|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Moje poročilo o ultrazvočnem odstranjevanju c...
30.3.2007 20:05:13   
ona
kot sem nekatreim obljubila,da bom sporočila kako se je obneslo,vam danes prvič tole javljam,ostalo še sledi,ker je za mano šele prva terapija!
Torej,danes sem bila na temu odstranjevanju celulita z ultrazvokom pri Dr.fabjanu v Ankaranu.najprej so me natančno izmerili čez noge in to po dolžini vsakih 5 cm,so mi na noge narisali črtice,da je merjenje bolj natančno.Potem sem se ulegla na mizo in so mi dali na eno nogo neke elektrode,ki mi cel čas delovanja pošiljajo v telo neke impulze,istočasno pa mi tale asistent masira s zem aparatom po nogi,20 minut samo površinsko izbijajo celulit in zgleda kot ena močna masaža,20 minut pa globinsko razbija maščobo in deluje na telo kot da me ful greje.Občutek je super,neboleč!Po 40 minutah so me spet izmerili in sem imela obseg ožji za 2 cm,v bistvu je samo en noga ožja za 2 cm,ker mi morajo vsakič določen del telesa!V ponedeljek mi bodo drugo nogo,potem v sredo obe nogi skupaj,potem trebuh,itd.Terapij naj bi bilo 6 in po dveh tednih nekje naj bi me bilo manj za 8 cm in to mi tudi garantirajo!Saj tudi jaz nisem mogla verjet in sem se doma še enkrat merila in imam res ožjo nogo za 2 cm,neverjetno!
Ena taka terapija stane 150€ in je priporočljivo naredit vsaj 6 terapij,da je viden rezultat!
V glavnem jaz sem zadovoljnauser posted image
zdej pa moram edino dosti pit vode in malo potelovadit,da še jaz pomagam temu celulitu,da se odstrani s telesa!
Če katero še kaj zanima,pa vprašanja na planuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Moje poročilo o ultrazvočnem odstranjevan...
30.3.2007 20:09:11   
dory
in ko nehas s terapijo, dajo garancijo,da se ne ponovi vec? ker je kr mal prevec kesa :)

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.3.2007 20:13:05   
ona
garancije,da se ne ponovi ni!Če se ne bom popazila se mi bo spet ponovil!Res pa,da nisem glih katastrofa in ga nimam glih ogromno,se bom potrudila,da bom tole postavo,ki jo bom dobila tudi vzdrževala,ker trmasta sem pa zadostiuser posted image
Pa toliko dnarja ne mislim dajat,da bom čez pol leta spet ista,kot pred terapijouser posted image

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.3.2007 20:15:29   
Strawberrie Cherrie
Evo, če bi imela (in ga hvala bogu n imam za 1x) oz če ga bom imela , bi dala tole terapijo skoz. Ker edinole tole pomaga.

Jaz sem mojmu predlagala da bi si dala tako sexy ritko ala JLo naredit, pa pravi da je moja ultra seksi in ne rabim dr.Fabjana user posted image

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.3.2007 20:32:26   
total
Ja user posted image ,sam da ti uspe,poročaj prosim.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.4.2007 16:08:35   
karmy
ja za vsaj 900€ bolj da ti garantirajo user posted image user posted image user posted image madona, dam zravn 600€ zravn pa mi joške povečajo... hm.. celulit ali večji joški... kaj pa oboje? 900 + 1500€ = 2400€ aučuser posted image user posted image

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.4.2007 16:27:37   
Anonimen
Uf, tole je pa kar precej denarja.....si me motivirala, da premaknem rit user posted image  user posted image .

Upam, da boš tudi z naslednjimi seansami zadovoljna user posted image .

(odgovor članu ona)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
1.4.2007 18:32:58   
Magi*
dej nehi. a veš kolk parov čevljev si za ta denar lahko kupimuser posted image user posted image user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.4.2007 18:34:44   
ona
IZVIRNO SPOROČILO: Magi*

dej nehi. a veš kolk parov čevljev si za ta denar lahko kupimuser posted image user posted image user posted image

vsak ima svoje veselje,auser posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
1.4.2007 18:37:09   
Magi*
ne zamerit, ona. mal heca. poročaj pa še kar naprej. nikoli ne reci nikoli, a ne.user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 10
1.4.2007 19:47:49   
taja27
ona
prvič slišim za ta tretmauser posted image  . sem res že čisto za luno.

mene pa zanima ali je to namenjeno samo odstranjevanju celulita ali uspešno odstranjuje tudi mastne obloge (špeh)? resno me zanima

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
1.4.2007 22:40:30   
ona
Magi,ja ful sem jezna zdaj user posted image user posted image ,da mene spraviš s tira,moraš res nevemkaj naredituser posted image user posted image
Saj sem se ful obotavljala ali naj to objavim ali ne,sem se p odločila na podlagi tega,ker sem se enkrat malo pohvalila na eni temi in pol so punce navalile name,naj obvezno sporočam kako bo šlouser posted image

Taja27,to je v bistvu terapija,ki bolj hitro odstrani špeh,kot pa celulit.Tam so mi rekli,da bolj ko je ženska"zanemarjena"se pravi,da nič ne telovadi in bolj,ko ji špeh visi na vse strani,bolj je terapija učinkovita!Je bila pred mano notri ena ženska tam nekje 50 let in ji ji v prvem šusu dalo dol 5 cm čez trebuh.To pa zato,ker je starejša in nma tako čvrste kože!Pri meni bo malo težje,ker sem še kar utrjena,ker tudi telovadim,a celulita se ne morem rešit,tako pač je!user posted image
Tako odstranjevanje maščobe je novo pri nas in menda je tale Fabjan prvi,v tujini pa se s tem ukvarjajo že ene 3 leta,tako,da je res novost in nič čudnega,da nisi še slišalauser posted image
Jutri grem spet na drugo nogo in se javim šele v sredo,ko mi bodo obe nogi še enkrat skupaj "drmali"user posted image

(odgovor članu taja27)
Neposredna povezava do sporočila: 12
2.4.2007 8:58:10   
taja27
ona sem ti poslala sporočilo na ZS

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 13
2.4.2007 11:07:41   
filipinka
J0oj! Jaz bi tudi sla na to! Ampak 150eur za eno terapijo??? Drago!
Sem hodla pred leti v kozmeticni salon na limfno drenazo in se nekaj pa je tudi pomagalo, ampak 10 terapij!
Takrat sem bila se studentka in sem imela denar!user posted image

(odgovor članu taja27)
Neposredna povezava do sporočila: 14
2.4.2007 12:51:00   
kofetek2010
ona - mene pa zanima čakalna doba - kolk časa si čakala, da si prišla na vrsto? user posted image

(odgovor članu filipinka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
2.4.2007 14:20:00   
ona
jana,na pregled sem čakala 2 tedna in potem sem od pregleda 6.3 do petka 29.3,torej ene 3 tedne,in bi prišla prej na vrsto,če bi oni ta stroj imeli,ker so ga dobili šele par dni pred mano.za naprej pa se po moje čaka tam do 3 tedne,ker itak cel dan delajo,tako da ni panike.Je za poklicat in se pozanimatuser posted image

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 16
2.4.2007 14:22:05   
ona
Aja danes sem bila spet in imam dober cm manj še čez desno nogo,torej ene 3 dobre cm manj čez bokeuser posted image V sredo mi bodo spet levo nogo in potem še enkrat desno in če bo treba pa še enkrat obe nogi

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 17
2.4.2007 18:58:37   
petra81
Ja, če bi imela kaj viška (denarja mislim, ne celulita)user posted image user posted image , bi takoj šla!!!
Sliši se ful dobro!
Upam, da boš poročala tudi čez kakega pol leta od zadnje terapije, da bom videla če še drži!!

Lp, Petra

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 18
2.4.2007 22:04:30   
taja27
jaz sem jih pa klicala. sem dobila kar nekaj info. meni pa je največji problem, ker mi je ful daleč. a mogoče katera ve, če kej tacga delajo tud v Zagrebu?

(odgovor članu petra81)
Neposredna povezava do sporočila: 19
2.4.2007 22:10:22   
Anja**
...delajo tudi v Ljubljani...

(odgovor članu taja27)
Neposredna povezava do sporočila: 20
2.4.2007 22:14:47   
taja27
Anja kje???

(odgovor članu Anja**)
Neposredna povezava do sporočila: 21
3.4.2007 8:10:55   
jakaracman
Mene tudi zanima , če je kje v Lj.???

(odgovor članu taja27)
Neposredna povezava do sporočila: 22
3.4.2007 10:55:08   
kofetek2010
bom probala danes zvohat kam vse je ta firma, ki je prodala mašino Fabjanu, prodala te mašine user posted image  

(odgovor članu jakaracman)
Neposredna povezava do sporočila: 23
3.4.2007 11:44:02   
ona
če ti bo v pomoč,uči jih ena ženska iz Rusijeuser posted image ,čahko,da so tam nabaviliuser posted image

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 24
3.4.2007 17:22:55   
taja27
že veste kje v LJ? mati moja, jst sam še na to mislim user posted image

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

Pašteta, salame
dejzi

Kdaj ste svojim malčkom ponudile pašteto ali salamo? (kakšno?)

prej (14%)

10m (10%)

11m (4%)

12m (16%)

13m (9%)

kasneje (48%)

Število vseh glasov: 338

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!