daddy -> RE: Danes sem tako čudno.... (5.12.2007 7:36:35)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR Lahko še kakšno rečemo...načelno....in odgovor bo našel vsak sam :). Vsak razume, kolikor je sposoben razumeti in ne toliko, kot sama povem :). Men se zdi tukaj vse cool. Osnovno vprašanje preverjaš pri sebi, kar je samo pokazatelj, da tvoja ( vajina ) odločitev ni zabetonirana, temveč jo vedno znova postavljaš ( postavljata ) v nov časovni okvir. Zato si zelo fajn napisala, da je to najbolje v tem trenutku - res dobro, full dobra pozicija. In vsake toliko časa torej preveriš ( preverita ) trenutek. To, da si presegla famo ( ali pa že skoraj tabu ) okrog tega, kje naj bi moral biti otrok, pove to, da si res nesebično pretehtala, kaj najbolj koristi otroku. Ne tebi, ali pa da bi škodila njemu ( predvsem slednje je ogromnokrat opaziti pri delitvi otrok ). Vsaj meni to nakaže, kako velik človek si. Res, vsaka čast, jaz ti dam kapo dol. En vidik si zanemarila ( pa o njem ne bom pisal tu gor na debati ). Vendar spet, ker se to še ni zgodilo, se ti s tem seveda še niti ni potrebno ubadat. Ko se bo, bo pa zopet čas za preverjanje "trenutka". Nič pa ne dvomim, da bo tvoja odločitev modra [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].
|
|
|
|