ona
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naja31 . Ampak jaz si velik raje kupim nove superge in grem vsak dan tečt kot da porabim skoraj 1000 eurov za nakeja kar sploh ni trajno. Jaz mislim, da boš morala kasneje zelo paziti pri prehrani in veliko športati, da se ti celulit ne ponovi. Če bi to že zdaj počela, celulita ne bi imela in poseg ne bi bil potreben. Razumem,da ima vsak pač svoje mnenje in naj še enkrat napišem,da sem to dala na forum,ker me je veliko uporabnic spraševalo kdaj bom to izvedla,kako izgleda...Sem pač enkrat v eni debati napisala,da mislim it to delat! Sorry,saj ne mislim nič slabega glede tvojega napisanega,ker med drugim teniske imam za 100 € in odkar sem živa,oz. odkar pomnim se nekako ukvarjam s športom(orbitrek,aerobika,tek,plavanje,...da obdržim normalno postavo,pa še za zdravje je poskrbljeno z miganjem!Tako,da nimam problemov s celulitom ker nič ne dam nase,ampak je tako trdovraten,da ne gre stran za noben dnar! Torej,ta terapija upam,da bo pri meni trajna,ker se bom potrudila obdržat kožo brez celulita! Pa še nekaj,tvoj zadnji stavek,če bi to do sedaj počela,ga ne bi bilo-NE DRŽI! Pa saj celulit imajo tudi suhice kajne,in jaz se ukvarjam s športom,saj sem zgoraj napisala! Torej,ni mi žal ttoliko denarja,saj se zdaj ko so 3 terapije za mano že prav lepo pozna in celulit izginja za ne verjet!Imam 4 cm manj čez boke in že lepšo postavo Res sem prav zadovoljna
|