|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Čakanje
8.10.2004 18:30:40   
Annny
OJLA,
sem brala spodaj post od Ikice in sem se spomnila, da bi lahko še sama kaj dodala na to temo.:)-

No, Annny je še zmeraj v 1 kosu!!

Danes sem bila na CTGju, ki je 'narisal' velikanske popadke redno na 6 minut..jaz pa čutim le rahlo stiskanje bušija, ki sploh ni neprijetno.
Proti večeru me ponavadi malo bolj špikne, ampak nič pretresljivega.
NO, potem pa grem h Tratnjeku na pregled mater. vratu...in tipson prav zadovoljno reče:' Hja, nč, RODILI BOMO!!'.
Jaz pa: 'Kdaj'.
On:' Ja, dons, a ne!'
Me je čist dotolklo.
In sem rekla: 'Ampak jaz res čisto nič ne čutim, nič me ne boli.'
On:' Seveda vas boli.' No, in me je hotel prepričat, da me boli. Mislim, bom pa že vedela, a me boli ali ne:)-

No, drugače sem pa odprta (mi ni hotel povedat, koliko).
Po 10 min prerekanja mi je rekel: 'NO NO, potem pa kar domov pejte, sam da ne boste pol jokala, kok vas boli...itak vas bo začel kmal zvijat, če vam ne bo prej odtekla voda. Kar sama se odločte, al greste domov al ostanete tukaj.'

No, in sem šla domov.
Zdaj sem doma in že celo popoldne prisluškujem svojemu telesu, kdaj bo začelo boleti...tako, kot bi menda moralo...ampak zaenkrat se počutim prav odlično, brez najmanjše bolečine. Le čutim veselo krčenje trebuščka!
Komaj čakam, da že začne boleeeetiiii, aaaaa:)-:)-:)-

Zdaj vas šele razumem, mamice- tiste, ki ste morale takole čakati:zmeden2::nosecka::zmeden2::)-
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Čakanje
8.10.2004 19:08:36   
dory
Ufa Annny tole cakanje pa je ja, nic kaj prijetno ane...jaz vem, da sem si zmer zelela, da bo akcija cist nepricakovano :)...no pa sem jo na koncu tud dobila...amapak zavedaj se, da je vsak dan, ko je tvoje dete vec v trebuscku, najboljs zanj...seveda ob predispoziciji, da se mu dobro godi :)...tko da uzivaj te zadnje ure z busijem...pomoje loh ze odstevas ure :)....ne bo vec dolgo bos vidla...jaz drzim pesti zate...in ti zelim hiter porod, cim manj bolecin in eno ornk zdravo dete...se bolj zdravo pa bo v tvojem okolisu...nekje sem prebrala, da zivis v zame izredno lepem okolju, v naravi :)...

z majem drziva pestke :)

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Čakanje
8.10.2004 20:49:11   
Janeja
Hej Annny,

kot bi brala mojo zgodbo :) , do tam, ko si ti odšla domov, jaz pa u porodno po umetne popadke. Pa da se je meni to dogajalo pred dobrimi tremi leti.
Tudi jaz nisem čutila nobenih popadkov - CTG pokazal že kar močne :zmeden:

Ob 12.00 so mi dali u žilo "popadke" ob 14.30 pa smo se že cartali z Janom :bravo:9nebesa:bravo:

Želim ti, da bo porod tudi tebi minil čim hitreje in ti ostal v lepem spominu :rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Čakanje
8.10.2004 21:00:08   
Annny
Janeja, si me kar potolažila...
Kdove- kaj bi bilo, če ti ne bi dali umetnih popadkov in bi kar čakala...tako kot jaz..
Zdaj si pa včasih zaželim, da bi kar ostala tam- da bi bilo že za mano. No, počakajmo, pa bomo videli9nebesa

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Čakanje
8.10.2004 21:04:20   
ZARA
dej no annny... jest sm ze cist zivcna,matr...pejt prtiskat...:)-:)-...

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Čakanje
8.10.2004 21:09:24   
Janeja

Saj bo, samo mirna bodi pa sproščena.
Vse pride ob svojem času. :)
Res je pa, da je moj porod minil zeloooo hitrooo in si sploh ne predstavljam kako zgleda, ko majo ene po cel dan popadke :zmeden: Je pa za :duda: ta druga varianta boljša, ker pridejo takrat ko so sami pripravljeni. Mojemu Janu so dali pa kar umetno komando in se je revček pri celem porodu še najbolj namatral :( Je bil ena dva dni še čisto rdeč, pa žilice u učkih so mu popokale,... :(( No tretji dan pa je bil že pravi lepotec :love:

Ja vsaka stvar je za nekaj dobra.

Držim pesti zate in tvojega :duda:

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Čakanje
8.10.2004 21:30:21   
Ro-La
Tako je bilo pri meni, pa me niso iz porodnišnice več spustili, ker je CTG kazal popadke, jaz pa sem se sama pripeljala tja. In potem sem bila brezveze cel popoldan v porodni sobi, domov me niso spustili, so me pa ob 19h premestili na oddelek, ker tudi CTG ni kazal več popadkov. In potem se je ob 20h počasi začelo zares in drugi dan ob 9.52 smo se že cartali.
Joj, kak čas mine.....

Upam, da se boste tudi vi čimprej cartali in čimlažji porod.

Lp

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Čakanje
8.10.2004 22:28:36   
niki5
Anny, sej si že čisto blizu!
Držim pesti in navijam :bravo:

Čimprej se javi, ko boš lahko :)

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Čakanje
8.10.2004 22:41:02   
Pikabu
O, Anny, si pa faca, da si se šla "prerekat" z njim. Mene je bilo najbolj strah tega, da mi bo tudi to rekel. Na vsak pregled sem šla bolj živčna, z mislijo, kaj če me danes kar napoti rodit. Pregled sem imela tudi na rok, pa sem še zvečer rekla možu, da si želim, da mi ne bi bilo treba na pregled. No in res ni bilo potrebno, ker mi je ponoči voda odtekla. Sem si zelo želela, da bi se začelo doma in mislim, da sem se bolje počutila. Ko sva prišla v porodnišnico, nisem bila čisto nič živčna, pa prav nič me ni bilo strah.

Uživaj zadnje trenutke z bušijem, ga boš potem pogrešala. Vsaj jaz ga včasih malo, ampak ko pogledam našo malo piko, mi je prelepo in sem res vesela, da je končno z nama.

Čim lepši porod ti želim.

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?