, da je trenutna rešitev dejansko najboljša, ki si jo našla. Samo koliko si pa kaj za prihodnost razmišljala? O posledicah, ki jih lahko tako življenje pusti na Mičici? Predvsem na daljši rok prihodnosti mislim in na primer na njene vrednote, ki si jih bo zgradila. Lahko, da ne bo nič skrajnega, lahko pa da bo. Sicer je v vsaki stvari nekaj dobrega in nekaj slabega, veliko je pa tudi od tvojih vrednot odvisno, kako gledaš na to in kako boš gledala na to. Tudi to, kar si napisala, da o njeni naklonjenosti ne razmišljaš, da če ti jo bo nekega dne vrnila, prav, sicer pa tudi. Ampak tukaj se pravzaprav ne gre zate, če boš ti to naklonjenost prejela ali ne, ampak zanjo, ali bo čutila, da jo lahko da ali bo tako prizadeta, zagrenjena, kajjazvemkaj, da ti je ne bo sposobna dat. Pa še nekaj bi rada pokomentirala - se strinjam z izjavo, da zakaj pa otroku ne bi bilo bolje pri očiju kot pri mamici? Najini tamali bi po mojem prepričanju tudi bilo bolje pri očiju kot pri meni, če bi slučajno morali živeti ločeno. Edino zdrava prehrana bi ji škripala v tem primeru.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Sicer pa upam, da nikoli ne bom rabila sprejemati kakšnih takih odločitev.
|
|
|
|