Anonimen -> RE: Cena varuške (10.11.2008 18:47:40)
|
Pozdravljeni, groza me je, ko primerjam ceno varušk na splošno in ceno naše varuške, ki računa 400 evrov mesečno; in to od pol osmih do treh ! Seveda 8 ur ne morem delati, tako da sem še pri plači oškodovana. Varuje poleg našega otroka še pet (ali pa morda še kakšnega zraven ?!). Damo res samo plenice in jaz dam včasih kakšni priboljšek, ker je otrok bolj nejšč. Se mi pa zdi zelo oderuško za čas, ko je otrok doma več kot teden dni. Je bil preteklem mescu otrok prisoten samo 11 dni, pa je računala kar celo ceno. V avgustu ima drugo polovico dopust, starši pa moramo plačati za cel mesec. Ona pravi, da ji starši tako dajo, kot "kao nagrado za celo leto", ene vrste regres za LD ! Pa še nekaj me zelo skrbi in mi ne da miru. Bog ne daj, da se otroku kaj zgodi ! Kaj lahko potem? Varuška ima vse skupaj neprijavljeno, ilegalno. Ve, da smo starši nemočni, da je premalo vrtcev in nas starše ožema. ... in ta varuška ni iz centra LJ ampak iz vasi blizu LJ ! Če kdo ve, kaj lahko vsaj glede zavarovanja storim, oz. vaše izkušnje glede tega, vam bom zelo hvaležna. lp, kurkuma
|
|
|
|