|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ej, meni pa nekaj ni jasno
29.3.2007 21:02:48   
2 Sraki
Polna luna se bliža user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
29.3.2007 21:06:10   
Anonimen
Ravno danes sem se s tamlajšo sestro (hudo user posted image ) pogovarja o tem, kako se družine rušjo: dve frendici v zadnjih dveh letih sta šli narazen s svojimi partnerji pa otroci so bili vmes, itak.

Pa sva potem modrovali: ne tepe te, ni ljubosumen, te ne zajebava za vsako malenkost v glavo...zakaj potem iti narazen? A se danes res ne da nič več potrpeti? Al če se vnekoga zaljubiš, al ta tudi prdi čez en mesec, ko sta skupaj in iz ust mu tudi smrdi zjutraj ko se zbudi...

So....bodite zadovolje s tem kar imate,če le ni prehuda sila. Če ni tepeža, grih besed, vranja, če so le nepospravjenje gatre in štumfi... mala malca. Moški so pač z Marsa, žesnke z Vebere. Ni kaj.

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
29.3.2007 21:06:52   
Anonimen
Resno punce tri dni je nekaj prekinjalo nonstop internet sem porabila pet evrov za klicarjenej sem in tja kaj za vraga delajo.In,ko sem danes še enkrat zvala me je prav razpizdilo sem rekla,da bom vse skupaj odjavila in šla drugam,če ne popravijo tega pa se mi j....za njihovo pogodbo.In moram potrkat je mir danes popoldan.Nič ne crkava.

user posted image  In kaj ma to z bananami?Resno sprašujem!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
29.3.2007 21:14:18   
Anonimen
Nati kaj bi ti z banano?user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
29.3.2007 21:16:24   
Anonimen
Ja za ponoč bi jo mela ne, al kaj?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
29.3.2007 21:21:26   
Anonimen
Banano bi ti imela?Kaj nimaš kaj bolj trdega?user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
29.3.2007 21:22:37   
Anonimen
Brez besed.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
29.3.2007 21:44:53   
BAMBINA_
IZVIRNO SPOROČILO: al bina

So....bodite zadovolje s tem kar imate,če le ni prehuda sila. Če ni tepeža, grih besed, vranja, če so le nepospravjenje gatre in štumfi... mala malca. Moški so pač z Marsa, žesnke z Vebere. Ni kaj.

Madonca al bina, ga boš morala nehati šlukati user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil BAMBINA_ -- 29.3.2007 21:45:36 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
29.3.2007 23:00:05   
pety78

IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_

IZVIRNO SPOROČILO: al bina

Madonca al bina, ga boš morala nehati šlukati user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 34
30.3.2007 6:57:57   
srki
Če je pa zmatrana no, ker je pripravljala vse za sinov RD, pa ga je verjetno kaj cuknila.

Drugače pa, kar se odgovora na temo tičeuser posted image .

Bo še kako držalo, da dandanes nihče skoraj ne zna več nič potrpet. Ala vera našim babicam, ki so pazile svoje otroke, delala kot črna živina na polju, skrbele za gospodinjstvo, prale na roke, živele v bedi, imele skoraj psihopatske možove, pa so veeno preživele, sedaj pa še svoje pravnuke pazijouser posted image  in še sedaj delajo na polju, v gospodinjstvu,....

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 35
30.3.2007 9:04:55   
Anonimen
Hvala za odgovore. No, tudi meni se zdi enako kot ste napisale ostale (banane izpustite). Tradicionalni sistem vrednot se je popolnoma izgubil. Ni več spoštovanja med ljudmi, redko kdo se je pripravljen žrtvovati za srečo drugega, vedno več je pehanja za materialnimi dobrinami, eni jih imajo več, drugi manj (in če imaš manj kot tvoj sosed, iz tega sledi faušarija na celi črti, ki se včasih občuti tudi tukaj na RR). Vsak pa si želi biti uspešen in lep in zaželjen in cenjen in vse ostalo. Zato pa smo tam, kjer smo. In izučilo nas ne bo nič drugega kot življenje samo. Vse tukaj smo še sorazmerno mlade, polne ambicij in upanja, zato se moramo same naučiti vseh življenjskih modrosti, ki jih potrebujemo za srečo v življenju. Veste, star pregovor pravi: Vsak je svoje sreče kovač! Zato ne jaz, ne nobena druga ne more vplivati na srečo nekoga drugega. Čeprav si včasih zaželim, da bi imela čarobno palčko, da bi marsikateri, ki je v težavah, pomagala z njo. A vedite: Tisto, kar nas ne pogubi, nas utrdi.

In vse tiste, ki mislite, da je meni tako blazno lepo, da lahko razglabljam samo o cunjah in čevljih in samih neumnih rečeh, naj vam povem, da tudi meni ni v življenju postlano z rožicami, ampak se trudim na življenje gledati iz vedere plati in iz vsakega neljubega dogodka potegniti vsaj eno pozitivno izkušnjo. Tudi jaz imam dneve, ko žarim in se smejim in imam dneve, ko bi se najraje zavlekla v najtemnejši kot in jokala od žalosti in bolečine. Ampak - naučila sem se bistva: Za vsakim dežjem posije sonce. Nikoli ni tako hudo, da se ne bi našla vsaj ena rešitev.

Ne živim za 100 mesecev naprej ampak za vsak dan posebej. In se hudičevo trudim, da je tistim, ki živijo z mano lepo in da jim pokažem, da je prav zaradi njih vsak moj dan praznik.

Ah, sem vam malo zatežila. Bliža se moj nesojeni PDP pa sem neka melanholičnauser posted image

V glavenm: Lep dan vsaki posebej, rada vas imam: user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
30.3.2007 9:08:06   
Anonimen
No pa sem mislila,da danes ne bom user posted image user posted image .Mene zadnje čase tudi nekaj nosi,da me vse spravi v jok.
Drugače pa Raho  user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
30.3.2007 9:10:23   
Naja31
Ja, se strinajm s tabo, raho.
Tudi meni se zdi, da danes vsi prehitro vržejo puško v koruzo. Včasih je poroka res veljala za celo življenje (no, pa so ženske pretrpele tudi če ne bi morale), ampak danes se mi zdi, da vsi prehitro rečejo, pa se bomo ločili. Ne vem, no, jaz še vedno gledam na poroko kot na to, da bova skupaj celo življenje in res upam, da se bova skupaj postarala. Pa so dnevi ko ga imam poln kufr, ko ne morem verjeti, da sem se z njim poročila, ampak je moj mož, z vsemi njegovimi napakami. Tako kot jih imam jaz cel kup.
Edino prevare pa ne oprostim. To pa ne. In to mislim, da dobro ve.  In tudi nasilja ne.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 38
30.3.2007 9:28:57   
Taula
Raho ne sekiraj se zaradi bebcev, ki ti očitajo čevlje, pa cunjice, pa neko popolno življenje. Tebe ne poznajo in ne poznajo resnice. Saj veš..najlažje je nekoga obsojati.
Eno user posted image zate, da ti polepša dan.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 39
30.3.2007 9:37:26   
Anonimen
Taula, saj se ne. Mi je pa fajn, da se ljudje lahko na nekaj zahaklajouser posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
30.3.2007 9:44:24   
Taula
Taula, saj se ne. Mi je pa fajn, da se ljudje lahko na nekaj zahaklajo .

Jim je pa že dolgčas, kaj jaz vem.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 41
30.3.2007 10:18:29   
Anonimen
Drugo pa, kar mi je vešč: očitno sem jim vešč, da tako zbirajo podatke o meniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj najljubši rek: DOKLER O MENI GOVORIJO, POMENI, DA ŽIVIM.user posted image

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
30.3.2007 10:20:16   
Taula
Drugo pa, kar mi je vešč: očitno sem jim vešč, da tako zbirajo podatke o meni

Moj najljubši rek: DOKLER O MENI GOVORIJO, POMENI, DA ŽIVIM.

Ali pa DOKLER O TEBI GOVORIJO POMENI, DA SO TI LAHKO FOVŠ.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 43
30.3.2007 10:21:31   
Anonimen
Drugo pa, kar mi je vešč: očitno sem jim vešč, da tako zbirajo podatke o meni

Moj najljubši rek: DOKLER O MENI GOVORIJO, POMENI, DA ŽIVIM.

oh lepo te prosim no, a se tolažiš al kaj.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 44
30.3.2007 10:25:26   
Taula
oh lepo te prosim no, a se tolažiš al kaj.

Tipična fovšarija..hitro stisni knof anonimnost in napiši nekaj. A si se rodila brez hrbtenice ali kaj?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 45
30.3.2007 10:29:12   
Anonimen
A je tako težko imeti jajca in se prijavljati z lastnim nikom?

Moje mnenje o anonimnih pa sem že napisala...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tolažim? Čemu? user posted image Saj sem napisala, da sem lahko srečna, da se govori o meni - to pomeni, da živim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Kos e ne bo, potem bom najverjetneje mrtva. 

Zabavam pa se...

< Sporočilo je popravil raho -- 30.3.2007 10:30:06 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 46
30.3.2007 13:51:57   
srki
Raho, zelo lepo napisano, nimam kaj dodat.

Ampak eni  se res preveč obremenjujejo z drugimi (nimam v mislih nobene RR-uporabnice ali kakšne teme tle gor).

Imam eno takšno sodelavko, za katero mi je  prav hudo, da jo foušija in črno gledanje na svet in neumesni komentarji prav vidno "ubijajo"user posted image .

Včasih si rečem, da klinc te gleda, baba zateženauser posted image , te ne bom tud pogledala več, ne bom te več nič vprašala,.....pol pa si mislim, da saj bom potem ista kot ona. Tako se vsak dan trudim, da jo spravim v dobro voljo in da se vključi v kakšne debate. Pa se mi fajn zdi, ker je odziv pozitiven in potem sem kar ponosna nase.

No, sem se še jaz malo izkašljala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 47
30.3.2007 15:55:18   
Nattka
Jaz se pa glede napisanega ne strinjam samo s tem, da je treba "potrpet". Zakaj le? Včasih je veljalo, da morajo ženske res vse potrpet. V današnjih časih pa, hvala bogu, ni več tako. Se strinjam, da potrpiš do neke mere, ko se še da shajati. Če ne gre, pa pač ne gre.
Sej zdej so pa ženske tolko hujše, se pa moški sprašujejo, če se jim splača potrpet.user posted image Kaj čemo? Narobe svet.user posted image

< Sporočilo je popravil Nattka -- 30.3.2007 16:01:16 >

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 48
30.3.2007 15:59:59   
Magi*
jaz sem tole "potrpet" razumela bolj v smislu, da je treba včasih kompromise delat in ne trpet kakih zlorab. danes je pač tako, da bi radi vse imeli "instant", tukaj in zdaj, brezkompromisno. v življenju pa veliko krat tako ne gre. tudi komunikacija je psotala vse bolj nestrpna, do tašč (in obratno, tašče do tamladih), do partnerjev...

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Nattka)
Neposredna povezava do sporočila: 49
30.3.2007 19:18:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: raho

Tradicionalni sistem vrednot se je popolnoma izgubil.

Ni več spoštovanja med ljudmi, redko kdo se je pripravljen žrtvovati za srečo drugega, vedno več je pehanja za materialnimi dobrinami, eni jih imajo več, drugi manj (in če imaš manj kot tvoj sosed, iz tega sledi faušarija na celi črti, ki se včasih občuti tudi tukaj na RR). Vsak pa si želi biti uspešen in lep in zaželjen in cenjen in vse ostalo.  user posted image

Meni pa se ne zdi, da bi se vrednote izgubile.

Bolj materialistična postajam in bolj kot postaja takšen svet okrog mene, bolj se vrednot "oklepam" in bolj jih gradim, saj bi bila brez njih v takšnem svetu, kot ga navajaš, izgubljena in brez smisla.

Meni osebno se vrednote v zadnjih desetih in morda še kaj več letih niso spremenile.

Zdravje, veselje, da se imam fajn in da dobro spim. Bolj kot vedno drži lepa misel, ki sem jo nekje prebrala pa več ne vem kje. "Lepota je v očeh opazovalca." 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?