wings
|
Hojla,jaz res ne vem,kje mamice na tej temi najdejo varuske za tak denar..Mislim,da gre za kaksne starejse gospe,da tako malo cenijo delo varuske,da racunajo po 200 eur-dol ali gor...Mi imamo varusko iz okolice Lj,placamo 440 eur na mesec,nosimo le plenicke in robcke,v varstvu ima 8 otrok,pomoc ima tudi eno studentko,ko ona skuha..Ze od samega zacetka vemo,da je zadeva na crno in se s tem ne obremenjujemo-nasi otroci so srecni in veseli,to je vse,kar si zelimo..In glej zlomka-mi hodimo po otroke ze vsi ok.14 ure,saj smo zaposlene za polovicni delavni cas..Placamo polno ceno varstva,kot jo vi,ne glede na to,je otrok tam ali ne..Septembra nas ni bilo ves mesec,ker smo sli na dopust,pa nisem niti pomislila,da bi rekla,naj kaj odbije..Pa ves,zakaj?Ker jo spostujem in spostujem,da ima rada mojega otroka in zanj lepo skrbi..Zgodi pa se mu nikoli nic,verjetno zato,ker ima primerne prostore,ki niso nevarni in ker je vedno ena od njiju zraven,to dobro vem..Misli,da je zelo nefer od tebe,da sedaj jamras,ko se ti je zgodilo,da je pac otrok zbolel..Pa se kdaj bo,pac to so otroci,v vrtcu bos prav tako veliko doma,ce je tvoj otrok kot pravis bolj nejesc..Ce je otrok rad v varstvu,ce zjutraj ne joka in krici,ko ga oddas,bodi samo vesela,da imas dobro varstvo,drugace pa isci drugo,jih je polna Ljubljana in vsa okolica,tudi na vsaki vasi jih je nekaj..Ni pa fer,da bi jo kar prijavila in s tem vzela varusko mamicam,ki so ocitno z njo zadovoljne,kaj??
|