Annny -> Čakanje (8.10.2004 18:30:40)
|
OJLA, sem brala spodaj post od Ikice in sem se spomnila, da bi lahko še sama kaj dodala na to temo.:)- No, Annny je še zmeraj v 1 kosu!! Danes sem bila na CTGju, ki je 'narisal' velikanske popadke redno na 6 minut..jaz pa čutim le rahlo stiskanje bušija, ki sploh ni neprijetno. Proti večeru me ponavadi malo bolj špikne, ampak nič pretresljivega. NO, potem pa grem h Tratnjeku na pregled mater. vratu...in tipson prav zadovoljno reče:' Hja, nč, RODILI BOMO!!'. Jaz pa: 'Kdaj'. On:' Ja, dons, a ne!' Me je čist dotolklo. In sem rekla: 'Ampak jaz res čisto nič ne čutim, nič me ne boli.' On:' Seveda vas boli.' No, in me je hotel prepričat, da me boli. Mislim, bom pa že vedela, a me boli ali ne:)- No, drugače sem pa odprta (mi ni hotel povedat, koliko). Po 10 min prerekanja mi je rekel: 'NO NO, potem pa kar domov pejte, sam da ne boste pol jokala, kok vas boli...itak vas bo začel kmal zvijat, če vam ne bo prej odtekla voda. Kar sama se odločte, al greste domov al ostanete tukaj.' No, in sem šla domov. Zdaj sem doma in že celo popoldne prisluškujem svojemu telesu, kdaj bo začelo boleti...tako, kot bi menda moralo...ampak zaenkrat se počutim prav odlično, brez najmanjše bolečine. Le čutim veselo krčenje trebuščka! Komaj čakam, da že začne boleeeetiiii, aaaaa:)-:)-:)- Zdaj vas šele razumem, mamice- tiste, ki ste morale takole čakati:zmeden2::nosecka::zmeden2::)-
|
|
|
|