|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: neplodnost
31.3.2007 18:05:09   
rija
Jaz pa javno pozivam RR TEAM, da razkrije anonimno, ker gre v tem postu za veliko nespoštovanje oz. pozivanje k nespoštovanju ustavno določene ENAKOPRAVNOSTI vseh.

...vox populi...

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 26
31.3.2007 18:11:26   
Anonimen
Upam,da bodo to storili.

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
31.3.2007 18:14:17   
Špacka
IZVIRNO SPOROČILO: Mič

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Narava že ve....

Se strinjam.

Za vsako rit raste palica.

Točno tko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
31.3.2007 18:18:51   
soncek.djukelica
ojla,
se še 1x oglašam, ker sem ravno sedaj do konca pogledala polnočni klub!
krasen pogovor je bil, krasni gosti, velike ovire in ogromno izkušnj
od zdravnika pa od para,ki sta dobila otroka na tak način!
sam, da te moti "peščica" ljudi, če citiram dr. Vlaisavljeviča! user posted image user posted image user posted image
to, kar si ti pisala, za teh 30.000 € velja za peščico ljudi po 40 letu in ne spreminjaj izjave,si kot kak novinar user posted image user posted image  ki povzame tisto kar mu je všeč!user posted image
a si slišala za odstotek oploditev!user posted image
a si slišala za odstotet oploditev zamrznjnčkov!user posted image
a si slišala za odstotek rojenih otrok na tak način!user posted image
mah, sej je čist brezveze! user posted image user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 29
31.3.2007 18:34:13   
Špelka
Draga moja upam, da stiskaš svoje sončke, ker takšnega trpljenja, kot ga dajemo skozi neplodi pari ne želim niti najhujšemu sovražniku.

user posted image  Koala, svaka čast...

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 30
31.3.2007 18:35:16   
pika74
Jaz sem pa kar brez besed... v bistvu sem prav šokirana, da je nekdo lahko tako nečloveški...user posted image user posted image user posted image .

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 31
31.3.2007 18:47:46   
pika74

Jaz bi omejila to trošenje denarja do starosti 35 let. Potem naj si same plačujejo, če želijo otroka. Prvič je že biološko gledano to nekakšen mejnik plodnosti in uspehi zanositve po tem letu strmo padajo. Ženskam do tridesetega leta bi namenila več denarja za poskuse obmp, kasneje do tridesetega leta tako kot sedaj, potem naj si pa same plačujejo.
Ne vem kako se nekaterim zdi samoumevno, da jim države najprej financira fax, po možnosti še podiplomca. Ko so pa enkrat dobro situirane, si pa one zaželijo še otroka. Ampak zaradi starosti se dostikrat vse ustavi pri željah. In zdaj naj jim države plačuje še vsa ta draga zdravljenja?
Za nekatere bi bilo boljše, da se sprijaznijo,da zaradi tega, ker so tako dolgo čakale z odločitvijo, otrok pač ne bo..Poleg tega pa starejše ženske po mojem mnenju niso ravno najboljše za otroka. Narava že ve....

Sem šla še enkrat prebrat... in priznam, da me je tvoje razmišljanje prizadelo... prav pri srcu me boli...user posted image

Lahko ti opišem samo svoj primer:

Pri 18 sva postala par.
Ker sva imela svoje cilje tako zastavljene, da najprej narediva šolo, postaviva štalco in nato otroke, sva pridno pljunila v roke in naredila fax. Jaz še podiplomca in zrastla je tudi hiška. Imela sva srečo, da je šlo vse "gladko". Vsi nimajo te sreče. Potem sva iskala službo in se zaposlila. Tudi tu je bila sreča, če lahko tako rečem. Nekateri imajo faks, pa službe ne dobijo. Nekateri se trudijo priti do svojega stanovanja, pa je težko... midva sva nekaj obračala vrednostne papirje in pridno kupčkala, med počitnicami delala od jutra do večera... med faksom špilala varuško, čistilko, pa vse, kar je prišlo pod roke...

In potem je pri 26 letih prišel čas za user posted image .
Minilo je leto, ko ni in ni uspelo. Pa sem šla h ginekologu in mu zaupala težavo. Rekel je: saj sta še mlada. Samo sprostita se, pa bo uspelo.
Minilo je še eno leto in ginekolog je ponovil svoj stavek.

Ura tiktaka... in pri svojih 29 letih sem zamenjala ginekologa in prišla na ginekološko kliniko k dr. Drobniču. Tam se je začelo. Spermiogram - OK, pri meni razni pregledi, ultrazvoki, pa brisi pa operacije pa vmes še klomifen, pa spet kakšna operacija pa slab bris... in leta so tekla.

Pri 32 letih sem prišla na vrsto za prvi postopek IVF. Neuspešno

Letos sem šla na drugi IVF postopek - spet neuspešno.

V kratkem bom stara 33 let in obeta se mi tretji IVF postopek.

Leta pa tečejo... in potem preberem tvoje ljubo pismo... in ne vem, kaj naj rečem... lahko se samo zjokam ob vsem, kar si napisala in ti želim vse dobrouser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
31.3.2007 18:54:00   
Strawberrie Cherrie
Sploh ne vem, ali se še splača karkoli komentirati, so že punce pred menoj vse povedele.
Na RR dostikrat ostanem brez besed, ampak tule pa sem bulila v ekran kot krava v nova vrata.
Pa od kje ti takšna pamet, anonimna?
A res ne privoščiš ženski/am, ki si želi/jo otroka, da stisnejo v življenju tisto malo ljubo bitje k sebi? Da se oklenejo tiste mehke majhne dlani?
Žal mi je zate.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 33
31.3.2007 18:55:01   
pika74
Za nekatere bi bilo boljše, da se sprijaznijo,da zaradi tega, ker so tako dolgo čakale z odločitvijo, otrok pač ne bo..Poleg tega pa starejše ženske po mojem mnenju niso ravno najboljše za otroka. Narava že ve....

S tem se pa nikakor ne morem strinjat. Moja mama je mene - kot prvorojenko - povila pri svojih 42-ih letih in je NAJBOLJŠA MAMA!!!

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 34
31.3.2007 18:55:13   
markmeh
Anonimna žalostno je da nimaš niti toliko poguma da bi se predstavila s svojim nikom in pluvaš in koplješ po ranah, ki jih v večini primerov imamo neplodni pari.
Saj veš kdor drugemu jamo koplje sam vanjo pade.
Res žalostno nimam besed

Življenje je kratko.Prekrši pravila, hitro odpuščaj, ljubi počasi in iskreno, smej se nekontrolirano, ne obžaluj za karkoli, kar ti primami nasmeh na lica....

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 35
31.3.2007 18:56:59   
Strawberrie Cherrie

IZVIRNO SPOROČILO: pika74

S tem se pa nikakor ne morem strinjat. Moja mama je mene - kot prvorojenko - povila pri svojih 42-ih letih in je NAJBOLJŠA MAMA!!!

Evo od mojga mama ga je tudi imela pri 42, skoraj 43, pa je moj user posted image skorajda malo preveč razvajen - je bila pač v takšnih letih, da mu je lahko nudila vse - ni da ni. In kaj je s tem narobe user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 36
31.3.2007 19:01:00   
sayuri
Men še zmeraj ne gre ta post iz glave user posted image

Me zania, kako pošlihtane stvari ima ta Anonimna. A ji je bilo vse iz neba na krožnik prinešeno - šola, poklic, hiša....se ji ni bilo treba nikoli za nič pomatrat? Po moje je že tako....

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 37
31.3.2007 19:01:05   
koala
Pika smo zateuser posted image user posted image user posted image .
Ne bom pa rekla, da si ne ženi k srcu, ker imaš vso pravico biti prizadeta in žalostna.
Jaz sem tudi, ko berem kako nečloveški je lahko nekdo

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 38
31.3.2007 19:02:43   
pika74
Ma men gre res na jok...user posted image user posted image user posted image , pa imam kar debelo kožo in me že dolg časa ni kšna stvar tako prizadela; sploh pa ne na forumu. Ampak tole je pa mal tu mač.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 39
31.3.2007 19:03:59   
markmeh
user posted image user posted image koala se strinjam s tabo nekateri so rez popolna rez srca in se obnašajo kot da se njim v življenju to ne more zgoditi, oz. kot bi si mi to kar se nam dogaja izbrale same

Življenje je kratko.Prekrši pravila, hitro odpuščaj, ljubi počasi in iskreno, smej se nekontrolirano, ne obžaluj za karkoli, kar ti primami nasmeh na lica....

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 40
31.3.2007 19:06:01   
pika74
Razmišljam... v čem je smisel objave takega posta? In v čem je smisel objave takega posta ravno na TEM delu foruma.

Ta forum je namenjen drugačnim temam. Tole pa deluje kot nekakšna provokacija vsem neplodnim parom.

< Sporočilo je popravil pika74 -- 31.3.2007 19:10:51 >

(odgovor članu markmeh)
Neposredna povezava do sporočila: 41
31.3.2007 19:07:16   
markmeh
Pikica jutri imam transfer ti povem do sedaj sem bila mirna pol pa preberem ta post in mi pritisk ki je sicer nizek zraste do amena.
Pol pa bodi umirjen, pikica ne bodi žalostna s takimi ljudmi ni vredno zgubljati časa in energije
saj ima palca vedno dva konca

(odgovor članu markmeh)
Neposredna povezava do sporočila: 42
31.3.2007 19:14:11   
tintin
Tudi mene je prizadel post anonimne, kljub temu, da se ne soočam z neplodnostjo.  Sem pa gledala oddajo in dobro vem, da se lahko kdorkoli znajde v tej težki poziciji.
Žalostno, da nekdo nima posluha za sočloveka v stiski.
Žalostno, da mu ne privošči, da nekoč stisne v objem svojega otroka.
In še bolj žalostno, da ne vidi dlje od svojega obzorja.
Pri polnem koritu se je lahko smejati lačnmu. Prav ta prispodoba mi je prišla na pamet.
Žalostna sem ob takšnem odnosu, hkrati pa sama vsak dan znova občudujem RR-jevke (in tudi druge), ki potrpežljivo čakajo na svojega otročka in prav vsaki posebej iz srca privoščim to srečo. Pa naj stane kar hoče.

(odgovor članu markmeh)
Neposredna povezava do sporočila: 43
31.3.2007 19:14:45   
pika74
Res je. Ni vredno izgubljati časa.

merkmeh držim pesti, da bo jutri uspešen danuser posted image

(odgovor članu markmeh)
Neposredna povezava do sporočila: 44
31.3.2007 19:19:09   
caillou
Ne, na neplodne pare se pa na tem portalu še nihče ni tako nizko spustil. Pa ti sploh veš o čem govoriš ? Veš kaj pomeni biti NEPLODEN in kakšne kalvarije so to ? Kako lahko obsodiš žensko pri 35 -ih letih, da je prestara za OBMP ? Poznam ženske, ki se od svojega 25. leta zdravijo in nekaj med njimi jih je starih tudi prek 35 let. To so ženske, ki jih je narava že tako preveč ranila in s kakšno pravico jih lahko direktno v ranjeno srce, udariš še ti ?

Nimaš pojma o čem govoriš.

Jaz bi pa samo prosila, če se lahko tale anonimna in njen post čimprej zbrišeta, ker je prehudouser posted image .

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 45
31.3.2007 19:22:23   
caillou

Razmišljam... v čem je smisel objave takega posta? In v čem je smisel objave takega posta ravno na TEM delu foruma.

Ta forum je namenjen drugačnim temam. Tole pa deluje kot nekakšna provokacija vsem neplodnim parom.

Ja, če ga je napisal nekdo s kamnom namesto srca. Kdo lahko kaj takega napiše, vas vprašam ?

< Sporočilo je popravil katrin -- 31.3.2007 22:41:43 >

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 46
31.3.2007 19:23:48   
Sulfinija
Žalostno,žalostno je tole brati.Tega kar preživljamo mi neplodni pari niti najhujšemo sovražniku ne želim.

Se strinjam z rijo,če se le da jo razkrijte.

LP Mojca

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu caillou)
Neposredna povezava do sporočila: 47
31.3.2007 19:30:10   
Anonimen
Anonimna sram me je - zateuser posted image , saj nisi človekuser posted image

Sem mislila kaj napisat, ampak je škoda besed, saj ne razumeš, ker ne moreš razumeti, ker ne vidiš pet cm pred nosom in ker nimaš srca - smiliš se mi, saj se ti sanja ne kaj je ljubezen, ljubezen do otrok, če bi vedela bi jo privoščila celemu svetu in bi se zavedala da ljubezen ne pozna let.

In ne narava ne ve kaj dela verjemi da ne, če bi vedela na svetu ne bi bilo ogromno sirot, trpinčenih otrok, sebičnih staršev.....na drugem bregu pa ljudi ki bi dali vse na tem svetu samo zato da bi v naročju držali svojega otroka.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu caillou)
  Neposredna povezava do sporočila: 48
31.3.2007 19:47:36   
saša80

Jaz sem pa kar brez besed... v bistvu sem prav šokirana, da je nekdo lahko tako nečloveški...user posted image user posted image user posted image .

se podpišem pod ta post

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 49
31.3.2007 19:55:14   
Kalamaki
Jaz pa javno pozivam RR TEAM, da razkrije anonimno, ker gre v tem postu za veliko nespoštovanje oz. pozivanje k nespoštovanju ustavno določene ENAKOPRAVNOSTI vseh.

Ja, se stinjam. Redko tukaj berem kaj, kar tako presega meje dobrega okusa kot tole. In kje je RR team?????

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.